30 mars 2014 +

Gjort iordning en brunch som jag just nu sitter och äter framför en bra serie innan jag ska jobba. Annars idag har jag tänkt mig att gå ut och springa, mitt mål för dagen. Vädret är ju så skönt så passar väl inte bättre med en spring tur med bra musik! Jag och Måns ska även testa att göra egen thaimat ikväll, fårse hur det går! 

De senaste dagarna har varit riktigt händelse rika. I helgen kom Chawan och Nellie på besök vilket var jätte trevligt då vi inte sätts på väldigt länge. Vi hade då mys två kvällar i rad! Har även köpt mig en härlig vårklänning på Lindex och ett armband som jag älskar. Träingen förra veckan gick också riktigt bra, taggade igång med Ida och celsius, så som det brukar se ut. Så ska hålla ett lite bra tempo denna veckan! Ledig igår, och idag var det våffeldagen vilket vi självklart firade med goda våfflor hemma hos Ida med några av tjejerna! 

sesam kakor +

Sesam kakorna från Hälsokosten är något som jag brukar äta när jag känner mig sötsugen elller så byter jag ut det istället för godis på helsgerna, vilket jag tänkte tipsa er om. De är jätte goda och helt utan socker. De är även ekologiska! De mättar verkligen och man känner sig nöjd efterråt. Som sagt så finns de på Häsokosten och kostar åtta koronor för ett paket!

18 Mars 2014 +

Ännu en härlig dag med vårväder vilket jag firar med en massa god frukt och en kall celsius innan jag ska träna!

Måndag 17 Mars 2014 +

Under helgen har jag hjälp Måns att flyttat och göra iordning i hans nya lägenhet! Det blir riktigt mysigt och om jag känner mig själv rätt kommer jag tillbringa mer tid där än hemma. Så i söndags gjorde vi vår första middag tillsammans vilket blev köttfärssås och spagetti! Känner att våren verkligen är välkommen nu! 

13 mars 2014 +

Min frukost idag! 
Har lite ångest efter ha varit sjuk i fem dagar nu, så har inte kunnat träna som jag velat. Men känner att jag börjar må mycket bättre idag så kommer definitivt gå till skolan i morgon. Men träningen kommer jag börja med igen nu på måndag efter att jag har haft inflamation i mina öron under dagarn. Men snart är jag på benen igen!

longchamp +

Fick hem min nya familjemedlem idag! Perfekt nu när solen håller på att komma fram. Älskar även Longchamp väskorna, jag vill ha dem i alla färger, de passar så bra till allt!

helgen +

Hallå på er! Min helg har varit bra tycker jag, i lördags hade jag barngympa med mina små liv,alltid lika roligt att träffa dem! Sen var ju vädret på topp så tog en löprunda i min nya NIKE överdel som jag älskar färgen på, senare innan jag skulle iväg för jobb åkta jag och Måns ner till stan för att möta upp Emma och Rebeca på Nordells. Sen på kvällen invigde jag min andra kväll på taket! Tack för en trevlig lördag!  

healthy ice cream +

Idag testade jag på en ny nyttig glass som jag tyckte var riktigt god! Ett bra exempel på snacks man kan äta på helgerna om man vill skippa godis och annat! Testa gärna!
 
1. En halv banan
2. Ett halft äpple
3. Frysen mango
4. En dl mjölk
 
Sen är det bara att mixa ihop allt och äta!

fredag 7 mars +

Idag fick det bli lite fredags lyx med ansiktsbehandling och fiskpedikyr på Crista i Arvika! Var där i en och en halv timme och blev ompysslad! Första gången jag testade fiskpedikyr också vilket jag verkligen rekommenderar! Mina fötter blev hur lena som helst, skulle lätt kunna göra det någon mer gång! 

barbour +

Hämtade mina nya stövlar idag! Har längtat i en hel vecka på att de ska komma. Det var verkligen kärlek vid först ögonkastet och nu är de mina! Kommer använda dem flitigt undet våren. ♥

dagens lunch +

Idag inleder jag mitt godisförbud som jag kommer att ha hela Mars. Jag får varken äta godis, kakor eller snacks. Ska bli kul att få utmana sig själv! Därmed kommer jag även tipsa om olika saker man både kan tillaga och köpa på helgerna istället för godis och andra sötsaker!
 
Idag blev min lunch en proteinbar från bounce med smak av kokos, det är jätte god och mättande. Det är inget socker och det är bara naturliga ämnen i den vilket jag gillar. Jag rekomenderar den till er som tycker att bars är ett bra alternativ. Själv älsakde jag den! Den finns att köpa på Life för 25 koronor.

Tennis +

Igår tog Måns med mig för att spela tennis för första gången. Hur roligt som helst! Vi hade bokat en timme men tiden bara rann iväg. Var dock riktigt kass i början men i slutet tycker jag att jag fick till det riktigt bra! Vi har sagt att vi ska göra det oftare, speciellt på sommaren när man kan vara ute!
 

RSS 2.0