a beautiful dress +

Tror nästan att jag har hittat min balklänning som jag ska ha på balen i 9:an:) Tycker den här från Nelly är super fin! Men ska även till Stockholm snart och kolla runt i affärer där, vet att det finns en affär med massa fina klänningar och liknande!

Top model sverige +

Bodyattack ikväll med Ida sen blir det fort hem för att se på Top Model Sverige! Ska bli så himla kul att se. Hoppas verkligen att det kommer att vara bra:D

the little pink +

Något som jag måste skaffa mig till våren är ett tjockrosa läppstift. Hur fint som häls när den bruna huden börjar komma fram och håret bleks och blir blondare än vanligt. Fint till något enkelt när man ska ut, räcker med färgen på läpparen och man är snyggast på dansgolvet!

Dedication To My Ex +

Då var det dags för veckans första träning! Men idag blir det inte så hårt utan bara lite cross trainer och en stund i gymmet! Tips om en låt det bara inte går att sluta lyssna på när man tränar.

one year together +

När jag ser in i dina vackra ögon, när du ler mot mig innan vi ska sova och när du säger att du älskar mig gör du mig till den lyckligaste i hela världen. ♥

Igår hade jag och min älskling varit tillsammans i 1 år redan. Det är sjukt att det går så fort! Kan knappt fatta att det är sant. Känns som om det nyss var första gången vi träffade varandra och en vän fick gå fram och fråga om hans nummer bara för att jag var för feg, haha. Men hade det mysigt igår när han sov här. Blev Chips med dipp och en film om kärlek!

sweet +


2012-01-27

Äntligen är det snart helg! Kommer i riktig läglig tid tycker jag. Ska bli skönt att sluta stressa i några dagar och bara få göra sitt. Vad helgen bjuder på vet jag inte än men blir säkert en massa mys!

LOVE

Saknar min pappa så otroligt mycket! Men som tur kommer han hit i morgon och då är hela familjen samlad:)
Jag/Pappa/Syster

we're talking about the future +


inlovewithfashion.com +


my dream boddy +

Går hem från dagens träning och precis när man kliver innan för dörren kommer man på att man glömde mobilen och måste gå den långa vägen tillbaka i snön. Det var förjävligt. Speciellt när allt man ville var att få komma hem för att ducsha av sig och ta sig något att äta. Men nu är jag tillbaka hemma igen och har stekt mig ägg och ska sätta på kanal 4 om en liten stund. Ha en bra kväll!

so simple +


personal Trainer +

Jag är inspererad och har fullt med nya idéer! I det nya nummret utav PLAZA hitta jag jätte roliga sidor jag har suttit och läst nu. Och det är om tre olika kvinnor som är personliga tränare! Precis vad jag vill bli. Och en utav dom är personlig tränare i Los Angeles, helt oslagbart! Hon tränar olika kändisar och dom ger massa bra tips om hur man ska bli personlig tränare och olika bra övningar som dom rekomenderar. En kvinna är även modell för Adidas och Nike. Är inte det lite utav en dröm? Kunde verkligen inte sluta läsa:)

L.O.V.E

Jag älskar min plånbok jag fick i julklapp! Tycker den är så snygg och kan gå runt och hålla den i timmar bara för att. Och som ni ser så försökte jag göra en snygg bild men tror jag misslyckades ganska hårt:)

+++


fredagsmys +

Ett pass Bodyattack fick göra min kväll så nu har jag gjort iordning lite gott att äta. Blev Pitabröd och i det har jag advokadoröra, riven morot och ceso. Smakar väldigt bra! Så nu ska jag sätta mig och kolla på Revenge som jag har missat. Ha en bra fredags kväll:)

ansiktsmassage/behandling +

Varit på Jösse Massage Hälsa. Paula gjorde min helg! Fick 30 min ansiktsmassage och behandling, även nacken. Fick det här av mig pojkvän i juklklapp:) Var otroligt skönt och var nära på att somna flera gånger. Tycker att ni också ska prova på detta. Är verkligen värt! Fick även en tvål som ska hjälpa mot finnar, acne mm. Om ni undrar på något är det bara att fråga:)

orange +

New in! Köpte mig en härlig jumper igår när jag var på stan med Ida och Selma. Hitta den på Veromoda och gillar den väldigt mycket, specielt färgen!

lite mer mmm i livet +

Nyss varit med en snygg tjej vid namnet Ida. Och vi har bakat chokladbollar tillsammans som vi kommer ta med oss till skolan i morgon. Tänkte fira in helgen riktigt ordenligt i morgon på sista lektionen innan vi tar helgen!

TORSDAG +

Just nu skulle jag vilja ha en rosa kavaj. Tycker det är jätte snyggt specielt nu till våren. Gillar när färgerna kommer fram lite mer än vad dom gör på vintern. Känns som jag bara har gått runt i svart. Har även fått hem nya ELLE och det är hett med rosa just nu så det passar ju perfekt! Så om ni vet någon stans där det finns billiga kavajer så säg till mig då!

I want to see the movie +


do it on my own +

Visst är det snyggt med nitar? Jag älskar det. Och jag vill ha det på min bikini till sommmare! Men hur ofta hittar man det i Arvika? Så varför inte göra en själv. Det är bara att köpa nitar på tex bluefox.nu och sen tar man en gamal bikini eller så köper man en ny. Är ju också snyggt att ha på underkläderna? Super änkelt och snyggt!

tröjan du hatar +

Låten är just nu helt oslagbar! Så just nu står jag här och dansar och sjunger för mig själv sammtidigt som jag stecker mig ägg;) Livet är härligt!

runwaydreamz.com ++


fashionology.nl +

Rekomenderar er att kolla in den hära sidan. Finns mycket snygga smycken där! Jag är förälskad i armbanden med spikes. Tycker det är jätte snyggt när man har många på samma gång!

sunday +

Sovit till havl 1 idag så känner mig ritkigt pigg nu! Var även riktigt skönt med lite sovmorgon. Har precis rostat mig lite bröd och togit ett stort glas oboy. Idag kommer jag att ängna dagen åt att städa i mitt rum som verkligen behövs och sen ska jag åka ner för att träna en stunde! Ha en bra söndag.

pink is the new black +

Tror ni detta skulle vara något för mig? Jag tycker iaf att det är snyggt. Har verkligen börjat gilla när man har rosa eller lila toppar. Helt galet!

+++

Igår sov älsklingen här och vi myste i soffan och kolla på sräckfilm. Och till det så blev det räkor, advokadoröra och vitlöks bröd. En helt okej fredag kväll!

Some girls act like bitches so they won´t get hurt. Some girls are bitches because the got hurt.


TORSDAG +

Drar mig tillbaka till sängen just nu och ska snart släcka lampan. Men saningen är den att jag inte är alls trött och bara vill ha helg så fort som möjligt känner jag. Vet inte vad det är med mig, men är bara så himmla trött på skolan fasst att det bara har gått två dagar. Därför bestämde jag förut att jag skulle unna mig lite. Så gjorde därför samma mackor som igår också gjorde jag en jätte god smoothie! Hade i blåbär, en bana och naturell yoghurt. Så enkelt men ändå så gott!

ASOS +


plugga utomlands?

Fick en tidning på posten idag som jag nu har suttit och bläddrat igenom lite och på en sida stog det ''Plugga utomlands?'' Jag var nyfiken så jag klickade in på sidan och kolla runt lite. Och det verkar ju hel grymt! Tänk att få åka på High School? Rena drömmen! Det är ju likosm sådant man ser på film, rean Hige School Musicol. Jag blev iaf jätte sugen på det och då hade jag tänkt att man åker dit sista året innan studenten så tar man examen där ist? Helt oslagbart? Någon som vill med?

This year I´m gonna..

And much more..

that something so simple can be so fantastic +

Har tränar Bodypump och nu har jag gjort mig något riktigt gott att äta! Blev advokadoröra på knäckebröd med pumpakärnor. Helt oslagbart! Ska snart sätta mig framför tvn och kolla på Biggest loser Sverige. Ha en bra kväll!

#


what i want right now


inspiration/Nicole richie

Är det bara jag eller är Nicole Richie en av världens snyggaste kvinnor/mammor? Jag älskar hennes stil på alla sätt och vis. Och jag får mycket inspiration utav att kolla på hennes bilder även om det inte syns så mycket. Men hon är en stor insperations källa!

monday +

Helgen har varit toppen! Har kollar på film, ätit gott och umgåtts med trevlig folk! Och idag kommer jag hem ifrån Måns. Där jag har varit natt gäst under söndagen tills idag. Har varit mysigt att bara ligga framför tvn och bara hålla om varandra. Låter tråkigt men ibland är det något utav det bästa jag vet speciellt när det är kallt uta och en massa snö. Men just nu väntar jag på en toppen tjej som ska komma hit och göra mig sällskap!

Nowhere +

Jag är lite smått förälskad i dessa handväskorna. Om jag hade pengar skulle jag skicka efter en på en gång. Dom är stilrena och matchar till mycket. Gillar även handtaget som kommer att se ut som ett smycke när man bär handväskan. Dessa fins på Nelly.com. 

I love them and I want them +

Tycker dessa kuvertväskorna är så fina! Specielt nu till våren och sommaren. Älskar färgerna och dom går att matcha till vad som helst. Finns på vivystyle.se.

dagens outfit +

Jeans/GinaTricot  Topp/GinaTricot  Fjäderörhängen/GinaTricot  Skärp/H&M

i´m working out +

Ett nytt år och jag ska som nästan alla andra sicka iväg och träna. Brukar alltid vara så mycket folk på Hälsokompaniet efter nyårsafton eftersom att det brukar vara mångas nyårslöften att dom ska börja träna. Alltid lika trevlig att se nya ansikten:)

We all love the summer +

Har suttit och kollat igenom H&M katalogen några gånger nu. Och jag älskar att köpa och kolla på bikinisar. Är något utav det roligaste man kan köpa enligt mig. Så här har jag hittat några sycken jag tycker skulle vara fina till sommaren 2012!

Nyårs outfiten 2011!

Det hära var min nyårs outfit. Är väldigt nöjd med den. Änkelt men ändå snyggt!
Topp/GinaTricot  Byxor/GinaTricot  Örhängen/Raglady by Tara  Ögonskugga/Make Up Store

31/12-11


RSS 2.0