krakow part 2 +

 
 

Nytt från krakow +


ekononiprogrammet +

Till hösten blir det Ekonomiprogrammet på Solbergagymnasiet. Ser verkligen fram emot det, att få börja om på nytt i en ny skola bland nya människor. Super kul! Men ska packa ihop lite tränings kläder och åka ner till HK för att träna, har inte hunnit med det nu när jag har jobbat och varit bortrest och en massa men nu måste det bli av. 
 
 
 

you are in my heart all the time +

Idag har jag och hjärtat varit tillsammans i 1 och 1 halft år. Och fler kommer det att bli! Synd är att han inte är hemma, vill bara ligga bredvid honom och mysa. Saknar honom så mycket!
 

krakow part 1 +

 

estelle & thild stockholm +

Förut på stan köpte jag mig nya ansikts produkter från Kicks. Har fått tester på den tidigare och jag tyckte att det verkade bra så jag köpte mig hela paketet. Pratade med en som jobbar på Kicks och hon använde den och hon har fått mycket finare hud nu, så får väl hoppas att hon inte lurar mig, men gott luktar den!

In the sun +

Solen skiner och jag är på ett strålande humör just nu! Ska snart ner och käna lite pengar (behövs verkligen i min plånbok) Men innan det ska jag lägga mig ute i solen en stund och bara ha det gött!

Back home +

Nu är jag hem igen! Kom hem runt halv 4 inatt och jag gick ändå upp vid 9 idag och jag är jätte pigg! Ska göra mig klar för en dag på stan med mamma och pappa. Ska ut och äte Kina mat och köpa lite saker som jag måste införskaffa. Sen vid 4 blir det jobb så kom gärna förbi och säg hej! Blir nog ingen P&L för mig heller, jätte ledsen för det eftersom att jag har handlat alldelses för mycket i Krakow, fick till och med använda systers VISA kort för att det inte räckte med det jag hade med mig, vet inte ens hur mycket pengar jag har lånat.. Men det blir säker bra!

POLEN +

Hejdå på er!
Nu åker jag och min syster ner till Polen, som många visste så skulle vi ha åkt för ungefär tre veckor sedan men det blev ju inte av så nu försöker vi igen. Ska bli riktigt mysigt och jag hoppas verkligen att jag kommer finna mycket fint! Och när jag kommer hem blir det förhoppningsvist P&L på lördag för att se Rihanna?!
 
 

things I want from style by tyra +


Grillat +

Grillnig med ett skönt gäng!

Bloppis +

Har städat ur min garderob och det var en del saker som jag känner att jag inte behöver längre. Så jag tänkte lägga upp det på bloggen och se ifall någon annan skulle vilja ha det. Kommer säkert inte vara så många som vill köpa men känner att det är bättre att någon annan kan glädjas över det istället för att det ska ligga och ta plats i min garderob:)
Topp från BikBok/ Storlek S/ 50kroner SÅLD
Topp från BikBok/ Storlek M/ 50kroner
Linne från GinaTricot/ Storlek S/ 20kroner
Topp från Monki/ Storlek S/ 40kroner  SÅLD
Linne från Veromoda/ Storlek S/ 20kroner
Topp från GinaTricot/ Storlek S/ 30kroner
Långärmad topp från Veromoda/ Storlek S/ 40kroner
Tröja från Carlings/ Storlek S/ 40kroner
Topp från Veromoda/ Storlek S/ 30kroner
Linne från Veromoda/ Storlek S/ 20kroner
Shorta från Cubus/ Storlek 42/ 30kroner SÅLD
Tröja från Grekland/ Storlek M/ 40kroner
Adidas tröja från Grekland/ Storlek S/ 40kroner
Sjal från H&M/ 20kroner
Sjal från H&M/ 20kroner
Sen får man självklart bestämma sitt egna pris om man vill det och om man vill prova något är det bara att man hör av sig.

my love +

Nu är älskligen påväg till Borlänge och ska på Peace and love! Jag är så avunsjuk på honom, vill också se Rihanna. Men har lite beslutångest om jag ska köpa mig en Fredags och Lördags biljett? För tycker 1350 kronor är lite mycket för två dagar, vad tycker ni? Är det värt pengarna?

The midsummer +

Igår blev jag bjuden hem till Johanna med jätte trevliga tjejer. Grillade och åt massa chips. Var super trevligt och mysigt!

Midsummer outfit +

 
Här är min outfit som jag hade igår, hade min underbara klänning som jag tycker är så fin!

midsommar +

Jag och Ida önskar alla en glad midsommar!

my dad +

Har hjälp till här hemma med att fixa iordning god mat eftersom att pappa äntligen har kommit hem! Är så tomt utan honom, känns aldrig som en riktig sommar utan honom eftersom att det är han som brukar stå vid grillen och göra världens goaste kött!

Skull Cutout Back Tee +

Så snygg! Köpa för nästa lön?
 

+++

Har legat den mästa delen i solen idag med Måns, har njutit av solen riktigt ordentligt eftersom att det troligtvist kommer bli dåligare väder under veckan. Var har solen tagit vägen? 
 
 

2012-06-20 +

Har jobbar från 8:00 till 17:00 två dagar i rad nu och jag är helt slut! Ibland förstår jag inte hur jag orkar. Men i morgon är jag äntligen ledig, är super lycklig! Så firade det med grillning med trevligt sällskap, var mycket trevligt. Och i morgon kommer älsklingen hit på morgonen, så kommer förmodligen ligga här och mysa!
 

WORK +


Klockan är 07:37 och jag är på väg till jobbe. Är trött och mest av allt skulle jag vilja ligga kvar i min varma goa säng en timme till!

Måndag +


Tycker att vädret är så tråkigt ute, men igentligen gör det inte mig något eftersom att jag typ jobbar varenda dag. Men tycker synd om alla andra. Varit hos Lina idag och passat barnen en stund nu på eftermiddagen sen åkte jag till Ica och var sällskap åt Ida medans hon sålde jordgubbar, Duktig hon var på det haha! Och nu ska jag börja och städa på rummet, speciellt i garderoben. Ser hemskt ut i den nu, inte alls roligt att välja kläder på morgonen för att man inte hittar något!

trött tjej +

Kommer nyss hem ifrån jobbet och klockan är 23:47 och jag är helt slut! Åkte dit med ett stort leende på läpparna för att dom ville att jag skulle jobba och åkte senare hem med huvudvärk. Har varit där från 5 till nu, och det är dubbelt så jobbigt när det är en massa norskar där för jag förstår nästan ingenting ut av vad dom säger haha. Men ska ta mig en dusch sen ska jag sova riktigt skönt för i morgon klockan 11:30 ska jag stå framför disken och ta betalt igen.

NEW IN +

Fick med mig en paljett väska hem också i från Lindex. Tycker den är himla fin!


the prom +

Har nyss varit och kollat på alla Studenterna innan balen, alla var så fina! Tror till och med att jag har hittat vilken klänning jag själv skulle vilja ha när jag tar studenten, bara at det är några år kvar.
Men Måns var jätte fin, och jag hoppas han får en jätte bra kväll nu!

Måns Carringtons student 2012 +

Firat mig finaste älskling idag, han var så himla fin:) Han är det bästa som har hänt mig och jag är så stolt över honom, han är bäst!

 
 



Skolavslutning 2012!

Varit på skolan och gjort det sista nu innan sommarlovet. Känns så konstigt att man inte kommer komma tillbaka till skolan igen och inte träffa alla efter sommarlovet. Men ska också bli otroligt roligt att få börja gymnasiet till hösten! Men vill tacka alla på skolan för tre super bra år på Kyrkeby!




 


 
 

 

Avslutnings outfit 2012 +

'
Har drogit på mig min blommiga klänning och mina snygga Jeffery Campbell skor och är på väg till skolan och göra det sista innan det är dags för sommarlov!


Grillat +

Kvällen bestod ut av grillning med dom skönaste i klassen, super mysigt! Man börjar verkligen känna hur mycket man kommer sakna varandra nu, har kännt det ikväll. Kommer inte sminka mig så värst mycket i morgon, speciellt inte mascara för lovar att jag kommer att börja gråta, kommer sakna dom så otroligt mycket!



+++

Gjorde sista dagen på skolan med världens bästa klass! Och ikväll blir det grillning med en del i klassen hemma hos Oscar, super mysigt!

happy birthday !

Igår fyllde min bästa vän 16! Fira henne henne riktigt ordentligt, jag och Nellie gjorde iordning en hel del dagen till ära. Grattis ännu en gång Ida!

from the prom +


12/6 +

Nu håller jag på att göra iordning mig till balen som börjar snart, ska bli så himla kul att få se vad alla har på sig! Tänk att man går ur 9:an om två dagar, det är helt sjukt just nu. Året har gått så fort och det känns som 9:an aldrig har varit. Man nu är jag redo för att få se alla en sista gång!
Här är min outfit och kvällens smikning. Nu ska jag bara fixa håret så är jag redo sen!

Just nu: +

Just nu håller jag på och packar in för klassresan som ska bli av klockan 13:45. Ska åka till Årjäng med klassen och sova i tält. Gillar och göra sådant så tror det kan bli riktigt mysigt och kul! Så nu taggar jag gärnet med god frukost och mysigt sälskap i sängen. Bara en vecka kvar sen är det sommarlov! Ska bli så skönt och roligt att få sluta 9:an. Äntligen säger jag bara, har längtat efter den hära stunden länge nu!

amrikanska pankakor +

Gjorde jätte god frukost till mig och Måns igår. Blev Amrikanska pankakor med Nutella, jordgubbar och vindruvor. Var otroligt gott och lyxigt!

+++

I fredags så fick älskling sin överaskning av mig, hade lagat egen mat för två och dukat fint ute. Hade även köpt snygga kläder till honom som han passade perfekt i! Sen så hade jag gjort iordning jacuzzin med rosenblad, levande ljus, champagne, vindruvor och jordgubbar doppade i vit choklad och kokos. Rekomenderar det, var jätte gott och ser otroligt festligt ut om man vill ha någon bjudning under sommaren. Sen hade jag även gjort iordning sovrummet med massa godis, munkar och chips med dipp så var ju riktigt övermätt. Men hade en jätte mysig och underbar kväll tillsammans med världens bästa pojkvän! ♥

6/6-12 +

Idag har jag varit och jobbar på McDonald's för första gången, fick lite information om hur det funkar och hur det går till. Var riktigt svårt och stressigt i början men det gick bättre under tidens gång. Men det var att endel kunder som bliv sura på mig, men det fick dom lova att bli eftersom att jag var så seg haha. Men har även varit på Ica idag och fixat lite saket till fredagen. Älsklingen ska nämligen få sin studentprisent då;) Sen åkte jag och Nellie till Ida i Jössefors och grillade, det var toppen och super mysigt!
Han är så underbar!

Nytt i garderoben +

Var på ett jätte trevligt köpcentrum igår, var inte så mycket folk som det brukar vara så det var riktigt skönt.
Men köpte mig en fin blommig klänning från Carlings som jag tycker är så himla söt! Kommer passa perfekt till mina Jeffery Campbell skor. Sen fick jag även med mig en vit skinnväst som jag har velat ha länge och en champangefärgad topp från Gina Tricot. Super nöjd!

+++

Hej på er!
Nu tror säker ni att jag ligger på hotellet i Polen men jag ligger faktiskt hemma nerkrypen i min egna goa säng och är besviken. Skulle ha åkt till Polen för att shoppa men i Norge den här veckan så strejkar dom som flyger planen så vårat flyg gick aldrig. Men istället åkte vi till ett köpcentrum och handla lite så har fått mig en klänning till älsklingens student och lite annat. Men vi har iallafall bestämmt oss för att så snabbt som möjligt köpa ny biljetter till Krakow och försöka ta oss dit igen:)

4/6 +

Nu tar jag min lilla resväska och sätter mig i bilen och väntar på att vi ska åka till Norges flygplats, längtar redan tills vi landat i Polen. Men ni får ha det så bra så ses vi om några få dagar igen!:)

Lancome +

I lördags så köpte jag mig en ny LANCOME mascara på Kicks. Har redan hunnit att prova den och den är super bra och ger jätte långa ögonfransar. Den jag köpte heter Hypnose och jag rekomenderar den verkligen till er som vill ha längre ögonfransar.

12:06 +

God morgon alla!
Ska göra mig något gott att äta, är riktigt hungrig. Sen så måste jag börja packa, har inte gjort det än! Men vi ska ju inte vara i Polen så länge så tror ändå att det är lugnt:) Ser verkligen fram imot det. Har aldrig varit utomlands med min mamma förut om man inte räknar med Norge och Findlad förstås. Men ska bli riktigt mysigt faktiskt!

2/6 +

Nu är dagens jobb avklarat men skulle lätt kunna vara kvar där några timmar till, dom är ju så söta båda två! En sak som är säker är att dom har gjort mig riejält trött så måste verkligen vila en stund nu innan kvällen fortsätter.

a new mirror +

Köpte mig en ny stor vit spegel igår. Kanske inte syns så jätte bra men fin är den!
Ska ner på stan nu med syster och syster barn, ska göra några ärenden på stan sen ska jag jobba! Ska jobba som barnvackt vid 2, har nämligen två sommarjobb i sommar. Barnvackt hos Lina och på McDonald's, kommer bli en intensiv sommar känner jag!

you know what you must do +

Det här kommer min kväll att bestå utav, har tränat så ska slänga i mig en protein drink och sen blir det duschen. Men ska unna mig lite idag, ska har köpt mig världens godaste choklad, 70% med kokos är super god!

GINA TRICOT +

Skulle vilja ha så mycket från Gina Tricot just nu, finns ju så mycket fint! Ska verkligen försöka att hitta dessa klädes plagg nu när jag åker till Krakow annars blir det väl att vi får åka till Karlstad och shoppa där istället!

RSS 2.0