31 december 2013 +

New Year´s Eve Today!

Nyårsafton +

 Nyårsafton i morgon! Älskar att fira nyår! Med allt glitter och glamor, maten och de vackra klänningarna. I morgon har vi tjejer planerat tre-rätters hemma hos Amanda med fina drinkar. Ska bli jätte trevligt. Ser fram imot att gå ner på torget för att se fyverkerierna och skåla in ett nytt år med mina nära och kära!

NIKE FREE RUN +

Köpte mig en försenad julklapp till mig själv idag. Blev ett ganska så spontant köp om man säger så. Har egentligen inga pengar till dessa men kunde inte motstå att köpa dem. Så snygga! Har även hunnit att inviga dom på gymmet!

30 december 2013 +

Gör mig redo för att åka ner till gymmet och träna ben och rompa med Selma idag. Älskaratt träna rompan. Senare idag blir det att fixa lite saker in för nyårsafton som är i morgon. Ska köpa min outfit på stan sen, fixa mat och lite annat. Nu förstår man verkligen hur fort åren går, känns som 2013 bara har susat igenom. Men jag  ser fram iomt ettt nytt år!

29 december 2013 +

Jag har pysslat lite på rummet de senaste dagarna. Jag och pappa har själva gjort en klädstång som jag tycker att vi lyckades bra med! Blev nöjd och tycker det blev fint.

Mitt 2013 +

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har lagat hemgjord sushi för första gången, vilket blev jätte gott! Och jag har äntligen vågat att färga mitt hår chokladbrunt för första gången! Blev väldigt nöjd.

 
Hur har ditt 2O13 varit? Oj, det har hänt så mycket på bara ett år! Sommaren har varit fantastisk. Sett mina favoriter Macklemore & Ryan Lewis i globen med två av mina bästa vänner, så sjukt bra! Varit i Spanien med ett annat grymt tjejgäng. Har upptäckt kärlekens stad Paris med min älskling. Och varit på Selam spa på en mysig weekend och mycket annat!
 
 
 
Tror du att år 2O14 kommer blir bättre? Jag hoppas det. I år fyller jag 18 år vilket öppnar många nya dörrar!

 

Blev du kär i år? Ja, jag har varit kär i samma kille i snart tre år!

 

Vilket datum från 2O13 kommer du aldrig glömma? Oj, svår fråga. Finns många fina datum från 2013.

 

Vad är din största framgång 2O13? Kanske att jag fått bra betyg i Svenska, ett av de ämnena som jag har  tyckt varit svårt. Även att jag har fått mycket bra kondition under 2013.

 
Hur många kysste du? En.
 

Bästa köpet? Också en svår fråga. Älskar ju att shoppa. Men min plattång från ghd gold och mina stövlar från Primeboots är jag väldigt nöjd över! Och min vita Odd Molly blus från Jackie.

 
 
Vad spenderade du mest pengar på? All shopping, mat ute och allt roligt jag gjort med mina vänner. Men har sparat en hel del pengar också!

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, alla mina vänner och min familj har gjort mig gald under 2013!

 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2O13? Hey Brother med Avicii, Can´t Hold Us med Macklemore, Det kommer aldrig va över för mig med Håka Hellström och God As Gold med Jack Moy kommer vara fyra låtar som kommer påminna mig om 2013.
 

Vem har du umgåts med mest? Familjen, min pojkvän och mina tjejer!

 

Har du haft ett förhållande under 2O13? Ja det har jag och har fortfarande.

 

Vart reste du under 2O13? Jag reste till Frankrike, Spanien och Norge. 

 

Finns det något som hade gjort ditt 2O13 bättre? Nej inte direkt, man måste ha dåliga dagar ibland för att man ska ha bra dagar i livet.

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag bjöd över mina tjej vänner hem till mig och väl hemma dansa vi till hög musik, åt jordgubbar i vit chocklad och hade det riktigt trevligt! 

 
 
Vem saknade du? Mina två bästa vänner som flyttat i från stan, Nellie och Chawan.
 
 
Ångrar du något du gjort? Ja, jag ångrar att jag har  lagt ner tid på onödiga grejer.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2O14? Träna och lev hälsosamt, våga ta chanser, var glad och ha kul! Lägg ner tid på de som vill lägga ner tid på dig. Våga vara spontan. Uppfyll dina nyårslöften!


fitnessguru +

Har beställt en stor beställning från fitnessguru som har kommit! Ska bli jätte kul att komma igång med träningen ordentligt igen efter all julmat och julgodis man ätit under de senaste dagarna!
 
Har smakat på barsen som jag skickat efter, vilket var jätte goda och som jag rekomenderar! De smakar exakt som bounty, vilket jag älskar!

28 december 2013 +

Två bilder från igår.

Efter att jag bara slappade igår kväll framför tvn med frukt och vit choklad är jag nu redo för helgens jobb. Jobbar hela helgen och långa dagar är det också. Idag har jag planerat att jag ska ta tag i mitt körkort. Fyller 18 om två månader så känner att jag måste ta tag i det ordentligt nu. Ska sätta mig med bra musik i öronen och plugga teori!

27 december 2013 +

Taggar in för ett Bodyattackpass strax tillsammans med Marie som jag ska möta upp på Hälsokompaniet. Skönt! Kvällens planer består av myskväll med älsklingen, vi ska se på en bra film, äta något gott och bara ta det lugnt innan jag ska jobba två låga dagar i rad.

yesterday +

Igår var jag på en föreläsning om hur man ska göra och tänka för att nå sitt mål, vilket var sjukt inspererande! Fick många bra tips som jag ska ta med mig. Så direkt efter det gick jag och Selma på ett Grit PLOY pass. Jobbigt och svettigtvar det! Sen underkvällen kom Marie, Selma, Ida och Nellie hit. Gjorde smoothies och satt och pratade hela kvällen vilket var väldigt trevligt!

Christmas gifts +

Är nöjd över årets julklappar, kunde inte ha fått bättre! Här är några utav med.
 
Ansiktsvård från CLINIQUE vilket jag länge velat ha. En fin blommig blus. Läppstift från YSL, fin ljus rosa färg. En weekend till ett av kustens vackraste hotell, dit jag min mamma och mina systrar kommer åka någon gång under våren!

julafton +

Hade en underbar jul tillsammans med min familj. Hade julbrunsch hemma, massa fina julklappar, kortspel hela kvällen lång och en massvis med god mat! Julafton är verkligen något aldeles extra, det är så mysigt med alla ljus, granen och allt annat som hör julen till! Jag hoppas ni också fick en fin jul ♥

22 december 2013 +

Några av julklapparna jag fick!
 
Igår firade jag en mini julafton hemma hos min svärmor som var här på besök, vilket var jätte trevligt! Spelade monopol i flera timmar, åt god jul mat och hade det bara allmänt trevligt. Fick även många julklappar som jag är nöjd över! 

12 december 2013 +

Bra start på dagen! Åkte ner till Hälsokompaniet tidigt för att sitta och äta frukost och se på julkalendern. Älskar att åka ner till HK och dricka en celsius eller en smoothie innan ett pass. Gick på ett riktigt härligt spinning terrängpass med Maria som instruktör. Hon är riktigt bra och desutom spelar hon bra musik, vilket jag tycker är viktigt. Blev riktigt taggad! Därför tränade jag lite rygg i gymmer också efteråt. Nu är jag hemma, duschat och ska snart åka ner för att jobba i några timmar!

selma spa +

Har haft den bästa helgen på väldigt länge tillsammans med min prins! Varit på Spela Spa över en natt vilket var jätte mysigt och skönt. När vi kom stod det champange och ett fat med frukt på rummet, satt och skålade innan vi gick ner till spa avdelningen. På kvällen åt vi trerätters vilket var otroligt gott. På morgonen vaknade vi av frukost på sängen och julkalendern på tvn. Vi låg och drog oss tills klockan var runt tolv då vi checkade ut och sedan åt lunch buffé innan vi tog bilen hem.En ny tradition har nu inletts!

11 december 2013 +


Igår bjöd jag över några av mina tjejer på julmys! Bjöd på lussebullar, cupcakes, glögg och annat gott jag bakat under helgen. Hade det jätte mysigt och trevligt. Pratade hela natten lång! 
 
Snart är helgen här och jag ska till Selma Spa med min älskling. Åker dit på fredag och stannar över en natt. Ser verkligen fram imot att bara få ta det lungt och äta massa god mat!

new in +

Har länge tänkt på att jag vill ha en orange dunjacka filket jag har skaffat mig idag. Tycker att orange kan vara jätte syggt om man har det till rätt kläder. Har tänkt att använda den till våren med ett par vita jeans och mina bruna boots!

9 december 2013 +

Julbakade igår med Måns och Emma. Blev cupcakes, pepparkakor, pepparkakshus och andra god saker. Nöjdast blev vi med pepperkakshuset som vi satt med ända till klockan elva på kvällen, men värt efter allt slit med att försöka få ihop den!

fit for fight +

Idag tog jag med min kära vän Selma till hälsokompaniet för ett tungt ben och rump pass. Men innan det slog vi oss ner för att äta sallad och dricka celsius sen var vi fit to fight! Hade alltså en trevlig dag på gymmet, skrattade och hade det trevligt men vi var även grymma! 

a christmas detail +

Andra advent idag! Har snöt nästan på helga dagen. Har verkligen fått äkta julkänslor idag. Varit och handlat de sista julklapparn med min älsklig, ätit god mat och legat i sägen och mysit under det varma väcket. Men min morgon började med ett par timmars jobb. Började 07:30 i morse och slutade vid två tiden. Så längtade så tills jag fick slute och komma hem och bara ta det lungt innan en ny vecka i skolan börjar i morgon!

två måsten +

I måndags så var jag på Noiz och fixade mitt hår. Färgade både min utväxt och längderna i håret. Klippte även mina toppar så nu känns det riktigt skönt.
 
Köpte med mig två nya produkter med mig hem från GOLDWELL. Ett av de märkerna jag gillar bäst. Den flaskan till vänster är en hårspray som man har innan man går ut när det är fuktigt så att inte håret ska bli frissigt. Den gör att håret håller sig platt och på rätt ställe. Det är inte kletigt vilket jag gillar, hatar hårspry som blir som sockervadd i håret. Flaskan till höger är ett skydd för håret som man kan ha i både när man ska platta det eller föna håret. Den gör även håret glansigt och mjukt!

4 december 2013 +

Kvarg med hallon och fruktsallad med sharon frukt, clementin och kokos.
 
Hej på er! Hoppas ni haft en bra första adven. Idag har jag varit på ett Tabata pass, riktigt kul och utmanande. Är helt slut i mina ben. Just nu har jag gjort i ordning lite att äta. Ska plugga nu och ikväll ska jag se på Gray´s anatomy! 
 
Till helgen kommer pappa hem, så det innebär att vi bara ska ha en riktigt mysig helg tillsammans. Vi ska både baka pepparkakor, bygga pepparkakshus och köpa en massa julklappar!

RSS 2.0