fredagsmorgon +

Uppe tidigt idag för att göra ordning fredagsfrukost, fick bli ett tropiskt tema med annanas, kvarg med hallon och granatäpple och celsius citrus! Gick sedan till HK för att köra mitt favorit pass i gymmet, ben och rumpa! Var riktigt taggad för var länge sen jag körde det. Var helt slut i benen, skakade hela vägen hem!

star +++

I tisdags hittade jag mig ett nytt armband som jag blev förälskad i. Tycker det är snyggt och enkelt när det hänger runt min arm. Är jätte nöjd! Mötte även upp min syster då vi lunchade, fick bli kyklingsallad. Älskar när det bli spontan lunch på stan, så trevlig när man beställer god mat och kan sitta och prata i några timmar!

25 februari 2014 +

På väg till Hälsokompaniet i solsken som tittar fram bakom molnen, härligt! Idag ska jag köra cardio och svettas riktigt mycket. Efter att varit så lat ska jag verkligen ge allt! Annars bjuder dagen på lunch ute på stan!

don´t ever quit +

Ska sätta igång med min träning nu tänkte jag, känns som jag legat på latsidan en längre tid. Har inte tränat på två veckor, dels för att jag varit sjuk, planerat och gjort i ordning för UF-mässan, haft prov samt att jag firat min 18 årsdag så har inte riktigt hunnit, Men nu vill jag komma igång igen. Något som jag även kommer börja att blogga om så jag hoppas ni håller er kvar!

24 februari 2014 +

Började dagen med en promenad med hög musik i mina öron. Vädret är verkligen underbart och våren känns närmare än någonsin, helt underbart! Varmt var det också. Idag har jag bestämmt mig för att ta hand om mig själv, ska ta ett bad, skrubba föttren, sätta på ansiktsmasken och bara ta det lungt. Men senare ikväll ser det ut som att det kommer bli bio med prins!

23 februari 2014 +

Pratade ut med mina två tjejer Ida och Nellie genom lite frukt och lime vatten igår, skönt att få tråffa sina två äldsta vänner och prata minnen. Tog även farväl av Nellie som skulle ta tagåt hem till Karlskoga efter att hon varit här och hälsat på. Tycker det är så trist när hon ska läma oss, inte rikigt samma sak när hon inte här här. Men det var ritkigt kul att få träffa henne igen! Det är vid såna här tilfällen man förstår hur mycket vännerna betyder. ♥

my 18th Birthday +

Igår hade jag en av mina bästa dagar på länge, ett minne jag kommer leva på länge! Jag blev firad med de jag verkligen älskar! Så nu är jag 18 år och kan göra vad jag vill, ungefär så känns det! Jag är jätte glad och humöret är på topp så ikväll tar jag med mina tjejer ut och firar ännu en gång! ♥

UF-mässa +

Igår var vi i Karlstad på UF-mässa där vi var hela dagen. Det var en riktigt rolig dag då jag och Ida fick sålt på alla våra bars under dagen! Jag är jätte stolt över oss både för att vi genomförde ett sånt bra jobb! Det var även kul att höra att så många tyckte om våran idé. Kanske ska fortsätta? Att skapa ett företag är något som jag vill hålla på med när jag bli ländre, sjukt kul!

Happy valentines day!

Firade alla hjärtans dag igår med massvis med kärlek runt omkring mig! Jag älskar verkligen att fira just denna dag. Jag och Måns hade en riktigt mysig kväll, drack bubbel med doppade jordgubbar i choklad, låg och pussade på varandra och kollade på Valentines day vilket passade perfekt! Hoppas ni också hade en mysig alla hjärtans dag med nära och kära!

10 februari 2014 +

Måndag och bodyattack! Älskar att gå på attacken på måndagar när salen är full med folk men blir så taggat på att köra hårt och svettas! Idag blev jag riktigt utmattad efter passet så gjorde mig en god smoothie och köpte hem vindruvor som jag lyxade med. 
 
Igår var jag och Måns lite spontana utav oss, vi körde på tacos och bio besök där vi drog med oss hela familjen.  Det är så söndagarna ska se ut efter en hel helg med massa jobba!
 
 

Amerikanska pannkakor +

Idag blev det en spontan brunch hemma hos Elin med några av tjejerna. Vi lagade amerikanska pannkakor, vilket jag verkligen älskar! Kan äta hur många som helst. Är så trevligt när man är spontan och hittar på så goda saker man kan göra! Slutade även vid elva tiden denna fredag vilket var otroligt skönt.
Bra start på helgen! 

6 februari 2014 +


I morgon är det sista dagen i skolan vilket känns väldigt skönt, har dock ett svårt prov i svenska men det ska bli väldigt skönt att få det gjort! 

Idag bjöd Måns mig på sushi så vi gick ut och åt lunch idag ute på stan vilket var jätte mysigt. Skönt att få se honom igen efter en lång helg i Stockholm! just nu förbereder jag mig för träning, ska springa intervaller, träna armar och gå på Absoluten!

nytt i garderoben +

Här är allt som jag fick med mig från Stockholm, har även köpt lite saker och packet till alla hjärtans dag men som jag inte kommer lägga upp! Men kommer skriva vart jag köpt allt ifall ni är intresserade av något som ni tycker är snyggt! Köpte även mycket ljusa kläder eftersom att jag hoppas på att våren kanske kommer snart!
 
Ballerina skor//Tory Burch Bakbok//Manuela Kjeilen Vita byxor//Dr.Demin Grå träningsbyxor//Soc
Jeans//Lee Tre toppar//BioBok Rosa topp//H&M Grått linne//GinaTricot Pyjamas//GinaTricot Kofta//GinaTricot

stockholmsweekend +




Kom hem med tåget igår efter fyra dagar i huvudstaden med min syster! Har hafr jätte trevliga dagar med fika, bio och massa shopping! Jag har aldrig ätit så mycket godsaker på så kort tid som jag gjorde under vår vistelse i Stockholm, men det har helt klart varit värt det! 

31 januari 2014 +

Packar min rosa resväska för en tripp till huvudstaden i morgon! Kommer ta tåget dit med min syster där vi kommer stanna i fyra härliga dagar. Vi kommer fylla dagarna med god mat, shopping, bio besök och fika i massor! Jag ska ta vara på dagarna och bara ta det lungt och ha det skönt. Få lite storstadspuls helt enkelt!

Smoothie +

 
2 Kiwi
1 Apelsin
1 Banan
1 Grönt äpple
1 msk färsk lime saft

Den här smoothin gjorde jag och Måns igår efter våran träning. Jag gillade den väldigt mycket! Älskar syrligt ihop med det söta vilket får en fräs smak!

RSS 2.0