31/8 +


Varit och svettats tillsammans med Amanda och Daniela idag på Hälsokompaniet. Körde bodypump och sen gick vi bort 100 kalorier på löpbanan, härligt! Har nyss togit mig ett varmt bad, tänt levande ljus och njutit av några bitar choklad. Ska också strax gå ner och hjälpa mammam att göra varma mackor som kommer att ätas framför Dobido, det kallar jag en äkta fredagskväll!

7 mil senare... +

Är helt slut i benen efter att ha cyklat 7 mil! Trodde det skulle vara betydligt lättare än vad det igentligen var. Så ligger ny duschad och ner krypen under filten med Måns mysiga tröja runt mig eftersom att jag fryser så, har även lite vindruvor vid min sida. Ska snart sätta på en film och om jag känner mig rätt så kommer jag att somna till det, är så trött!

happy birthday mum +

När jag kom hem från skolan idag gick jag och tog mig ett cyklet distans pass på HK, var väl allt jag orkade med idag. Har även firat världens bästa mamma på hennes födelsedag med massa gosaker! Tårtan var enormt god ska jag säga er, är redan på väg ner att ta en bit till hehe.. Håller även på att tagga inför Solbergaklassikern i morgon, bara att sitta och tänka på det gör mig trött i benen. Ska cykla 7 mil! 

 

Thaimat framför svenska hollywood fruar +

 
Igår avslutade jag dagen med Thaimat framför Svenska Hollywood fruar med min älskling. Var meningen att vi skle träna innan, men ingen utav oss hade lust eller orken så vi tog det lungt och myste hela kvällen i soffan ist, inget fel med det på en vanlig Tisdags kväll. Sånt gillar vi!

Tisdags morgon +

Sitter och äter frukost, mamma som har gjort världens största mackor så behövs nog inte ätas någon lunch sen skulle jag tro. Men goda är dom! Börjar även tycka att det börjar bli fruktansvärt kallt både ute och inne. Är hösten påväg? Tycker iaf att det är svin kallt. Så idag när jag cyklar till skolan får det bli vantar!

kevin murphy +

Tog med mig Ida efter skolan idag för att göra av med lite pengar på hårprodukter. Köpte mig en hel serige utav Kevin Murphy. Hoppas verkligen att den ska vara bra, så ska hälla upp varmt vatten i badkaret och inviga mina nya produkter!

26/8 +

Medans det har regnat ute idag så har jag och familjen haft mysigt här hemma ist med levande ljus, god mat och efterrätt. Har även togit itu med lite läxer som måste göras, suttit i köket med tofflor och myskläderna på. Då jag pluggar som bäst!

samsung galaxy s2 +

I Lördags köpte jag mig en ny bästa vän, känns nästan som det eftersom att jag sitter med den hela tiden. Men är super nöjd och har skickat efter ett snyggt rosa skal som kommer under veckan!

kräftskiva +

Har haft kräftskiva här ikväll med hela familjen, alla samlade en sista gång innan Emma åker till New Yourk. Hon åker nu på måndag. Kan inte förstå att jag kommer vara utan henne ett helt år! Kommer sakan någon i huset jag kan bråka med låter dumt men det är saningen. Men hat haft det jätte mysigt ikväll, detända som saknas nu är  älsklingen.

Torsdagsmys +

Blev lite mys nu under kvällens gång. Älsklingen plocka fram mysig kvällsmat och tände levande ljus. Han förstår verkligen vad man måste ha efter 4 tunga men ändå roliga dagar i skolan. Börjar kännas att allvaret är på gång igen, så mysiga kvällar kommer behövas!

after school.. +

Efter en bra dag i skolan följade jag med mamma och pappa på stan, köpte mig lite braha saker som behövs nu när skolan börja. Blev även en mjukglass med jordgubbs strössel, super gott! Är galen i glass. Tog mig även en lite PW i mina nya träningsskor för att gå in dom lite, super sköna. Men nu blir det natten för min del så ska krypa ner i min ny bäddade säng, godnatt!

+++

inspo.
Första skoldagen är avklarad och den kunde inte ha varit med dryg tror jag. Men kul med ny skola och nya människor. Hoppas på bra tre år! Ska iaf bli skönt att få tillbaka sina gammla rutiner, ska träna gärnet och vara hälsosam samtidigt som jag ska göra ett bra jobb i skolan. Så är det tänkt iaf. Börjar redan idag med att köra igång med ett Bodypump pass och sen en PW på det, kommer bli grymt svettingt! Ska även unna mig själv genom att köpa ett par nya träningskor, med det får bli när lönen kommer.

back to reality +

Sista dagen på sommarlovet och jag har varit och jobbat hela dagen, känns ju jätte bra.. Känns faktiskt som om jag inte har börjat på sommarlovet ännu, har ju jobbat så mycket att jag inte hunnit gjort något annat. Men ska ändå bli skönt med rutiner och träning igen. Men hann iaf ligga lite ute i solen och känna sommarvärmen mot min bleka hud, har också varit ute och sprungit med Måns. Känns jätte bra så nu är det dags att lägga sig och se en film innan det är dags för skolan i morgon!

+++

På Barbord igår.

AGF+

Är nu ledare för en barngrupp inom AGF. Ska faktiskt bli jätte mysigt att få ta hand om 4åringar en gång i veckan. Kommer även att ha Ida och Amanda vid min sida, det kommer gå bra!

12:45 +

Godmorgon!
Håller på att göra mig iordning för att möta upp Amanda, vi ska på möte. Ska kanske bli ledare i Arvika gymnastik förening och ta hand om söta små barn!  Ska iaf gå dit och höra hur det går till osv. Och efter det bjuder dom oss på mat på Barbord, trevligt!

barbord +

Kommer nyss hem från en jätte trevlig kväll på Barbord. Min syster bjöd familjen på underbart god mat eftersom att hon snart flyttar till USA och då ville hon bjuda på middag. Och maten var helt underbar! Perfekt väder för att sitta ute och äta också.

mary kay +

Om det är någon som har svårt för att hitta ett bra puder så vet jag ett! Det är från märker Mary Kay. Har provat det förut, men är slut nu så köppt mig ett nytt. Den täcker verkligen och är som ett mjukt lager på ansiktet.Det känns knappt att den sitter där. Den är super!
 
 

en härlig dag +

Ligger ute och tar vara på solen, super härligt ute! Blev även nöjd med klippningen och har även beställt färgning nu som kommer att ske undet hösten. Kommer att göra ljusbruna slingor,ska bli kul att se resultatet. Men ska fotsätta sola och äta mina ny plockade blåbär!

14/8 +

Ser ut som om det skulle kunna bli en solig dag idag också, ser ut som solen håller på att spricka fram, underbart! Är ju inte många dagar kvar på sommarlovet, börjar  ju skolan redan nu på Måndag.. Vet inte om jag tycket att det ska bli kul eller inte? Har inte riktigt bestämt mig ännu. Men ska sätta på mig lite kläder och äte frukost så ska jag ta och rulla ner mot stan med min snygga cykel och klippa mig!

godmorgon +

Vakna utav att solen lyste in mellan persiennerna, härliga att veta att det är sol utanför mitt fönseter ännu en dag!  Blev varma smörgåsar som både jag och Måns hjälptes åt att göra. Och nu blir det att ta fram en bra bok och lägga sig ute på gräset och njuta av sommaren, kanske en sista gång. Ikäll vet jag inte vad som händer, kanske prova på nya thaimat stället nere på stan? eller ska man gå på bio? Får se vad som händer.

11/8 +

Den här helgen kommer jag bara att umgås med min älskade Måns, vi tänkte att vi skulle vara riktigt mysiga mot varandra innan jag börjar skolan och han jobbet. Känns som om vi inte kommer ha så mycket tid till varandra då. Så idag har vi legat och solat ute i trädgården och nu i eftermiddags har vi bakat, vi snacka om att kanske öppna eget bageri när vi tar pension haha. Hur det blir med det spörs och ses. Men bjöd över syster och hennes barn på fika och nu efter alla go saker tänkte vi ta oss en spring tur!
 

veet +

Ska prova en ny sak som jag hittade, hårborttagningskräm. Det är typ en kräm man smörjer in bena med och väntar i 4 minuter så ska håret försvinna. Fattar inte riktigt hur det ska gå till men värt att prova, speciellt när man är som mig och hatar att raka menen. Tycker det är så tråkigt haha. Sån är jag.

Onsdag +

Hejsan! Har varit på HK och tränat Distans. Var jätte skönt och jag älskar verkligen att träna det. Så nu har jag togit mig kvällsmat och ska lägga mig och kolla på några avsnitt utav Hart Of Dixie. Och i morgon blir det jobba!

hart of dixie +

Ligger nerkrupen under täcket och kollar på Hart Of Dixie. Någon utav dom bästa serierna som jag har sett, har redan kollat på 5 avsnitt och är helt fast i serien. Den börjar på tvn nu på Torsdag tror jag och ni måste verkligen kolla på den. Helt klar värt att slösa tid på!
 
 

Yesterday/Today +

Igår var Magnus Uggla min bästa vän tror jag, han gjorde hela kvällen så mycket grymare! Vakna av att jag var hes idag också, eftersom att vi sjöng med en hel del till hans låtar, men det var de värt. Idag började jag dagen med att åka ut och övningsköra med pappsen. Gick riktigt bra efter att  jag inte har kört på en månad ungefär, sen fortsatte det mot syster för grillning och nu är jag hemma för att göra mig klar för ännu en kväll bakom kassadisken på McDonald's!
 

pizza +

Nu är det dags för pizza, så jag har längtat! Var otroligt hungrig igår när jag skulle lägga mig men orka inte gå ner föra att göra iordning någonting, så väntade tills idag istället. Yesterday var rätt grym, hade det trevligt och träffa mycket nytt folk. Ut ikväll..? Kolla på Magnus Uggla..? Vet inte än, jobbar till åtta så får se vart vindarna bär.

that's life +

Igår kväll hade jag trevligt till en början, men slutade med att jag åkte hem och la mig raklång i sängen och somna på en gång. Missade Kapten Röd, Maskinen och mina bästa vänner Rebecca och Fiona.. Är jätte sur på mig själv och önska jag kunde spola tillbaka tiden!
 

NEW IN +

När vi var i Sunne köpte jag mig en jätte fin långklänning på Lindex, hur fin som helst! Älskar den verkligen, speciellt ryggen på den. Var även inne på en jätte rolig underkläds butik och där fann jag mig en snygg bh som jag köpte med mig, jätte bra kvalite på underkläderna.

RSS 2.0