28 november 2013 +

När jag kom hem från skolan idag luktade det jul i hela huset, mamma har gjort hemgjord pepperkaksdeg. Så i morgon väntas det pepparkaksbak! Bästa sättet att börja helgen på. Idag ska jag plugga för har prov i morgon i samhällskunskap. Just nu känns det som om provet kommer gå bra så det är skönt. Ska även snart ner och träna en stund. Intervaller på löpbandet och ett yoga pass efter det!

26 november 2013 +

Jag idag.
 
Är hemma nu efter en dag i skolan, ska äta något snabbt för ska jobba idag! Senare ikväll ska jag på middag hos några bekanta. Alltid lika skönt att få komma till dukat bord när man jobbat ett par timmar!
 

Holly & whyte +

Tycker att Lindex har fått en del fina kläder. Var där idag och kikade blande Holly & Whyte kollektionen. Mycket som var fint så fick med mig en gosig grå tröja med mig. Har länge velat ha en tröja med högre hals så den är ju perfekt!

lovely times +

Hemma efter en trevlig tur till julmarknaden. Fick med mig båda lite julklappar och lite så saker till mig själv. Älskar att gå runt på julmarknader, massa provsmak, tomtar och varm glögg! Är det inte underbart att julen är påväg! Nu ska jag äta god lussebulle och se på en riktig julklassiker innan jag ska sätte mig med lite läxor.

24 november 2013 +

Godmorgon på er! Vaknade tidigt idag, gick ner i köket och fixade ihop en smoothie som jag nu sitter och dricker medans jag läser nya Elle tidningen. Älskar söndagarna, speciellt när jag är ledig från jobbet. Ska även strax ut och springa milen, dock är det kallt ute men det är bara att ta på sig så man inte fryser. Efter det ska jag på julmarknad med familjen. Älskar att julen är påväg, allt är så mysigt!

breakfast in bed +

Idag överraskade jag Måns med god frukost på sängen. Gjorde Amerikanska pannkakor med hallon, banan och god choklad. Låg en stund och kollade på Sex And The City innan min älsklig skulle åka till jobbet, mysig morgon! Idag har jag sovmorgon till tjugo över ett, så ska snart ta mig en springtur i det härliga vädret som är utanför. Planerar att springa 6 kilometer sen ska jag på spinning intervall och slutligen så ska jag gå på ett bodybalancepass, en härlig dag med andra ord!

18 november 2013 +

Börjar få lite ordning på rummet nu, det börjar bli riktigt mysigt. Dock är det ännu lite kvar som ska fixas innan det är helt klart.
 
Idag har jag varit på stan och gjort några ärenden. Har köpt mig ett nytt puder från BareMinerals och bokat klippning och färgingpå Noiz, börjar bli riktigt trött på min utväxt. Därefter åkte jag ner till Hälsokompaniet för ett hårt pass för rompa och ben. Provade även en ny sorts intervallträning idag som var riktigt slitsamt genom att hoppa hopprep 16 gånger. Pulsen var på topp! Var kul och utmanande så det vill jag rekomendrea er. 

cozy +


Tänkte tipsa er om bra filmer och serier jag gillar som man kan se nu när mörktet är påväg! Jag är iallafall en av dom som tyker att det kan vara riktigt skönt och mysigt att bara få vara hemma ibland och sätta på en riktigt bar film och få somna till!
 
The way way back - Efter bara 10 minuter så visste jag att det här skulle bli en av mina favoriter. Den är så fin, bra och härlig på samma gång. Den måste man bara se!

The Heat - Årets komedi film om jag får uttrycka mig så. Två av de bästa skådespelarna som tillsammans gör en sjukt rolig film som får en att skratta så otroligt mycket. Jätte bra verkligen!

Monsters University - Alla som sett Monsters Inc vet ju att man bara måste se Monsters University vilket också var riktigt bra!

Sex And The City - Man tröttnar ju aldrig på att se ett avsnitt utav Carrie, Samantha, Miranda  och Charlotte och deras passion for fashion.

Love Actually - En av mina favorit julfilmer. Det är verkligen hur romantisk som hels och man går bara runt och är lycklig efter man har sett den!

BURLESQUE - Filmer som får en att vilja dansa och sjunga är ju bara ett måste, så vad är inte bättre än att sätta på Burlesque när man är på bra humör! Är även helt galen i filmer som liknar musikaler, så som Mamma Mia, Hairspray osv. Lyckorus!
 
New Years Eve - En film som blivit en tradition att se på dagen inna nyårsafton. Det får en att längta till ett nytt och överraskande år med nya möjligheter! Är också en av de filmer som får en så lycklig och glad!

Nanny McPhee - Sist men inte mins så rundar vi av med en av de filmer som jag blev stört förälskad i redan som barn. Det är en film som inte är en anna lik,därför älskar jag att se på den!

15 november 2013 +


Jag älskar verkligen frukt. Känns även så fräst att äta efter en hård träning som idag, har nämligen varit på ett attackpass idag som var riktigt slitsamt. Skönt att vara hemma, med frukt i famnen och en bra film bredvid sig.

Häll +

//Två bilder från resturangen Häll igår//

14 november 2013 +

Gör mig redo för att åka ner till gymmet. Idag får det bli intervaller på löpbandet, styrketräning för armar och axlat och sen avsluter jag med ett yoga pass tillsammans med en vän. Ikväll så ska även min älsklig bjuda ut mig på Häll. Ska bli riktigt gott och trevligt!

The urban project +

Älskar verkligen mina nya stövlar som jag köpte i går när jag och min syster for till Karlstad med tåget, blev en spontan tripp. Hadlade lite av julklapparna och fika gjorde vi på Expresso House, en bra måndag med andra ord!

Morning run +

Godmorgon! Sov länge idag vilket var riktigt skönt, känner mig riktigt utvilad. Har gjort iordning en smoothie på färsk kokosmjölk, hallon, banan och mango! Ska snart ta på mig jogging skorna och bege mig ut på en springtur innan det blir fin middag och fira världens bästa pappa på farsdag!

fyra odd molly favoriter +

#Odd Molly

7 november 2013 +

Yoga och ett stort fruktfat, det är vardags lyx för mig. Helgen börjar i morgon också, så kan inte bli så mycket bättre. Ska bli så skönt att få vara ledig under helgen, bara gå runt hemma och umgås med familj och pojkvän. Pappa kommer även hem så nu ska mitt rum äntligen bli klart så jag kan få bort allt som ligger på golvet för tillfället, så blir nog att fixa iordning under helgen, kul!

new in +

Det jag fick med mig hem från Spanien:
1. Vit långärmad tröja från Zara 2. Snygg höst och vår väst från Zara. 2. Två fina bh:ar 4. Ett par gosiga tofflor 5.Ett vitt nagerlack från O.P.I 

6 November 2013 +


Är riktigt skönt att vara hemme igen måste jag erkänna. Älskar att ha rutiner under vardagarna. Så idag drog min syster med mig på ett bodyattacks pass. Har inte träna på en helv vecka så var riktigt skönt och jag tog ut mig riktigt ordentligt.Nu har jag precis duschat och smörjt in mig i goda dofter, har även gjort mig en riktigt trevlig kvällsmat som får avsluta kvällen!

Spanien +





 
Varit i Spanien med tre av mina favorit tjejer. Dagarna har bestått utav sol, bad, shopping och massvis med god mat. Har verkligen njutit hela resan och unnat mig massa godsaker! Är nu hemme i kalla Sverige men det uppskattas det också eftersom att jag är en person som älskar och tycker hösten är en väldigt mysig årstid. Men samtidigt var det kul att få komma ut i världen och få känna på den exotiska värmen innan den riktiga kylan är här! 

RSS 2.0