inspo.

Urban Outfitters Backpack, Urban Outfitters Bracelets, Coal N Terry Vintage Vintage High Waist Shorts, Roboty Ręczne Beanie, Chaser Tee, Boyfriend's Vintage Aviators, By Celina Layered Cross Necklace, Acne Boots

H&M Hat, Zara Knit Jumper, Hermes Cuff, Vintage High Waist Levi's, Alexander Wang Diego Bag, Jeffrey Campbell Everest Hiking Platform

1683511_img_01421111

MÅNDAG

Har varit barnvackt nu på morgonen, så nu har jag 100 kronor extra i plånboken. Men ska äta sen åker jag nermed mamma till HK och kör två pass!

the small bag +

bildbildbild

a favorite +

Idag blev det potatisgratäng och marinerat kött! En stor favorit. Nägot jag har sett fram imot att äta väldigt länge.

SÖNDAG

Hej! Nu är jag hemma efter en helg i Göteborg! Har haft det super trevligt verkligen och ångrar inte det minsta att jag följde med. Fick även prova på Gokart. Vågar nästan inte erkänna för mig själv att jag verkligen gilla det. Så det blir nog inte sista gången för mig;) Och om ni går in på den HÄR sidan så kan ni se att jag är med på topplisstan för nybörjare, är stolt över mig själv.

viva a la göteborg

I morgon vid den hära tiden kommer jag att befinna mig i Göteborg med älskligen. Hoppas på att få träffa en gammal kompis som jag inte sätt på väldigt länge! Pusshej!

17:21

Idag när jag sluta på Affection Mansion fick jag en liten prisent. Tack så mycket!

PICTURES from yesterday +

Igår blev det en mysig lunch tillsammans med Nellie på Sunday Café! Blev chobata med kykling och vitlöks sås. En stor favorit!

awesome

Bara jag som önskar att man vore lite äldre? 18 iallafall? Det gör jag!
Den 18 Februarie kommer LMFAO några utav dom skönaste snubbaran i hela världen spela på Nalen i Stockhlom. Inträdet ligger runt 300 kronor och för mig är det ingenting! Det som är synd är ju att man är tvungen att vara 18 år för att kunna komma in. En stor besvikelse. Så alla ni som har fyllt 18, ni har turen med er!

inspo.


+++

Jag kommer hem och det första jag får höra är jul musiken, sen kommer jag in i köket och då ligger det en massa skumm tomtar i en glas burk. Och inte mer med det utan i en lite servett hållare står det julservetter. Här hemma hos mig börjar vi tidigt i år!

nybakat bröd +


dagens outfit

RoströdTröja/H&M Halsband/Barcelona Svartabyxor/Veromoda

Musli +

Jag tror jag har köpt världens godaste musli med solrosfrön och torkade hallon! Den är suverän. Finns säker på dom flesta mat butikerna och märket är AXA.

I WANT THIS


MÅNDAG 08:38

Just nu så gör jag mig klar och redo för första dagen på Affection Mansion. Praovecka den här veckan förstår ni. Så hela den här veckan kommer jag att börja vid tio på mårnarna vilket betyder att jag kommer kunna sova till åtta! Helt underbart, men vi kanske ses där:)

HUdvård - 3 enkla steg

1. Hjälper till att öppna igentäppta porer med sin blå power pärlor. Der en jämd hud. Har använt produkten i två dagar nu och jag tycker det känns så fräscht allt ihop. Rekomenderar dessa produkter.
 
2. utan alkohol. Berikad med havsmineraler som hjälper till att förhindra orenheter. Rengör porerna och fräschar upp huden. Tar bortöverflödigt fet och smuts, utan att torka ut.

3. Sen aplicerar man en mjuk och tun dagkräm. Jag använder mig av NIVEA pure & natrual som jag gillar starkt efter som den mjukar upp min hud och återfuktar den.

söndags kväll+

Skippade träningen idag och tog mig ett varmt bad istället med en ansiksmask. Och nu har jag, mamma och pappa dukat upp till mysig kvällsmat!

10:06

Har packat klart badkläderna och ska snart be ge mig iväg till min syster för att hämta min syster son så ska vi på badhuset! Ska bli riktigt mysigt:)

Taco kväll

Har haft en mysig kväll med familjen. Blev tacos!

dagens outfit

Shorta/Lindex SvartaByxor/Veromoda SvartJumper/Veromoda

LOOKBOOK

Hobo International Bag, Lf Scraf, Raven Pnats, Alexander Wang Shoes, Vintage TopSandro Knitwear, Zara Jeans, Sandro T ShirtHat, Blazer, Blouse, High Waist, HeelsGet It There Www Imfancy Blogg SeGee'wa Wa Boots, Nasty Gal Hat, Nasty Gal Lace Bustier, Style Stalker Snake Blouse, Vintage Levi's High Waist Denim, Urban Outfitters Mint Spike Hip Pouch, Cheap Monday Ring

18:57

Dricker årets första julmust!

vadå bättre än originalet?


working out!


Just nu:

sitter jag nere i köket och det är super mysigt med alla levande ljus. Men har presic gjort i ordning lite god frukost och ska snart dra mig till skolan.

ELSAS HEMLIGHET

DSC_6331.jpgDSC_6322.jpg

LOOKBOOK

Blanco T Shirt, Bershka Jeans, Converse All Star Shoes, Candy Bag By Furla BagWww Imfancy Blogg Se Get It On
Topshop Top, Forever 21 Jacket

värsta pojkväns akademin

Ska snart slå på TV3 och kolla på Värsta pojkväns akademin och se ifall det är ett program värt att kolla på!
Värsta pojkvänsakademien

måndagsmys

Har gjort mig varma mackor med kall oboy så nu ska jag sägga mig i lugn och ro för att blädra igenom nya ELLE som kom idag!

halv åtta hos mig

Nu ska jag sätta mig och kolla på Halv åtta hos mig för ikväll är dom här i Arvika! :D

+++

Har tränat så jag är helt slut så nu säter jag mig framför en film med rostat bröd och apelsinmarmenad! :)

tonight's pictures +

Har haft en mysig kväll, först god mat som bestod av rostatbröd med salad, majonäs, ägg och fäsrk lax! Var riktigt gott, tack mamma det behövdes! Sen så har jag och mina systrar kollat på film och då blev det Whater For Elephants. Den filmen som jag älskar så mycket. Var säker femte gången jag såg på den:)

Fredag +

Min dag har varit rätt så slapp men som tur är inte dagen helt slut än. Börja iaf med att åka ner en sväng till HK för att träna efter som jag visste att jag säker skulle proppa i mig runt tre cuocakes, och det har jag gjort också. Till två filmer gick det år tre cupcakes! Var omåtstånligt goda och som tur har jag två kvar. Men ska dra mig neråt för att äta lite mackor med mamma och syster innan jag går till min andra syster för at spendera rästen utav kvällen. Vi hörs!

my dream hair +


pictures of the day +

Blev ett helt spontant bakande av cupcakes idag!

 


we found love +

Ju mer jag hör henne ju mer taggad blir jag tills jag drar till Globen för att få se henne! Helt sjukt vad jag längtar till standen där jag kommer bo!

letters +

När jag står där och lägger in kläderna i garderoben så ser jag en låda som står långt in. Och precis då kommer jag ihåg vad det är som ligger i den. Har både skrattat och gråtit av lycka! I dena låda låg alla kort jag har fått från födelsedagar, brevkompisar man hade när man var lite, till och med kort där det står grattis på namsdagen. Var riktigt roligt att kolla igenom och jag har säker suttit runt två timmar och läst igenom alla breven och kort!

dagens outfit

Skinnbyxor/Veromoda Topp/Veromoda Halsduk/Ginatricot Halsband/Sisters

it is a must

En sak är klar och det är att innan jag gör något annat idag så måste jag bara städa i min garderåb! Blir att man bara slänger in kläderna på vardagarna för att man har bråttom till skolan eller något liknande så måste verkligen ta tag i det och städa den. Hörs senare ikväll!

+++


inspo.


Take a break +

Tänker inte åka ner till träningen idag heller, för orkar inte strässa ner dit. Har läxer att göra, som verkligen måste göras om man ska komma någon stans här i livet! Så ska ta en lugn dag och njuta av den goda maten som jag snart kommer bli serverad:)

tattoos part 2#


Useless fucking female


lyx i vardagen +

Helt spontant åkte älsklingen ner till Ica och köpte advokado också blev det våran lilla speciallare! Advokado röra med räkot och vitlöksbröd, riktigt gott! Blev även ett glas Oboy till det. Så nu sitter vi och myser i min lilla soffa och har precis kollat klart på Top Model och fortsätter kvällen på kanal 4. HejaSverige!

Easy to fall easy to break


wonderful children +

Min kväll bestod av en ungsbakad chips påse framför barnprogram! Var barnvakt igår och kom inte hem förens halv tolv på kvällen. Men jag hade det mysigt speciellt när älsklingen kom och höll mig sällskap. Fick även pengar får mitt arbete så dom sparar jag till nästa helg!

feathers +

Jag börjar bli kär i att använda fjädrarna, jag tycker det är så fint på endel som man ser. Har sett många bloggare som är sjukt snygga i det! Så har kollat runt lite på olika ställen och jag fann mycket fjädrar och sådant på StyleByTyra.

The hair

Nyss duschat och nu håller jag på att smörja in mitt hår i alla produkter jag har här hemma så att det ska växa och inte vara slitet. Ska försöka att inte platta mitt hår fram till våren nu eller färga det så att jag får det där håret man ville ha i somras men som man aldrig fick bara för att man klippte sig för en månad sedan för att topparna var för slitna. Aldrig mer!

lisa olsson

Collage by me.

use somebody

Jag är ett stort fan utav Kings Of Leon! Dom är gryma och jag gillar deras musik. Just nu har jag kopplat in högtalarna och spelar den för fullt.


Fredag

Är rätt sås tålt över mig själv. Handlade inget när vi var i Karlstad igår och det känns riktigt skönt! Brukar alltid få med något hem när jag åker till större städer, men inte den här gången. Ska faktiskt spara mina pengar till nästa helg när jag tar tåget till Göteborg;) Längtar så jag dör!

dagens outfit

Byxor/Veromoda Shorta/Lindex Stickadtröja/Ginatricot

FEELIing good

Idag efter skolan så kommer min käraste och hans farmor hämta mig så åker vi till karlstan. Vet inte riktigt när vi kommer hem. Kommer nog inte köpa något för ska ju snart till Göteborg och Stockholm så känns lite onödigt att lägga pengaran på kläderna där, men om jag känner mig själv rätt så kommer det säkert följa med något hem;)

BikBok - Shoes


Whitney Port

Nu har Witney Ports nya kollektion kommit ut till alla BikBok butiker!

clementines +

Jag är en sån person som inte kan sluta äta clementiner efter att jag har åtit en, då måste jag bara ta en till. Idag var jag och mamma och storhandla och då blev det en väldas massa clementiner också. Sjukt god frukt!

the cinnamon buns day

Ny duschad och nu kolllar jag på nya sesongen av TOP MODEL! Älskar verkligen det programet.

TISDAG

Åker ner och tränar nu och efter det så blir det bullkalas här hemma!

stockholmstreetstyle


body lotion

Jag har vart och köpt mig en ny och fräsch boddy lotion! Den doftar onekligen gott och jag har nyss smörjt in mig i den och hela rumet doftar underbart. Skulle vilja tipsa om den för er. Den åter fukar huden och der den mer glans + att den gör huden fasstare. Finns säker på dom flästa ställen att köpa på.

Lost and insecure, you found me. Lying on the floor surrounded me. Why'd you have to wait? Where were you? Where were you? Just a little late, you found me.

Sådär då var biljetterna bokade! Nästa nästa helg (alltså om två veckor) tar jag mitt pick och pack och tar det titigaste tåget til Götebort med Ida och träffar en av mina favvo tjejer! Hon är saknad och det är ett hål i mitt hjärta. Önskar hon kunde vara här nu och skapa några härliga minen:) Ska bli otroligt härligt att få komma bort från byn och ut till storstan en sväng!

i won´t let you go


RSS 2.0