friterat

Idag blev det friterat efter träningen. Var så himmla gott med friterat kött så ni fattar inte!

i Found myself in the city near Piccadilly

Woke up in London yesterday
Found myself in the city near Piccadilly
Don't really know how I got here
I got some pictures on my phone
New names and numbers that I don't know
Address to places like Abbey Road
Day turns to night, night turns to whatever we want
We're young enough to say
Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life
Say oh, got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
A good, good life
To my friends in New York, I say hello
My friends in L.A. they don't know
Where I've been for the past few years or so
Paris to China to Col-or-ado
Sometimes there's airplanes I can' t jump out
Sometimes there's bullshit that don't work now
We are god of stories but please tell me-e-e-e
What there is to complain about
When you're happy like a fool
Let it take you over
When everything is out
You gotta take it in
Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life
Say oh, got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
A good, good life
Hopelessly
I feel like there might be something that I'll miss
Hopelessly
I feel like the window closes oh so quick
Hopelessly
I'm taking a mental picture of you now
'Cuz hopelessly
The hope is we have so much to feel good about
Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life
Say oh, got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
A good, good life
To my friends in New York, I say hello
My friends in L.A. they don't know
Where I've been for the past few years or so
Paris to China to Colorado
Sometimes there's airplanes I can' t jump out
Sometimes there's bullshit that don't work now
We are god of stories but please tell me
What there is to complain about

TISDAG

Ska ta mig något att äta för är as hungrig! Ska även sätta mig med mina läxer vi har fått och hoppas på att jag förstår spanskan. Gick rätt bra på förhöret vi hade idag så det ska nog gå bra den hära gången också. Sen blir det att åka ner och träna Bodyattack. När jag tänker på det får jag verkligen inte lust att cykla ner dit sen men kan ju säga att det behövs!


tattoos part 1#


7 months

Just nu håller jag på att koka ägg till kvällens tv tittande. Är ju dom fantastiska Hollywood fruarna idag på tvn! Höjdpunkten på måndagar måste jag säga. Har vart och tränat och togit tag i spanskan nu. Försöker förstå lite mer utav språket som jag tycket är rätt så svår. Idag är det även den 29/8 och då var det alltså 7 månader sen jag träffade han jag älskar mest! :)

NEW IN


21:20

Kommer nyss hem ifrån kalaset! Blev mycket gott att äta så nu gäller det att ligga i träningen. Ska alldeles strax ta en snabb dusch och sen ta något lite att äta innan man hoppar i säng, Ses!

2011-08-28

Ibland så älskar jag verkigen att få sova ut, speciellt när man har någon bredvid sig i sängen som är varm och kan värma en när man fryser. Så mysigt! Sov till halv ett idag och ska börja göra mig i ordning för kalas snart. Ska fira mamma som fyller i morgon och hennes kompis. Blir nog trevligt:)

NÖJD TJEJ!

Nöjd! Fick med mig mycket fint hem idag. Ska bara kolla på ett parjeans så är allt klart för hösten!
Tog även en fika paus inne på Expresson House och kollade på regnet som öste ner. Mysigt!

falling in love

Så! Nu har jag haft lite mys med några vänner. Har käkat chips och melon, passa riktigt bra för min del. Men ska ta mig en lång dusch nu och göra iordning allt för i morgon. Ska nämligen åka tåg till Karlstad i morgon bitti tillsammans med Ida. Ska shoppa så kommer nog vara där en heldag, för har mycket att kolla efter nu! :D

14:09

Solen skiner och jag är på väg ner mot stan. Ska först till Polishuset och hämta mitt pass och sen ska jag möta älsklingen nere på stan. Blir säkert in på några affärer och ta en titt skulle jag tro. Vi ses!

dagens outfit

Byxor Veromoda/ Överdel Gina Tricot/

EFTER TRÄNING


working out!


dagens outfit

Tyvärr så har jag inte någon som kan ta mina outfits bilder åt mig så dom blir lite halv dana, men jag hoppas att det går bra ändå! :)
Linne BIKBOK/ Halsband från Barcelona/ Byxor Lindex

true talent

Nyss fixat käk så nu ska jag sätta mig vid tvn och kolla på True talent!

älska mig som mest när jag förtjänar det som minst.

Har nyss skickat efter en skinjacka och jag hoppas verkligen på att den ska passa den hära gången! Men är glad över att jag äntligen har hittat en som jag gillar och en som inte är så dyr på tanken på min ekonomi. Inte så kul att lägga ner alla sina pengar man har sparat under sommaren på en jacka direkt. Eller vad säger ni? Aja detta köp kändes nästan som det har räddat hela min höst, längtar tills den kommer hem till mig:D

New beastly


HK

Fick en bra start på det nya läsåret. Känner att det kommer bli en bra termin. Var roligt att få träffa alla igen! Men nu ska jag packa träningsväskan och åka ner till HK :)

back to reality

Vart på ett hårt Bodyattack pass nu så kommer precis ut ur duschen. Ska ta något nyttit att käka och sen snabbt föna mitt hår och sen sätta mig framför tvn och kolla på Svenska Hollywoodfruar. Har längtat länge efter detta! Så sjukt bra:D Kommer nog bli en tidigt kväll idag också efter som skolan börjar i morgon. Har likson inte tänkt på det dära så mycket så just nu kom det nästan som en tjock för mig nu, att det redan är i morgon? Aja hoppas alla kommer sova gott inatt för det kommer inte jag.

Professional Hair care

Vill tipsa er om den hära hårsprayen! Den är grymt bra och får håret att hålla hela natten lång. Och inte bara det, utan den luktar otroligt gott också! Folk brukar fråga mig vad jag har för parfym, men saningen är den att det är hårsprayen som luktar så gott ;) Finns på Kicks.

2011-08-22

Godmorgon på er! Tycker synd om alla dom som fick börja skolan idag. Själv så börjar man ju 9:an så vi börjar ju inte försen i morgon;) Men ska ta vara på min sista ledigadag nu. Chao!

scrapbooking

Jag har ju pratat om att hela familjen skulle åka till Karlstad idag, men det var en sak som vi inte tänkte på och det var att ingen har ju fått lön än, förutom jag då;) Så vi har planerat att vi åker dit nästa helg istället!
Så Idag har jag togit tag i en gammal hobby, nämligen scrapbooking. Gjorde mycket sånt när jag var mindre och nu har jag skickat efter över 300 bilder som ska in i massa album! Här kommer det ett litet smakprov.

i want this bag

Vill ha denna vackra väska från Scorett! Det är en Stella McCartney lookalike väska som finns på Scorett. Så snygg!

löning

Nu har jag en fet plånbok! Fick mina pengar idag för att ha varit barnvakt i två veckor nu och jag blev 1200 kr rikare. Himmla skönt må jag säga. Men kommer nog vara lika fattig igen efter vi har vart i Karlstad skulle jag kunna tro.

en andra chans

Jag vill tipsa om ett program, ett program som får mig att börja gråta efter varenda avsnitt. Det heter En andra chans. Det handlar om fyra personer som har varit med om hemska olykor som fick en andra chans här i livet, något dom är mycket tacksamma för.
Det var en kille som var förlamad från halsen och ner. Han andades äns inte själv utan han fick ha rör utanför som hjälpte till. Han kunde inte äta själv, inte duscha, inte sätta på sig kläder eller läsa en bok själv. Utan han var tvungen att ha hjälp med allting. Jag får så ont i hjärtat när jag ser sådant. Men dom på svt frågade en fråga till honom, dom frågade vad hanns dröm var om 10 år. Han svarade, att han skulle ha en dotter. Sen log han. Jag började grina, tror inte jag gråtit framfört tvn så mycket som jag gjorde då. Och det var inte bara det utan jag var hemma hos min syster och passa två barn samtidigt det hände. Dom kolla på mig och fråga om jag hade ont någonstans. Haha så söta dom är.

2011-08-19

Ikväll kommer jag tillbringa kvällen på det vanliga stället, hos min syster. Ska vara barnvakt från sju till ungefär tolv på natten. Som tur så har jag laddat med en massa chips och choklad till kvällen så alla fyra barn kan hålla sig lugna. Men ska ändå bli rätt så mysigt att få vara med dom :) Bara att jag ska upp vid åtta i morgon och vara barnvakt igen från halv tio till halv fyra på eftermiddagen och det är jag inte alls sugen på.

boots


poncho

Den hära hösten är jag riktigt sugen på att testa något nytt och det är inte mindre än ponchon! Tycker att det är så himmla läckert att bära runt på också tror jag det blir riktigt mysigt till hösten.
Finns på Gina Tricot för 149:-


godnatt

Kommer nyss hem ifrån bion som jag har varit på med världens mest underbaraste pojkvänn. Vi var och kolla på Apornas planet och den var ingen film för mig men det var mysigt att gå på bio:)


Du är mitt allt!

Älskar dig överallt annat älskling!
// Måns
sry för att jag gick in på din blogg, vill bara vara så gullig som möjligt:)

the most painful goodbyes are the ones that are never said and never explained.

En sådan vacker låt.

TISDAG

Har inte så mycket att säga om dagen förutom att jag redan har träningsverk! Först en kvart på Crosstrainern som räcker gott och väl för mig, sen en timme Cykel tirräng och sist men inte minst en halvtimmes Core träning. Man kan säga att min ben är rätt borta nu.

rise of the planet of the apes

Någon mer än jag som är sugen?

+++

Nu är jag så trött att jag knappt orkar ha ögonen öppna. Vart på ett Bodyattack pass och det var jobbigt! Är helt slut. Så ska snabbt hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och kolla på film. Passar mig bra att gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska up tidigt i morgon och ordna nytt pass ifall att man sticker här ifån någon gång. Och direkt efter det ska jag vara barnvakt (jobber som jag kallar det för).




fullbokad vecka

Har köpte en ny kalender in för det nya skolåret och det verkar som att hela den hära veckan redan är fullbokad!
Från Måndag - Lördag kommer det bestå av att sitta barnvakt och försöka hinna med att träna efter det. Inte så himmla roligt men sen när pengarna rullar in i min NYA plånbok är det rätt så chill. Så på Söndag då åker jag till Karlstad för att shoppa och bara gå i affärer hur länge jag vill med mina systrar!

bitch

En ny favorit som spelas om och om igen på min Spoty lista!


chanel

chanel 2.55
Min högsta önskan just nu är att få äga en egen ofejkad Chanel väska som ska ha svart läder och guld på handtaget.
Så otroligt snygg så jag svimmar!

NEW IN

Blå och mysig tröja från VeromodaNya byxer ifrån Veromoda.

inspiration

Det här är en bloggerska som heter Ulrikke Lund och hon är Norsk och bor i Norge. Jag älskar hennes blogg för man får så mycket bra inspiration. Tycker ni ska kolla in den för ni kommer inte vilja sluta följa den. Det lovar jag er!

laddar upp kvällen med smarties


räkfrossa


i like simlpe songs whit pretty words.

Har gjort mig iordning lite nu för ska snart ner till Blåsut och äte räkot tillsammans med mamma och Måns. Ska bli riktigt mysigt! :)

STYLEBY


LONDON

Här kommer det lite bilder ifrån när jag var i London. Det var ungefär 4 år sedan jag var där och måste säga att det är en underbar stad!
LONDON
ENGELSK FRUKOST
HAROLT`S
BUCKINGHAM PALACE
BIG BEN CLOCK
LONDON EYE
PICCADILLY CIRCUS
TOWER BRIDGE

min handlings lista ifrån gina just nu


05:54

Bara jag som inte orkar sova? Kan verkligen inte somna om. Så sitter i sängen nu och kollar ut på det kalla vädret, men ändå skulle det bli stor sol i Arvika idag men det tycker jag inte märks ännu. Det är dimma ute och det ser betydligt mycket kallare ut än vad det var igår. Frös benen av mig igår efter att jag gick hem från min syster och det förvånar mig inte om det var minusgrader ute. Känner verkligen att det börjar bli höst ute nu och det kommer kännas konstigt att sätta på sig långbyxor varje dag..

+++


SVAR!

Passar dina trosor du köpte i storlek 42 än? hahaha
Nej det gör dom inte som tur är, och vi får hoppas på att dom aldrig kommeer att göra det heller;)

Varför är jag bäst? (jag alltså)
För att du är du och ingen annan:)

Varför härmar du mig med frågestund?
Tyckte att dev var en bra idé också för att jag inte hade något att skriva om just då.

Varför skriver jag varför i början på allting?
Ska jag vara ärlig? Jag har inte den blekaste.

Vad har du gjort idag, har inte hört av dig på ett tag.
Idag har jag legat ute i solen och läst en väldigt bra bok som heter Ellas Mode. Kan inte lägga ifrån mig den! Och nu är klockan 22:05 och jag är hos min syster och är barnvakt, så har inte hunnit med så mycket idag.

Vad planerar du att köpa härnäst? (lista)
Oj den var svår.. Finns så mycket jag behöver nu till hösten! Men jag behöver en snygg skinjacka och ett par snygga jeans och massa skjortor ;D Och en stickad tröja..

Vad vill du ändra på dig själv? DU MÅSTE VÄLJA EN SAK
Jag är nöjd med mig själv det är jag, så det finns inte något jag vill ändra på min kropp precis men jag önskar att jag inte hade så tjockt hår. Är extremt jobbigt ibland. Speciellt när man vill platta det för då tar det ett tag.

Kan inte du laga mat åt mig snart? (3 rätters helst)
Nej det blir inte försen efter vintern;)

Kan inte du lägga upp bilder från när du var i London?
Jo det skulle jag väl kunna göra haha!

Vilket är ditt favorittuggummi?
Jag tuggar inte tuggummi så ofta, händer ibland om jag har pengar till det eller om jag blir bjuden. Men det finns ett med melonsmak och den är god. Älskar ju melon!

Varför frågar jag dig frågor, jag vet nästan allt om dig ju?
Frågan är varför du ställer så dumma frågor?:s

Varför följde inte du med mig till tandläkaren i 7:an?:s
Inga kommentarer..

Varför tycker vi (greta) gjeta är så kul att säga på fyllan?
Har vi någonsin sagt det? När isf?:)

Varför viker vi oss dubbla när vi skrattar du och jag?
HAHA!

Varför hatar jag din katt?
För att hon hatar dig:)

För att hon är ful/svart/läskig/att jag alltid trampar i hennes mat/hon rivs vad tror du?
Du kan va ful

Vad går du på för skola?
Jag gär på Kyrkebyskolan i Arvika och ska börja 9:an nu efter sommar lovet:)

Vad läser du för bloggar?
Det är många olika slags bloggar. Men brukar läsa Kissies, Kenza´s och Frida Grahns blogg. Sen gillar jag Victoria Törnegrens blogg! Sen så läser jag många mindre bloggar.
Bästa mine ifrån sommaren 2011?
Haft många roliga minnen den hära sommaren. Svårt att välja! Men det är nog under Hamnfesten, var mycket bra musik och trevliga människor överallt. Har många roliga minnen med han jag älskar också:)

Hur ser din familj ut ?
Jag har en mamma och en storasyster på 20 år jag bor tillsammans med hemma. Har även en katt som ni kanske har förstått. Min pappa bor i Stockholm så när jag har tid så brukar vi åka upp och hälsa på men han kommer även ofta hit. Han kommer nu till helgen och jag längtar!
Sen har jag en äldre syster på 30 år som är förlovad som har två barn. En på 3 och en på 1 år. Så jag är alltså moster och gudmor till en utav dom. Sen har jag en underbar pojkvänn!
Favorit citat ?
Det vet jag faktiskt inte, kommer inte på något jämt nu. Men det dära med att alltid följa sina drömmar, det gillar jag :)'
Närmaste vänner ?
Vänner? Nej för mig är det bara en och kommer bara vara en. Hon heter Ida och har också en blogg! Checka in den nu när ni ändå är här. Nej men hon är något utav det bästa jag har :)
Hur länge har du och din kille varit tillsammans ? Ni är jätte söta tillsammans!
Tack så mycket! Jo den 29 juli det hära året fira vi ett halft år så vi har väl vart ihop i 6 månader och 13 dagar om jag räknat rätt:)
Hur gammal är du ?
Jag är 15 år gammal och fyller 16 i Februari nästa år :)







 














 









Frågestund!

Kör på en frågestund!
Ni får fråga vad ni vill till mig och jag lovar att svara så gott jag kan:)

söndag

Skojar inte nu men har sovit från tre inatt till ett på morgonen och sen vid fem la jag mig och sov tills nu. Så nu undrara jag när jag kommer somna ikväll. Är pigg och vill hitta på något kul! Godis sugen blev jag nu också.. Tror jag ska lägga mig i et bad och sen lägga mig och se på en massa filmer. Kanske blir att kolla runt här hemma också och hoppas på att man finner något gott!

Hamnfesten!

Har haft en grymt bra helg!

länge leve sommaren

Har varit nere på stan nu och togit ut min biljett till Arvika Hamnfest som börjar ikväll. Är riktigt taggad att få se Veronica Maggio!


Alex perry

Min favorit designer är Alex Perry som han heter. Han gör sånna fantastiska klänningar! Dom sticker verkligen ut från skillnad till andra och det ser riktigt bra ut på catwalken. Om ni vill se merr på hans collection så finns den här.

4/8 - 11

Äter god frukt och ligger ute i solen. Härligt! Det är så det ska vara på sommaren.
Ska snart och ta tag i att städa på rummet också, ser förfärligt ut där inne just nu.

kom och köp!

Eftersom den var förlite så ska jag skicka tillbaka den. Men innan det så tänkte jag kolla om det var någon som skulle vilja köpa den utav mig. Tänkte vänta två dagar innan jag skickar tillbaka den.
Säljer den för 659kr. Innan kosta den runt 2000 kr.
Aldrig andvänd.
34 i storlek.
Komentera om ni skulle vara intreserade och glöm ej eran mailadress.
Märket är NEWHOUSE.
Och om ni bor utanför Arvika så kostar det 59 kr i frakt.
Och om man bor i Arviva så får man naturligs vis komma och prova den först.

den var för liten..

Helnöjd med locktången! Älskar att handla på Eleven.se för man får alltid hem prover på parfymer och annat:) Jätte trevligt. Synd var ju det att min jacka var lite för liten:( Var en skit snygg NEWHOUSE jacka som var grymt fin!

3/8 - 11

Mysigt det är att vakna av härliga sms! Fick sms från posten att min skinjacka har kommigt och min locktång. Så åker ner till stan med mamma och hämtar det nu:D

BACK AGAIN

Strålande sol och inte ett måln på himmlen! Kommer nyss hem ifrån ingestrand.

måndag

Min morgon började med att jag vakan av att solen lyste klart på himlen så jag skynda mig ut för att ligga i solen en stund innan jag var tvungen att gå till jobbet. Var inte en sån lyckad dag där efter som en liten ficka som nyss fyllt ett år bajsa ner både mig och henne, inte så rockig. Så vi fick ta en sväng in i duschen också. Sen så har jag vart på middag hemma hos familjen Borén! Tyvär så glömde jag kameran så inga bilder idag. Men blev att övningsköra med båten hela kvällen tillsammans med Ida och det gick faktiskt riktigt bra för henne ;) Var säkert ute och körde i två timmar. Men ska lägga mig för ska upp och jobba i morgon. Godnatt!

RSS 2.0