30 oktober +

Känns så hemskt att det redan börjat snöa, lite för tidigt eller vad tycker ni? Har iaf varit ute på en promenad med Amanda så här på eftermiddags kvällen. Var iskallt ute så är fortfarande sur på mig själv för att jag inte tog mer kläder på mig. Hatar att behöva gå runt och frysa! Men ska ta mig en var dusch och sen blir det plugg resten utav kvällen. Har 4 prov och 1 uppsatts som ska vara klart efter lovet...
 

bake a cake +







man kan aldrig ha för många par skor +

Funderar stort på att skicka efter dessa juveler! Kärlek vid första ögonkastet!
 

Halloween +

 

Me last night +

Jag igår!
Jacka/H&M Topp/H&M Väska/Lindex Byxor/GinaTricot Skor/JefferyCampbell Örhängen/RagladyByTara

 
 

I want +

Från GinaTricot.

26 oktober +

Jag igår.
 
Händer mycket i morgon känner jag och vet inte riktigt hur jag ska hinna med. Måste snabbt ner på stan och göra lite ärenden, sen är det barn gympa, härligt med barn! Sen så ska jag hem och fika med mina vänner, för att en gammal vän kommer till stan, mysigt att få träffa henne igen! Och sen måste jag gå snabbt till jobbet för att vi inte har någon bli för tillfället.. Och hos Linnea blir min slutdestination! Och på det ska jag även försöka (verkligen försöka) hinna fira min älskade för att han blir 19 år i morgon. Livet rullar på!
 

Myser i höstmörkret +

Kommer nyss hem i från en mysig kväll hemma hos Marie. Hade det jätte trevligt med underbara vänner!
 
 
 

24 Oktober +


Myser under en filt och kollar på The Vampire Diaries. Ska snart försöka plugga lite, man hamnar efter så när man inte är i skolan. Hatar att vara sjuk! Men en bra sak har jag att berätta och det är att jag får lön i morgon!

##

Jag igår. 
 
Just nu ligger jag hemma nerkrypen i sängen  och mår inge vidare bra. Har fått magsjukan så har inte varit i skolan idag och kommer nog inte gå dit i morgon heller. Hatar verkligen känslan av när man mår riktigt illa och man vet inte vart man ska ta vägen!
 

HOLLISTER +

Var inne på HOLLISTER för första gången i mitt liv igår och måste säga att det var så himla snyggt där inne! Och det fanns ju en heldel saker jag skulle ha kunat ta med mig hem. Men dit kommer jag gå in oftare när jag är i Stockholm kan jag lova!

new in +

1. Sjal från GinaTricot 2. Jacka från H&M 3. Snygga trosor från GinaTricot 4. Boots från Scorett 5. Två tröjor från GinaTricot 6. En långärmad tröja från HOLLISTER och en body spray från HOLLISTER som jag fick av min älskling!

Huvudstaden +

 
Har haft en trevlig helg i huvudstaden tillsammans med familj och min Måns. Har shoppat, ätit gott och varit på bio med älsklingen! Var på den nya filmen Ted som var så himla bra och rolig, rekommenderar jag verkligen! 

All i want is you +

 

Stockholm +


Påväg till storstan med familjen! Härligt att få träffa pappa igen.




my favorite jewelrys +

1. Min snygga klocka från Guldfynd som jag fick när jag fyllde 16 år. 2. Ett par as snygga örgänhen från Raglady By Tara som fick följa med mig hem efter en helg i Göteborg! 3. Mina kors örhängen från Gina Tricot som jag köpte i somras.4.  En ear cuff som jag tycker är riktigt tuff som jag inte brukar använda så ofta men ändå älskar som kommer från Glitter. 5. Mitt nya spikes armband som jag älskar så mycket, passar perfekt till min klocka! Och armbandet fann jag på Lindex. 6. En ring som också är från Gina Tricot som jag också gillar skarpt!

Gina Tricot +

 

mys tisdag +

Medans mamma och syster var och träna passa jag och dom små och söta i familjen att duka fram mysig kvällsmat! 
 

16 oktober +

Jag idag.

Pluggat en massa idag. Suttit på samma ställe i tre härliga timmar.. så nu tycker jag att jag är värd att få se ett avsnitt utav The vampire diaries!
 
 

14 oktober +

Idag har jag bara haft det mysigt med älsklingen. Men börja dagen med 30 minuter crosstrainer och 30 minuter på löpbandet. Härlig start på morgonen! Men efter det har jag bara legar ny duschad i soffan, kollat på film, läst lite läxor och myst i höst mörkret.
 

12 oktober +

Varit på tre pass idag och är helt slut i min kropp! Men bestämde mig för att åka ner till ICA efteråt och köpa mig en sallad, och åh så god den var! Satt verkligen perfekt i magen efter en hår dag på HK. Så nu ligger jag och kollar på The vampire diaries.
 

workout +

Dagens träning är nu gjord! Har kört crosstrainer i 45 minuter och varit i gymet i en halv timme, känns skönt. Nu ska jag sätta mig ner i soffan och läsa lite läxor och sen blir det att kolla på världens bästa serie Revenge!
 

makeup +

Har tänkt att lägga upp mitt smink som jag använder dagligen. Det är alltså det jag brukat ha under vardagarna. Ett sätt att ge er lite inspo.
 
1. Ögonbryns penna från L'Oréal, tycker den funkar jätte bra och jag har en rätt så ljus brun färg så att jag ska kunna få mörkare ögon bryn om jag nu vill det. 2.En mascara från Lancome, love it! Den sviker alldrig och håller hela dagen och när man ska ut. Önonfransarna blir även väldigt långa! 3. En mascara från Isadora som jag använder vissa dagar då jag inte orkar ha för mycket mascara på fransarna. 4. Ett mineralpuder från Mary Key som jag också älskar. Perfekt färg och får en att se naturlig ut. 5.BareMinerals orginal är också ett mineralpuder som jag använder mycket utav. 6. Har en till BareMinerals som är lite mörkare i färgen som passar jätte bra under sommaren. 7.Foundation från Maybelline, brukar inte ha foundation så ofta men när jag har det så använder jag mig av den, tycker den täcker jätte bra och sitter hela dagen! 8. Prime time använder jag nästan varje dag. Det är ett serium som man har i ansiktet innan man tar på sminket så att det sitter bättre och längre under dagen. 9. Min älskade mineral borste från BareMinerals som är jätte bra! Älskar att använda den. 10. Min foundation borste från ELF. Rekomenderar den sidan till er som vill ha billigt och bra smink!

11 Oktober +

1. Jag och Selma var ute och åt för någon dag sen. 2. Jag i mitt bruna hår! 3. Mysigt sällskap i sängen, gästades utan både lilla Philip och katten. 4. Gårdagens plugg.
 
Sluta runt tolv idag och det känns jätte skönt. Har gjort mig mat och har satt på mig träningskläderna. Ska åka ner till HK och svettas lite innan älskling kommer!

8 oktober +

Ansiktsmasken är på och jag sitter ny duschat framför Prodject Runway men god kvällsmat! Varit och tränat Bodyattack så är helt slut i hela kroppen så ska bli så skönt att få gå och lägga sig om en liten stund.

Lovely monday +

Bild1: Min snygga klocka tillsammans med mitt nya armband. Bild2: Snygga Selma idag på skolan.
 
Har gått runt och varit as trött idag på skolan, inte hängt med till fem öre. Minns knappt vad vi hade för lektioner. Haha lyckad dag!

suitcase +

Fått mig en ny liten rosa vänn utav mamma, så snäll hon är! Den har en perfekt storlek för när man ska ut på små resor men när man ändå behöver ha med sig mycket saker. Så den här kommer användas nu om två veckor, då jag och resten av familjen åker upp till Stockholm för att hälsa på pappsen!
 

7 oktober +

Jag just nu.

Hej på er alla läsare! Har precis kollat på Solsidan som börjat idag med älsklingen, är ju så sjukt bra! Har jobbat idag också så tog mig en Mcflurry Mars som var super god, den borde ni smaka. Ibland är det tur att man jobbar på McDonald's eftersom att man får smaka på alla nya kampanjer helt gratis, lycklig tjej!
 
 

new in +

Nytt från igår.
 Stor shoppade inne på Lindex igår och det här var vad jag fick med mig hem, är super nöjd! Två häliga toppar, en söt mössa som jag ska ha nu till hösten och sen ett jätte snyggt armband!

6 oktober +

Haft en mysig dag nere på torget idag. Träffat en gammal vän och det var jätte kul! Har fikat, shoppat och ätit massa av munkar, älskar munkar! Har varit så skönt väder idag också, solen har värmt och trädens löv är ju i dom mäst underbaraste färgerna! 

my new color +

Är super nöjd med färgen och allt! Tycker nästan jag passar bättre i brunt än i blont? Love it! Så här kommer jag att se ut det närmase året kan jag lova er!
 
 

för fem timmar sen +

Det här var jag för 5 timmar sen. Jag var rädd, spänd och förväntansfull. Hade ingen aning om hur det skulle bli eller om jag skulle passa i det, men en sak visste jag och det var att jag skulle bli brunhårig för första gången!

say hello to the autumn +


20:48 +

Haft två prov idag, känns som om matteprovet gick jätte bra faktiskt så är lättad över det! Skolan gick fort idag men segare på slutet av sista timmen. Kom hem la mig i soffan och kolla på Gossip Girl och sen ner till Hälsokompaniet och träna bodyattack! Träffa både syster och Daniela där, trevligt så. Men nu ska jag ta mig lite och äta och sen får det bli en film som får avsluta kvällen!
 

RSS 2.0