Snack & Drink

Har aldrig sett det här förut försen nu men det ser ju riktigt gott ut. Jag är också en person som älskar Nutella! Fasst äter det aldeles för sellan tycker jag. Så nästa gång jag kommer till London måste jag ju bra prova det!

3.1 Phillip Lim/Spring 2012


my wish list this Christmas +


NEW IN


have2have

Är lite små kär i dom här stövlarna!

all i want for christmas is new year`s day +


your love is my love, my love is your love

Det finns en person som jag verkligen saknar nu. Han har varit ifrån mig en helv vecka eftersom att han varit i Frankrike. Sen så har han varit sjuk. Jag vet att nio dagar inte är så långtid. Men när man älskar någon så mycket som jag älskar han känns det som vi har varit borta i från varandra en evighet!

forever 21 +


you da one +

I morgon kommer Rihannas nya singel släppas ut, på spotify! Men ni som vill tjuvlyssna på den trycker här. Måste säga att låten är riktigt skön. Inte så PARTY utan mer lugn. Men riktigt bra!

daniel wellington +

Har fassnat för en Daniel Wellington klocka! Hur nygga som helst.


sunday +

Efter en lång vecka så tar jag på mig ansiskmasken och lägger mig i ett varmt bad!

Christmas markets +

Det var bara snön som fattades idag när jag var på julmarknad. Annars var det jätte mysigt! Åkte dit med min syster och hennes barn och mamma. Vet inte hur mycket glögg, julmust och olika kolor jag har smakat på!

the top +

Kollat runt lite på olika toppar och jag har funnit tre jag älskar!

08:31 +

Kommer börja med att åka ner till Hälsokompaniet nu och köra CxWork.
Sen kommer jag gå ner mot stan för att möta upp Nellie, Make Up Store har ju kommit till KICKS ni som har missat det så måste in dit!
Sen blir det hem till syster för att vara barnvackt.
Vet dock inte vad som kommer hända framåt kvällen men man vet aldrig vad som händer, kommer förmodligen att träffa Ida då!

call me +


not for me +

Just nu sitter jag och lysnar på musik och kollar runt bland lite olika sidor för att hitta årets nyårsblåsa! En sak jag inte kommer köra på i år är klänning. Gillar verkligen inte det, hatar att ha på mig tights under. Utan klänning är gjort för att ha på sig på sommaren då man kan visa sina bruna, vackra ben! Det är iaf vad jag tycker. Men jag menar dock inte att jag tycker det är fult med folk som väljer att ha på sig klänning på nyår men det är inget för mig. Utan jag kommer nog köra på antingen en paljett överdel eller så blir det nog en blå!

inspo.


hk

Nu ska jag åka ner till hk och höra lite bodyattack!

isländsk youghurt +

Har kommit en ny nyttig youghurt! Set riktigt god ut och är säker ett perfekt mellanmål. Ska vara nyttig och mättande med alla bären. Är något jag kommer köpa hem.

Christmas gifts +

Nu känns julen riktigt nära. Det börjar bli ryslikgt kallt och snart är det första advent. Idag har även jag, mina systrar, mor och systers barn packat in massa julklappa till jul musik och jul must. Var riktigt mysigt.

Breaking dawn +

Natten har varit förtrollad! Breaking Dawn var otroligt bra, och jag längtar så tills part 2 kommer på bio. Och har även provat på något nytt inatt och det var choklad doppade popcorn. Det var verligen gott!

another day +

Idag blir det ett ganska fullspäckat schema för min del. Börjar med skolan nu på morgonen och efter det ska jag på utvecklingssamtal på skolan. Och snabbt hem och äta sen åker vi till Solbergaskolan för att kolla på olika program tills jag ska välja som är snart! Sen hem och duscha och kolla igenom läxerna och sen blir det bio! Så kommer nog inte vara hemma försen vid två på natten igen. Så kommer förmodligen inte hinna blogga idag tyvärr. Men ha en bra dag så hörs vi i morgon:)

monday +

Cykel tärreng check! Har duschat och smörjt in mig i aloe vera. Luktar ljuvligt utav mig nu. Men har nu togit mig en fisk soppa som mamma har lagat. Men lök och morötter. Jätte god verkligen! Och till det har jag knäckebröd
lagomt med smör på. Ska snart sättamig med läxer och ikväll kommer jag avsluta dagen med en film kan jag lova!

cardigan +

Tycker dom det här stickade tröjorna, dom ser så himmla mysiga ut. Tänk att ha på sig den till jul, när det är kallt ute och man bara kan mysa i den och vara varm. Skulle inte göra något om man hade en sådan! Finns på Gina Tricot.

smoothie +

Nu när jag försöker vara lite mer nyttig av mig eller man kanske ska säga ''tänka på vad jag äter'' så tänkte jag ge lite tips på vad jag äter och hur jag tycker det fungerar. Ikväll efter mig träning så gjorde jag mig en smoothie med blåbär, jordgubbar, bannaner och naturell youghert utan något tillsatt socker. Det var iallafall vad det stod på förpackningen. Man tror nog inte att en smoothie mättar så mycket men det gör den om man har i mycket frukt som man gillar. Det tycker iallafall jag men det beror ju till person till person. Har även gjort en liknande smoothie tills i morgon som just nu står i kylskåpet. Det blir alltså frukosten!

so simple +

Nu är jag äntligen klar med ständningen på mitt rum! Måste säga att reslultatet blev bättre än förväntat. Känns så mycket renare nu. Ska ta mig ceso med blåbär i nu och sen jag börja ladda in för ett bodypump pass. Ska bli skönt att få komma tillbaka igen efter att inte har varit och tränat hårt på en hel vecka!

a wonderful Sunday morning +


the perfect topp

Hitta en snygg topp från Nelly.com! Tänker en brun kropp till sommaren med långt blont hår, ett par palla pumps, höga svarta byxor och den toppen. En sommar drömm!

bakning på gång +


accessorize

Accessorize är en utav mina favorit butiker i Stockholm. Finns fantastiskt fina saker där och jag älskar dom dära småbutikerna med lite dudda saker, såna saker ingen annan har. Allt från, accessoarer, väskor, underkläder och prylar! Det var där jag köpte mina små söta trosor, headset och nyckelringen. Affären ligger vid den stora plattformen i Stockholm vid Drottninggatan. Affären måste besökas!

learn to enjoy life

Ska snart ner till Ica och köpa kvällens mys. Och det kommer att bli en påse nötter! Eftersom att jag har börjat ett nytt nyttigt liv, som förmodligen bara kommer hålla ikväll;)

nothing to lose

Nöjd med dagens middag. Eftersom jag gjorde typ allt (jag skala potatisen). Var riktigt gott!

Beaking Dawn

Biljetterna är bokade!
På Tisdag är det jag som går på nattvisning på Breaking Dawn på Paladium!
Längtar:D

Sabrina the teenage witch

Kommer ni ihåg henne?
Det gör iallafall jag.  Tror nog det var det ända programet jag kollade på när jag var lite. SÅ sjukt bra! Har just laddat ner alla avsnitt utav serigen så har det här på datorn och nu tänkte jag sätta mig ner för att kolla på det första avsnittet!

for a walk +

Nu är det dags för en långpromenad tillsammans med Ida. Eftersom att jag inte får träna för att jag är förkyld så får det bli promenader ist. Men det funkar det också.

sequins +

På något sätt så gillar jag när det är paljetter på skor, kläder och kuvertväskorna! Får även var det på acessoarerna också. Det gör inte mig något. Tycker det är så vacker! Just nu försöker jag hitta en kuvertväska med paljetter på. Hittade en när jag vat i Stockholm på Zara men blev aldrig att jag köpte det. Så har lite ångest just nu för den var verkligen fin!

TISDAGS INPeration


+++

Just nu ligger jag i sängrn med kraftih huvudverk. Orkar inte göra läxor och absolut inte plugga på prov. Vet inte äns om jag kommer ta mig till skolan i morgon. Snoret rinner och halsen svider. Tog därför nyss glass med lakrissmak för det brukar vara bra för halsen säger dom!

SÖNDAG

Förut så invigde jag mina nya träningskläder genom en springtur. Var riktigt skönt ute. Perfetk springväder!

aifur

E-Type har öppnat en resturang i gammla stan.
Det är precis som att komma in i 700-1100 talet.
Till och med personalen var utklädda till vikingar.
Var otroligt mysigt.
Spelades även livemusik och väggarna var vacker utsmyckt med vikingamotiv.

NEW IN


koh phangan

Det finns ett mysigt ställe i Stockholm som är precis som om du är utomlands.
Det är helt fantastiskt och maten smakar underbart.
Där blev vi sittnas några timmar och kolla på folk och beställde lite drinkar.
Hur mysigt som helst!

zum franziskaner

Min pappa tog med mig och min stora syster till en mysig gammal resturang som heter Zum Franziskaner som låg i utkanten av gammla stan i Stockholm.
Var ett jätte trevligt ställe med god mat. Så där stannade vi för att äta middag.



home.

Nu är jag hemma efter några dagar i storstan.
Skönt att vara hemma i boschen igen, var även nära på att missa tåget hem i morse så hade lite panik.
Men den srörsta besvikelsen var att Rihanna konserten ställdes in.
Men jag deppar inte.

stockholm here i come!

Blir resväskan den hära gången tror jag. När jag var i Göteborg fick jag knappt plats med mina saker i min stora bag och jag var inte äns borta en hel helg! Håller på att packa det sista inför resan till Stockholm imorgon och tågrt gåt kvart i sex. Inte så sugen att gå upp tidigt. Längrat verkligen! Kommer vara där resten utav veckan hos pappa och i morgon blir det Globen för att se på Rihanna!

välkommen hem!

Har mött upp en av mina bästa vänner på tågstationen! Har aldrig varit så glad på en tågstation som jag var idag. Välkommen hem tjejen!

H&M - HOME


2011-11-01

Kommer precis hem ifrån min syster. Varit barnvackt idag också. Idag har jag och barnen varit ute och krattat löv. Tog oss säkert en timme att bara göra klart en fjärdedel av gräsmattan. Inte lätt atta kratta löv när en på 3 år kastar alla löv runt om sig när man nyss har krattat ihop det till en hög.

I love you whit all my butt, i would say heart, but my butt is bigger.


RSS 2.0