31 mars 2013 +

Hejsan! Var länge sen sist. Helgen har varit bra, har fixat naglar, ätit gott och vart ute och haft det trevligt med fina vänner! Var hos Elin igår där vi börja kvällen med tacos, alldrig varit så gott med mat! Sen kom resten av gänget över. Hade det jätte trevligt verkligen! Idag bestod dagen utav jobb och slappa i soffan bredvid mamma. Lyckades somna till i två timmar så är jätte pigg nu! Så tog cykeln förut och åkte ner till ICA och hadla lite smått och gott för att ha framför en bra film!

love it +


Nybakta munkar är det godaste som finns! Älskar det!

girls night +

Några utav mina fina små väskor!

Fick reda på att jag har sovmorgon i morgon, det gjorde min dag! Var verkligen trött på skolan idag kännde jag så ska bli skönt med sovmorgon och att man slutar tidigt i morgon innan man går på ett härligt påsklov! Håller även på att göra mig iordning till tjejkvällen i kväll. Ska ner på stan snart med mammsen, hoppas även på att jag hittar ett par svarta jeans för det behövs i min garderob!
 

26 mars 2013 +


Härlig dag! Varit soligt och varmt ute, har även fått min lön så är en lycklig tjej nu! Annars så har jag varit på ett Grit pass tillsammans med en underbar vän. Tufft med andra ord. Gjort mig en smoothie och togit advokado som ska ätas framför en bra film!

Våffeldagen +

 
Åt också våfflor igår som alla andra! Men som ni ser så hade jag lax, creme fraiche och rödlök. Inte många som har det  på, men ni borde prova för det är jätte gott! Annars igår så jobbade jag från fyra till tio på McDonald's. Hade matte prov idag så hann inte med att plugga så mycket igår. Men min mage säger att provet gick ganska bra ändå!

cupcaketårta +


I helgen bakade jag och Måns en cupcaketårta. Blev riktigt bra! I tårtan är det ihåligt och där i la vi massa färska hallon, samt mammas hemgjorda cholkadsås. Sen tog vi på locket och gjorde en rosa maräng som vi la på som topping. Vi hade en brännare till hjälp för att få marängen gräddad.  Blev riktigt lyckad!

24 mars 2013 +

 
Möttes utav härligt väder på vägen till Hälsokompaniet idag. Var riktigt skönt ute. Var plusgrader, lite moln och härligt fågelkvitter! Sprang på löpbandet i 60 minuter och sen blev det lite magövningar ute i gymet. Har även städat på rummet och pluggat lite matte under dagen. Men nu ska jag lägga mig bredvid min kära mamma och kika film!

lördag 23 mars +

Överraskade en underbar vän idag med massa godsaker på hennas födelsedag! Blev både en rolig och lyckad kväll med sköna tjejer ifrån klassen!
 

topshop +

Två söta toppar från TopShop som jag bara måste ha till sommaren!
 

18 mars 2013 +

Just nu: God gröttallrik framför Top model efter hård träning.

Helgen har bara bestått utav jobb för min del. Jobbade både hela lördagen och söndagen. Men det är klart värt när pengarna rullar in! Annars har dagen gått snabbt, lunchat på KusinCuisine med tjejerna i klassen, var jätte gott! Fick bli pannbiff, potatis och gräddsås med god sallad. 

15 mars 2013 +

Gårdagens kväll bestod utav god mat och massa prat med mina fina vänner. Hade en jätte trevlig och roligt kväll igår, får bli fler gånger!
 
 

new in +

Dagen bestod utav en dag på stan med Måns. Blev lunch på La Fontaine Café lite nya kläder och nya produkter för håret! Jätte nöjd med dagens köp. 

12 mars 2013 +

Idag lyxade jag till det på min lediga dag med Amerikanska pannkakor.Så gott! Är riktigt enkelt att göra själv och det är riktigt mättande.
 
 

green & Clean scrub +

Skrubbat in mig i min nya skrubb till korppen förut när jag stod i duschen efter att ha varit på ett attackpass! Den lucktar underbart och man känner sig så ren när man använder den! Finns på Kicks för 245 kronor.

10 mars 2013 +

Just nu sitter jag och har det bra här i soffan framför en bra film med Måns. Har dukat upp det med lite frukt. Sovmorgon i morgon och ledig på tisdag, härligt med andra ord! Känner på mig att veckan kommer gå riktigt fort. Annars har helgen varit helt okej. Har jobbat i några timmar, umgåts med Måns och haft mellokväll hemma hos syster!

homemade ice cream+

Har gjort mig hemgjord glass idag som består av kesella och frysta bär, jätte gott och ett nyttigare allernativ! Är även enkelt att göra. Jag gjorde två olika smaker. I den första tog jag kesella vanilj med frysta hallon och i den andra fick det bli kessela hallon med frysta mangobitar. Och när man blandat i frukten är det bara att ställa in det i kylen, super gott! Ha en trevlig kväll!

Henri lloyd +

Min nya snygga jacka som jag fick av världens bästa föräldrar idag! Super nöjd, kommer vara perfekt nu till våren! 

yesterday +

Igår tog jag en pluggfri dag och tillbringade istället dagen med min älskling. Vi gick först för att träna i några timmar, sen hem för en varm dusch och sen vidare till Nippon för att äta sushi. Gillar verkligen sushi, något utav det godare jag har smakat faktiskt! Idag får det bli plugg för har svenska prov men börjar inte försen kvart över tolv i morgon så det är ingen broska, härligt med helg i morgon!

grit-strength +

Har varit på det jobbigaste träningspasset hittills! Trodde jag skulle dö efter första låten. Var på det nya passet som heter GRIT- strength på Hälsokompaniet och det är 30 minuter långt. Jag är även den personen som hatar att stå och träna mina muskler, tycker det är super tråkigt men jag tycker ändå att det är jätte snyggt att ha lite synliga muskler. Så det här träningspasset var verkligen perfekt för mig! Man träna musklerna på ett helt annat sätt, det var verkligen jätte rolig och man blev verkligen peppad! Så om ni inte har provat så gör det! 
 

new in +

                       
Köpt mig en ny topp som jag är jätte nöjd med! Den är vit med volanger nertill och ett snyggt hål i ryggen!
Love it!
 
 
 

4 mars 2013 +

Jag och Måns i Stockholm/ Mamma och pappa på nyår!
Nya ramar till rummet! Tycker det är jätte kul med kort, det blir så personligt på rummet om man har det. Annars har dagen gått snabbt, har tränat och äter nu smoothie framför top model. Prova något helt nytt idag, hade LOKA mango i smoothine och blanda med, var jätte gott. Perfekt drink för att svalka sig med till sommaren!

bloppis +

Kavaj från Gina Tricot/ Storlek S/ 400kr (500kr) Aldrig använd!
Topp från H&M/ Storlek S/ 100kr (249kr)
Topp från VEROMODA/ Storlek S/ 100kr (249kr)
Mysig tröja från Gina Tricot/ Storlek S/ 100kr (249kr)
Topp från VEROMODA/ Storlek S/ 50kr (159kr)
 
Poncho från Gina Tricot/ One size/ 50kr (199kr)
Hör av er till [email protected] om ni är intresserade!

3 mars 2013 +

Hej på er! Satt länge vid bordet i morse och åt frukost med mamma och pappa. Vi dukade fram allt vi hade och samtidigt som vi åt oss mätta i magen njöt vi av det fina vädret. Så idag har jag suttit ute en stund i solen också har jag även börjat på mitt nya projekt. Har köpt en gammal byrå som jag ska måla om och göra som ny igen, så idag har jag stått ute och slipat på den så jag snart kan börja måla den vit! Resten utav dagen består utav övningskörning och en lång härlig dusch!
 

Melodifestivalen +

 Musiken från gårdagen spelas fortfarande upp i mitt huvud, var riktigt bra! Igår var jag i Karlstad på Melodifestivalen med en bra vän. Kvällen bjöd på lite shopping, god mat och bra musik! 

today's breakfast +

Dagens goda frukost.
Smoothie med hallon, mango, banan och proviva och smörgosar med getsot och sallad bredvid.
 

RSS 2.0