28 februari 2013 +

Hemma nu efter att gårdagen bestod av grillning och mys hemma hos Måns. Nu ligger jag i sängen och kollar på solsidan med nybakade chokladbollar och har ätit mig mätt på lax med brocolimos och sallad, jätte gott! Ska snart lägga mig i ett varmt bad och innan kvällen ska jag övningsköra! 

Nippon +

Var på den nya sushi resturangen Nippon idag och provade maten. Hade aldrig ätit sushi tidigare men det var faktiskt riktigt gott! Mycket godare än vad jag hade förväntat mig så dit får det bli att gå fler gånger. Annars har jag bara varit på stan hela dagen idag med mamma och syster. Hitta en hel del snygga vårkläder men köpte inget eftersom att jag ska till karlstad till helgen. Men ska packa lite saker för ikväll sover jag hemma hos Måns tills på fredag, så vi hörs då!

26 februari 2013 +

Bild från igår.
 
Gick upp tidigt idag och knalla iväg till min syster, tänkte att jag skulle umgås med henne och barnen i någa timmar. Har även hunnit med att sitta ute i solen i en stund idag, underbart väder! Jag hoppas verkligen det kommer vara så här hela veckan nu. Idag ska jag ner till Ica och köpa vindruvor, ner till HK för träning också ska jag försöka ta mig igenom lite plugg!

after a wonderful day +

Ska ta mig ett långt bad, smörja in mig i min nya bodylotion och ta på mig ansiktsmask. Sen får det bli varma mackor framför top model!

25 februari 2013 +

Kommer nästan nyss hem efter att ha sovit borta med Ida och Kajsa. Hade det jätte trevligt! Vi började kvällen med att laga bakadpotatis med baconröra som är en av mina favoriter sen blev det sällskapsspel framför öppna spisen med lite gott tilltugg! Under dagen idag var vi uta på sjön och njöt av att solen äntligen är här också blev även god brunch på det. Mitt sportlov började riktigt bra!

Seventeen years +

17 årsdagen blev inget annat än grym! Hade det verkligen jätte roligt med mina fina vänner. Dansade, sjöng och skrattade hur mycket som helst under kvällens gång! Tack till er som gjorde kvällen möjlig!

23 februari 2013 +

Grattis till mig!

Gårdagen bestod utav träning, mys med älsklingen också fixa jag lite för ikväll! Jag och Måns smaka även på min cheesecake och det var helt underbar! Fick även en livsupplevelse igår, tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde haha! Men ska göra mig klar för barngympan och sen ska jag öven ner och jobba i några timmar. Men ikväll kommer mina vänner över så ska det firas!

21 februari 2013 +

Försöker verkligen få in alla viktiga ord i mitt huvud men det gåt inte som planerat, det ser ju inte så ljust ut just nu. Så tänke ta en paus och hoppa in i duschen och hoppas på att provet går så bra som möjligt!

cheesecake med vitchoklad och hallon +

 
Stått i köket hela eftermiddagen och bakat cheesecake. Den ska jag och älsklingen har i morgon och äta på! Ska även börja med läxorna strax, har juridik prov i morgon men har absolut ingen lust att sätta mig och plugga. Ska bli så skönt med sportlov!

happy birthday +

Fick ett fint födelsedags kort från USA idag. Tycke det är jätte kul att få brev i brevlådan! Tack så mycket kära syster, saknar dig! ♥

LORÈAL +

Vill tipsa er om en bra olja för håret som inte är alldeles för dyr! Det är LORÈAL'S Emtraordinary Oil som finns på de flesta stormarknaderna. Jag har haft den i ungefär tre månade och jag använder den ganska ofta så den är väldigt dryg så den håller länge. Jag tar den i mina toppar en timme innan jag ska duscha för då blir mina toppar jätte lena och fina, älskar produkten! 
 

top model sverige +

Hej på er! Som vanligt börjar jag mina måndagar med ett bodyattack pass. Så slitsamt! Träna även lite rompa och rygg innan jag gick hemåt. Nu har jag gjot mig en smoothie på banan och apelsin, jätte god! Ska även fräscha till mina naglar framför Top Model Sverige!

johan falk +

Får bli att titta på Johan Falk innan det är dags för sängen!

17 februari 2013 +

Dagen har varit effektiv. Har hunnit med att göra en hel del. Börja dagen framför Gossip Girl med god frukost, älskar att börja dagen med en bra film eller serie. Sen blev det ett lång och härligt bad med ansiktsmask och kroppsolja! Har även hunnit med en lång promenad med Selma och lite läxläsning. Härlig söndag med andra ord!

16 februari 2013 +

Godmorgon! Är jätte trött just nu men ska äta upp min frukost och sen åka ner och jobba i ett par timmar. Dagen bjuder annars på fika med syster och lite plugg innan kvällen. Får se vad som händer mer idag eller om det bara blir att ta det lugnt! 

15 februari 2013 +

Helg igen och jag njuter av de få dagar vi är lediga från skolan! Varit med Måns en stund idag, var på en promenad också blev det en film innan han skulle iväg till jobbet. Sen bestämde jag myskväll med underbara Selma, där vi njöt av godis och goda jordgubbar under kvällen!

14 februari 2013 +

Dagen har firats med familj och pojkvännen! Tycker alla hjärtans dag är en sån mysig dag på året och den borde vi fira oftare, kärleken är ju det bästa vi har! Var även på ett grymt SH'bam pass med Matilda förut där vi dansade riktigt ordentligt, jätte kul! Men nu blir det sängen och i morgon tar vi helg igen. Hoppas även alla fick en fin och mysig dag!

stay +

 
''I fell in love in a good song'''

valentine's day +

Godmorgon på er och glad alla hjärtans dag! Det ni ser på bilderna är min present till Måns. Jordgubbarna ska se ut som rosor i en kruka haha, så kreaktiv jag är! Hoppas på en fin dag med nära och kära. Vi hörs.

###

Inspo.

Hallå på er! Har haft en skön ledig dag med min älsklig idag, låg länge i sängen, ätit god frukost och varit på gymmet i två timmar. Just nu håller jag på att pyssla lite inför morgon dagen också blir det lite plugg senare ikväll!

Godmorgon +

Godmorgon på er! Har varit uppe ett tag nu och bakat scones till mig och älskligen. Man kan säga att det blev en tidig alla hjärtans dag frukost eftersom att jag är ledig idag! Ska äta mig mätt nu och sen blir det ner till Hälsokompaniet för lite tränig.

kvalitetstid +

Har hunnit med en hel del idag, har städat rummet, tränat, varit på möte inom AGF, träffat dom två söta och små och gjort lite läxer. Så nu ska jag lägga mig så bekvämt som möjligt och läsa nya SOLO tidningen och njuta av den goda frukten!

10 februari 2013 +

Dagens träning är nu gjord! Fick verkligen tvinga ner mig till HK idag för hade bara lust att ligga kvar i sängen och kolla på någon bra film. Men nu känns det riktigt bra att ha tränat så man slipper tänka på det, så nu får det bli ett bad och sen något att äta!

my Saturday +

Spenderat kvällen hemma hos Ida tillsammans med 4 trevliga tjejer! Har ätit gott, skrattat så jag har fått ont i magen och pratat i mängder. Har verkligen haft en jätte trevlig kväll som måste göras om!

petter alexis +

 
//Håll om mig//

8 februari 2013

Helg igen! Allt lika skönt när den är här. Dagen gick fort, hade bara två lektioner idag så när jag kom hem kröp jag ner under filten och kollade på Gossip Girl och åt lite fruk innan det var dags för att träna! Kvällen har bestått av mys med min mamma, var länge sen. Brukar alltid spendera helgen med Måns. Jag och mamma gjorde goda räkmackor med annanas smoothie som vi åt framför en långfilm, har haft en mysig dag med andra ord!
 

###

 
Smoothie med banan, proviva, hallon och turkisk yoghurt och rostat bröd med getost och nötter.
 
Dagens träning:
Crosstrainer 15 min
Löpband 15 min
SH'bam 45 min

7 februari 2013 +

Lunchade hemma hos Ida idag med Selma. Kykling och sallad med gott bröd blev vi bjudna på, jätte gott var det!  Idag ska jag försöka att städa i min garderob lite så snart kanske det blir en Bloppis på bloggen för har så mycket jag inte använder, men vi får se! Ska även iväg och träna senare idag och i morgon börjar helgen!

6 januari 2013

Svetten rann riktigt ordentligt idag, tog verkligen ut mig. Ibland är det riktigt skönt att gå till Hälsokompaniet med bra musik och bara köra! Ska ta en dusch nu och sen blir det lite plugg innan det är dags för sängen.

new in +

Ny tröja från Lexington! Super nöjd!

5 februari 2013 +

Började dagen med att vara på mässa och det var faktiskt jätte kul att se. Ska ju själv vara med på det nästa år så var ju kul att få lite inspo. Sen blev det lunch och fika paus på Waney Coffee med Ida, Kajsa och Andrea. Var jätte gott och hade det jätte trevligt!  

4 februari 2013 +

Skoldagen gick otroligt snabbt idag, härligt! Åkte sen till ett bodyattack pass tillsammas med syster. Var otroligt jobbigt eftersom att jag inte har tränar på en hel vecka. Har gjort mig lite att äta nu och ska kolla på Top Model Sveriga. Och i morgon börjar jag inte försen klockan 11:00 och då tar vi bussen direkt till Karlstad på mässa, super mysigt! 

new in +

Det här vad va jag fick med mig hem idag!

instaweek +

1.God hemgjord sallad. 2. Min älskling! 3. Tio vackra röda rosor som jag fick av Måns♥ 4. Jag och Måns har firat våran 2-årsdag. 5. Plugg i sängen. 6. Jag innan Bodyattack! 7. Bjuden på fika hos syster. 8. En av mina outfits den här veckan. 9. Jag som shoppa loss inne på GANT idag! 10. Söndagsmys! 

Melodifestivals mys / Snabba cash +

Börja dagen med barngympa och sen vidare för sex timmars jobb! Härligt att jobba igen, har inte gjort det på hela januari. Efter det blev det mys i soffan bredvid Selma!

RSS 2.0