gott nytt år!


NEW IN

Ett par vanliga svarta jeans och ett par oliv gröna skinbyxor i från Zara.
Tycker ju det är så grymt fint när man har många hål i öronen men istället för att lägga pengarna på det så köpte jag mig en ear cuff på Glitter för 30 kr.
Jag älskar verkligen fjädrar. Är enkelt men ändå så snygg och man kan nästan matcha det till vad som helst. Just det här paret har jag hittar på en av favorit affärerna just nu som heter Raglady by tara. Finns hemskt mycket fint där inne så man kommer inte ut ur butiken utan att ha köpt sig något;)

09:51

Är en solig morgon och jag har tänkt mig att gå ut och springa. Så håller på att ladda upp med bra musik. Håller  också på att leta upp mina träningskläder och hoppas inerligt att dom inte ligger i tvätten. Men ni får ha en bra dag!

göteborg +


home it´s a bitch +

Nu är jag äntligen hemma igen! Älskar storstaden men det är iaf skönaste när man kommer hem igen. Har haft tre härliga dagar med shopping, god mat och mycket skratt! Men nu ska jag packa upp och sen lägga mig i ett bad. Det är välförjtänt efter att ha suttit på ett tåg nu ett tag. Men kommer lägga upp lite bilder på dagarna och på allt som har handlats med lite senare:)

Göteborg next!

Packar min nya resväska jag fick i julklapp och bär av till Göteborg om två timmar.
Blev en spontan tur som jag och Ida beställde alldeles nyss.
Ska bli hur mysigt som helst.
Ska även träffa en gammal vän som jag saknar riktigt mycket!
Också får vi ju inte glöma att kicka efter den perfekta nyårs outfiten;)
Ha det så bra så länge så syns vi! :D

Sh''Bam +

Kommer börja dagen med ett Sh''Bam pass på Hälsokompaniet. Är ett jätte roligt och nytt dans pass som jag verkligen gillar att gå på. Ska även bli skönt nu när man har ätit choklad till frukost i några dagar;)

the perfect outfit to the new year +


new year´s eve

Ikväll ska jag på bio tillsammans med Ida.
Så ska bli hur mysigt som helst! Så ska börja göra mig klar för det nu.
Ha en bra kväll!


24/12






merry christmas everybody !

Vill bara lite snabbt innan jag ska gå hälsa alla en riktigt god jul! Och jag hoppas innerligt att alla kommer ha en bra och fin dag tillsammans med sina närmaste :)

a piece of cake +


i run for it +

Det är som skönast att springa när vårsolen håller på att gå ner över hustaken och man känner fortfarande lite värme i ryggen. Att vara ute och springa är något utav det bästa jag vet. När man har på sin favorit musik och tänker sig bort i sin egna värld en stund. Den ända man tänker på är sig själv och det kan man behöva. At springa ger mig en styrka som ingen kan ta ifrån mig. Jag blir peppad på livet!
24153_416847140428_622950428_5726817_980720_n_large

ICAS EGNA +

En favorit bland frukostens ljuvligeheter!

#


Putte i parken!

Gud! I år kommer Putte i parken hållas i Karlsrad och jag vill gå! Det kommer endel schyssta band tillexempel Familjen, Timbuktu, Kaptenröd och Kent. Måste ju bara åka dit:D

i love them all +


Lucia morgon +

Lucia är nog det mysigaste runt julen. När man sjunger och äter lussekatter och allt är så fint. Idag när jag vakna och gick ner för att ta mig frukost var hela nedervånigen fylld med levande ljus och tvn stod på med lucia kören i bild. Mamma hade dukat fram frukost framför tvn och där satt vi och bara hade det bra.

Christoffer Jansson +

Han är cool, han har stilen och han har en blogg!
Vill tipsa er om en blogg jag brukar klicka in på ibland för attt kika lite. Han har en sådan skön stil även om nu jag inte jag gillar den så mycket går det inte att sluta att kolla igenom hans blogg lite då och då för att se vad som är på gång! Det är bara så kul att killar också kan gilla mode så mycket som dom flesta tjejer gör. Tycker ni ska ta er tid för att klicka in här för att se!

maroccanoil +

Maroccanoil ska vara en jätte bra olja för håret. Har läst om den lite överalt. Och många säger att den har gjort under med deras hår!  Det ger vord och näring till alla hårtyper och den slätar ut dom flygande topparna. Ger en känsla av mjukt och lätt hår. Vill själv test produkten för det känns som mitt hår kan behöva det.

Peace and love 2012

Jag är så lycklig att jag fyller år tidigt på året. Blir 16 snart! Och det innebär att jag kan bli funktoinär på Peace And Love festivalen nästa år. Och gissa om jag ska det då? Det är väl klart! Man måste ha fyllt 16 och man arbetar en hel vecka i ca 30 timmar utan att få något betallt. Men det som är bra är att maten ingår och man får tälta och lyssna på all musik och träffa roligt folk! Som jag nu vet så kommer Skrillex komma dit!! Och jag är taggad.

tredje advent +

Sov tills jag vaknade idag. Mamma kom även upp med frukost till mig. Ibland kan hon vara så gullig! Har iaf tillbringat min dag i min mjuka goda säng nästan på hela dagen. Har hunnit kollat igenom tre filmer. Sen har jag också vart och tränat. Det blev bodypump!

kyssjohanna.se +

fnuift
bht76f
dtser
dtbudt

Amanda Fondell +

Är helt galen i vinnar låten som Amanda Fondell sjöng i Fredags!


it's the truth +


07:08

Godmorgon på er allihoppa!
JUst nu har jag gjort i ordniong lite mysig frukost till båd mig och älsklingen. Ska snart sätta oss framför tvn. Går fortfarande runt i myskläderna och fryser, är så trött att det inte skulle skada att ligga kvar i sängen en stund till.
Ha en bra dag!

serena van der woodsen +


tomorrowland

Jag är liksom klar med vad jag ska göra sommare då jag har fyllt 18! Allt är liksom redan planerat och jag kommer att ha det så himmla roligt. Tro mig! En sak som jag bara måste göra är att åka till Tomorrowland. Det är ett stort måste. Det är en utav dom största festivalerna i världen. Den ligger i Belgien och det brukar vara ca 50-70 000 personer som besöker det varje dag. Det är helt sjukt. Dit kommer också några av världens största artister för att spela sin musik! Gå in på http://www.tomorrowland2012.se/ för att se mer!
Jag är kär.

NARS

Jag är riktigt sugen påatt prova ett nytt smink märke som heter NARS. Jag har sett på endel smink vidios på youtube som en bloggare har lagt upp som jag brukar kicka in på ibland och hon använder sig utav det häroch det verkar jätte bra! Jag undrar ifall någon utav er har använt det här märket någon gång?:)

a part of my life +

Ibland är skoldagarna riktigt sköna. Hade fyra kektioner och en fick vi sluta tidigt på. Passar ju perfekt nu när man har en massa prov och uppsattser som ska vara klara om en vecka. Får ont i magen jag bara tänker på det. Så nu har jag radat upp köksbordet med läxböcker, satt på favvo musiken på låg volym och dukar fram lite lussekatter och ett glas med jul must!

modekungen.se

En utav favvo butikerna på nätet är ju Modekungen.se! Det är svindyrt (enligt mig) men det finns så mycket snyggt där så just nu har jag sparat pengar till en väska som jag nyss fått råd med. Så den blir att sicka efter snart. Sen så finns det några få saker till som jag vill ska bli mina!

an amazing place +

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag börjar faktiskt längta till sommaren nu! Tänk när man kan sätta på sig kortbyxorna och spinga ut i det fina vädret. När man kan åka båt och åka runt på festivaler. Då man shoppar slut på alla sina pengar på olika former färger av bikinis. När man kan gå ut en kväll och äta gott men några vänner och sitta där hur länge man vill för att man vet att man inte kommer behöver gå upp halv sju på morgonen för att gå till skolan! Det är livet. Kanske går jag för fort fram? Men det är alltid så, att när det är sommar vill man ha vinter och när det är vinter vill man ha sommar. Men ska försöka ta en årstid i taget nu och njuta fram till att tomten kommer. Sen kan vinter få gå över till sommar om den vill:)

after training +

Varit på Bodypump första gången på två veckor nu och jag känner på mig att jag kommer vakna med världens träningsverk. Men det är så det ska vara! Har nu satt mig framför en film med äggknäckebröd, youghurt och musli och ett glas vatten.

tacokväll +

Igår laddade vi upp lördags kävllen med tacos! Hade det riktigt mysigt.

Lussebullar +

Har det mysigt med julmust och årets första hembakade lussebullar! Har längtat efter smaken av safran ett par veckor nu och nu ätligen blev det av att vi bakade dom.

stylebytyra.se

Har just kollat igenom Tyras nya klädkollektion och jag är riktigt imponerad. Jag hade nog för många förutfattande meningar om hur hennes kläder skulle bli men jag tycker ändel eller dom flesta klädesplaggen var riktigt snygga!
Style by Tyra AB

I LOVE...

Dofterna av den nya hudvårdserien gör mig galen! Finns massvis med olika dofter och alla luktar himmelskt på sitt eget sätt! Det som är bra med serigen är att dom inte är så himmla dyra som en del kan vara men det är ändå kvalitet på det man köper. Det rycker jag är ett stort pluss! Finns på Kicks.

make up store +

Nu äger jag min egen ögonskugga ifrån Make Up Store. Det fick bli en ljusrosa med glitter. Passar perfect ihop med min nyårs aoutfit!

Chris Medina +

Jag är kär i Chris Medinas nya album så det är helt galet! Precis ett sådant album som passar just nu. Nu när man sitter inne i värmen och myser.
Favvo låten just nu!
Chris Medina – Breakeven

no Christmas feeling +

Är det bar jag eller är det någon mer som vill att snön ska börja falla? Det är 1 December mEn jag har absolut ingen jul känsla alls. Sitter och kollar ut genom fönstret och allt jag ser är regn och att det blåser. Ser nästan ut som om vi hoppat över vinter och kör direkt på våren ist!

1 december

Just nu sitter jag vid tvn och väntar in årets julkalender! Har laddat upp med oboy och leverpastejs mackor. Mamma och min syster sitter även bredvid mig och väntar på att det ska börja. Ingen riktig jul utan julkalendern!

RSS 2.0