En lugn hemmakväll i soffan med härliga tjejer

En toppen kväll med ett gäng sköna typer! Bilderna får tala för sig själv. Och med det säger jag godnatt!

26 april 2013 +

Godmorgon! Precis gjort mig lite att äta inför dagen. Har sovmorgon till 12:15 idag viket är underbart! Ska strax göra mig redo för att gå ner på stan en sväng och leta efter ett par nya jeans. Ska även handla in lite mys in för kvällen då jag kommer få fin besök utan några härliga tjejer. Äntligen fredag!

Lakrisfestivalen +

Här kommer det lite bilder från Lakrisfestivalen som jag var på i Stockholm. Som ni förstår så åt jag en hel del lakris, det var ju provsmak på allt och det fanns jätte mycket gott att stoppa i munnen! Var jätte roligt att få se alla bakverk och kakor som fanns. Nästa gång får det bli att åka på chokladfestivalen! 
 

23 april 2013 +

Gjort mig en jordgubbssmoothie utav mina jordgubbar jag var nere och köpte på Coop idag efter min träning! Köpte ett jätte stort paket för bara 29 kronor, jag hamna i himlen när jag såg priset! Läxorna är gjorda så ska bara koppla av framför tvn med min syster resten utav kvällen!

the third day in paris +

 
Sista dagen åkte vi till Disneyland Paris! Har alltid älskat disney filmer, så blev som en liten 5 åring där inne. Åkte min första lop, åt sockervadd tills jag fick ont i magen också kollade vi på paraden. Har haft tre roliga och härliga dagar tillsammans med Måns i Paris!

nytt i garderoben +

Fick med mig en hel del saker med mig hem, så det är en nöjd tjej som sitter här!
 

Home sweet home +

Är hemma efter en mysig helg hemma hos pappa. Blev shopping och god thaimat framför let's dance i soffan med hela familjen! Var även på lakrismässa i globen (bilder kommer). Men är riktigt skönt att få komma hem och ta sig en dusch och lägga sig i soffan med myskläder framför en film!

17 april 2013 +

Fick bli amerikanska pannkakor till lunch idag hemma hos Ida, lyx! 

16 april 2013 +

Kessela hallon, pauluns flingor och kiwi till en bra film innan det är dags för läxor!

the second day in paris +

 
Under dag två var det bara att sätta på sig träningskorna för att gå ut och se på allt som fanns i staden. Vi började att gå och kolla på Notre dame. När jag såg den var allt jag tänkte på filmen ringaren i notre dame, var verkligen som i filmen! Sen gick vi vidare till Eiffeltornet. När man kom upp dit kunde man verkligen se hela Paris, magiskt! Triumfbågen som också låg i närheten besökte vi, där fick det också bli lunch. Tror vi åt världens dyraste pizza där! Efter det så gick vi på den största gatan i Paris där det bara fanns en massa märkes affärer. Kändes som vi gick flera mil den dagen!  

Marc jacobs +

Ny parfym från Paris, jätte nöjd med den! Luktar helt underbart gott! Så en Marc Jacobs parfym och ett par snygga byxor var det ända jag fick med mig hem från Paris, men ska till Stockholm till helgen så hoppas på att jag finner lite nya och snygga vårkläder där. Men just nu sitter jag och äter vindruvor och läser ny tidning innan det är dags för träning!

yesterday +

Fick en stor överraskning när jag kom hem från Paris! Min vän Nellie var i stan och jag blev jätte glad för det! Självklart blev det ner till ICA för att köpa med sig lite gott hem och mysa framför en bra film och ligga och prata hela natten, så det ska vara!

the first day in paris +

Har haft jätte bra dagar i Paris. Har sett mycket av kulturen och ätit gott! Första dagen gick vi till ett stort köpcenter där det bara fanns märkeskläder, väskor, skor, ja dom hade verkligen allt! Var en vacker byggnad med åtta våningar. Var helt slut efter att bara ha gott där inne i en timme. Vi besökte även Sacre Coeur som låg på en topp med fantastisk utsikt över hela Paris! 

my makeup that I use +

 
          Jag använder mig av en foundation från MARY KAY som är jätte bra! Älskar MARY KEY produkterna. Den här foundation är väldigt tunn och det märks inte att den sitter i ansiktet. Den är inte kletig eller kladdar, utan de sitter väldigt fint i ansiktet och det ser väldigt naturligt ut.
BareMinerals använder jag när jag vill se lite brunare ut i ansiktet. Färgen jag har är ganska så mörk. Sitter också jätte fint. Kan vara svårt att applicera den så det blir jämt eftersom att den är rätt så mörk. Så jag använder den mest under sommaren.
Ett annat puder som jag använder mycket är också från MARY KEY. Den funkar att ha under hela året och ser också väldigt naturligt ut.
CLINIQUE tycker jag har de bärsa concealerna. Täcker väldigt fint!
Använder mig av två olika mascaror. Den ena kommer från Isadora. Tycker den är bra, passar bra till vardags. Sen när jag ska vara lite festligare så använder jag Lancome Hypnose Drama som är jätte bra! Tycker ögonfransarna blir långa och fina. Den klibbar heller inte ihopp sig.
 
När jag väl har på mig läppglans så använder jag ett ifrån Victoria's Secret som jag tycker passar mig jätte bra!

6 april 2013 +

Just nu gör jag vad jag är bäst på, myser med goda frukter med vit choklad framför en bra film!

trerätters +

 
Idag fick det bli treträtters med hela familjen. Maten smakade underbart och köttet vi grilla smakade sommar! Tycker det kan vara riktigt trevligt att vara med familjen ibland, prata och äta godmat och bara ha det bra i varandrads sällskap. 

yesterday/today +

Igår mötte jag upp Kajsa på stan. Vi gick och käka sushi på Nippon och prata igenom dagarna som varit. Sushin smaka lika bra som den alltid gör! Sen mötte vi upp Selma på Palladium där vi kollade på den nya filmen Croodarna, love it! Missar inte en ända ny barnfilm som kommer ut, bästa som går att se på!

Idag börja jag och Måns dagen med en PW i härliga vädret ner till stan för att fixa med pengarna inför resan till Paris på Måndag, ska bli jätte kul! Annars har dagen bara bestått utav jobb på McDonald's. Nu sitter jag framför tvn och satt på mig myskläderna och kollar på Revenge!

ralph lauren +

Ny tröja från Ralph Lauren får min kära syster som är i USA, love it!

1 april 2013 +

Haft en härlig dag ute i solstolen och känt doften av ny grillat kött. Har njutit av varje sekund ute i solen för nu är det dags att sätta på sig arbestskläderna och cykla bort till jobbet och jobba sig igenom ett par timmar!

RSS 2.0