Halloween +


-Halloween 3013-

28 oktober 2013 +

Började måndagen på bästa sätt! God frukost och en celcius innan jag åkte och träna med mina systrar. Körde ett riktigt hårt pass ute i gymmet. Tränade ben och rompan och uppvärmning bestod av att springa intervaller på löpbandet. Så känner att träningsvärken håller på att smyga sig på. Idag ska jag jobba sju timmar och efter det ska jag börja packa inför Spaninen. Flyget går på onsdag morgon så är inte länge kvar nu. Längtar!

25 oktober 2013 +

Ställde mig i köket direkt när jag kom hem från skolan idag och pysslade lite. Har börjat gjort iordning för morgondagen då det vankas 6 års kalas och Halloween fest, ska bli så roligt!

my new room +

Hej! Har haft fullt upp hela veckan. Både två prov, inlämningsuppgifter, försökt komma iväg för att träna och jobbat! Inte nog med det så har vi tapetsera om hela lägenheten under veckan och idag blev det äntligen klart, är jätte nöjd med mitt rum men det är dock inte riktigt kart ännu. Är även skönt att slippa den gröna färgen som var där innan. Har även fått delat säng med min mamma, syser och katten så längtar nästan till att få gå och lägga mig i en säng där man få plats!

18 oktober 2013 +

Idag har jag prioriterat bort både vänner och min pojkvän för att försöka ta mig igenom lite läxor som behövs göras. Känner mig en aning stressad inför nästa vecka men jag försöker intala mig själv att bara om jag tar det lungt så kommer det gå bra. Som ni ser så har jag laddat upp med några av mina favoriter så jag ska få min lite energi under kvällen. Min kära far är även hemma så ska ta och mysa lite med honom innan!
 

17 oktober 2013 +


Igår fick min älskling sitt körkort, jag är så glad för hans skull! Så det passa ju inte bättre än att fira med lite sötsaker framför en bra film i höstmörkret. Annars så har jag bara pluggat och tränat under de senaste dagarna. Har två svåra prov till veckan och tre olika redovisningar så försöker att inte stressa utan jag försöker ta en sak i taget. I morgon kommer även min pappa hem, det känns skönt när hela familjen är samlad. 

13 oktober 2013 +

Godmorgon! Gjort mig redo för milen. Dukat upp med kvarg och celsius, har även lyxat till det lite en söndag som den här. Idag ska jag jobba mig igenom dagen, hoppas på mycket folk så timmarna går fort. Senare ikväll väntas Wallander hemma hos Daniela där vi har tänkte att göra hemgjorda smoothis! Gårdagen var trevligt, hade middag med några av tjejerna. Blev wrapps med kykling och en massa prat runt bordet i några timmar.

9 oktober 2013 +

Nytt armband från Marc Jacobs.

Precis kommit hem från skolan, ska äta något lätt innan jag ska ner för att träna i några timmar. Längtar efter att få träffa min älsklig också så har planerat att träffa honom och just nu ser det ut som om vi ska ut och äta ikväll, riktigt mysigt faktiskt! 

The last weekend +




Helgen har varit helt grym. Varit i Stockholm med Ida och Kajsa för Macklemore och Ryan Lewis konsert! Det var helt galet och stämningen var på topp! Älskar hans musik och sättet han framträder på. Kommer bli ett minne jag sent kommer glömma. 

8 oktober 2013 +

Idag lunchade jag på Nippon sushi med Daniela. Skönt att byta ut skolans mat mot något annat. Jag är verkligen en sushi älskare också, det är både fräscht och gott. Köpte öven en ny mugg och skål till mig själv idag på stan, är så nöjd! Tränat och nu har jag laddat upp för Svenska hollywood fruar!

2 oktober 2013 +


Smoothie med vindruvor, juice, och äpple fick jag i mig innan jag skulle möta upp Daniela och Andrea för ett attackpass. Där taggade vi upp med celsius innan det var dags för att svettas! Är riktigt nöjd. Väl hemma hade mamma och resten av familjen lagat god mat, baconpaj, kött, kykling, oster med kex osv. Mätt och belåten ligger jag nu ny duschad i sängen för att avsluta kvällen med en film!

1 Oktober 2013 +

Kunde inte ha börjar månaden på ett bättre sätt. Fikat på Nordelss med mina bästa tjejkompisar, så kommer min höst att se ut framöver. Har även sovmorgon till klockan tio i morgon så det känns skönt. Köpte med ett paket vindruvor så har lagt mig i sängen för ett avsnitt av Svenska hollywoodfruar!

RSS 2.0