29 september +

1. Jag och Måns har 1år och 8 månader idag♥ 2. Jag just nu i väntan på älsklingen. 3, Min nya ansiksmask på tub som jag köpte på tjejkvällen, super bra! 4. Någon som fyller 19 snart kanske..?
 
Inte hänt så mycket annat idag, kom hem från älskligen i morse och fick skynda mig iväg till Agneteberg och ha barngympa. Härlig start på morgonen, att få mötas av små glad och pratiga barn! Men nu ligger jag i sängen och väntar på att Måns ska komma upp med snacks och senare ikväll blir det plugg..
Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare!
 

Mysig fika med tjejerna +

Var på mysig fika här om dagen tillsammans med tjejerna! Var tjejkväll på stan, super mysigt nu när hösten börjar närma sig!
 
 

today's workout +

Innan träningen idag så åkte jag ner till NOIZ och beställde tid för färgning, så nu ska jag bli mörkhårig! Känns helt sjukt, kommer jag att passa i det och kommer jag vilja ha det mörkare? Gud så svårt! Men nu ska det iallafall bli av så det känns skönt. Men tränade Sh'bam och CX. Sh'bamen var jätte rolig, var release också. Men nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywood fruar så måste gå!
 

25 September +

Jag idag.
 
Hejsan! Skolan gick riktigt fort, börja med sovmorgon och sluta med att vi fick gå hem tidigare föratt våran idrottslärare var sjuk.. Jag klagar absolut inte! Fick även lön idag, lycklig tjej! Så nu har jag varit och togit ut lite pengar tills jag ska åka till Stockholm och hälsa på pappa. Längtar så att få komma till stor stan!
 
 

today's details +

 
###

##

 
Jobbat och slitit idag på jobbet! Eller..? Nej inte precis, fanns inte alls mycket att göra. Inga gäster bara några få som skulle ha glass. Så mina 3 timmar kändes som 6 eftersom att det gick så segt.. Gjorde även något pnsamt idag, brukar inte hända mig så ofta men när jag sluta så hade jag så brottom hem kände jag, så när jag kliver ur bilen så märker jag att jag fortfarande har på mig dessa stora fula svarta McDonald's skor på mina fötter och dom andra sår kvar på jobbet! Så eftersom att jag inte har några skor tills i morgon får det bli klackarna!
 
 
 

23 September +

Frukost made by me.
 
Har sätt på mig mys kläderna och ligger framför tvn och myser, har tänt levade ljus och mysig musik. Ska börja plugga snart innan det är dags för jobb!
 
 

do it, work it, feel it +


workout +

 
Kunde knappt kliva upp ur sängen i morse... Hade så ont över hela min kropp. Körde tre pass på raken igår tillsammans med Måns. Var först på Bodypump, sen Bodyattack och sisst CX och jag ver helt död när jag kom hem. Bokstavligt talat! Men som tur var kom pappa hem med lite chips med dipp och godis så jag fick tillbaka lite energi! Så jag och Måns hyrde film och myste ner bäddade i sängen under täcket, så det ska vara!

19 september +

Just nu sitter jag i köket och läser en massa läxor. Läser både privat juridik, engelska, historia och svenska. Super kul! Inte så.. men ska snart unna mig med att kolla på Svenska Hollywood fruar som jag missa idåg eftersom att det var jobb som stod först på schemat, så kom hem rätt sent för fick även jobba över. Men det betyder ju bara att det blir mer pengar på kontot den 25e!
 

6 km +


Syster tog med mig ut för att springa nu på morgonen efter att jag hade berättat att jag börjar sent på dagen, så nu är 6 km gjorda och jag är piggare än vanligt! Man borde få börja så här sent lite oftare, hur skönt som helst. Hinner träna och plugga innan skolan och jobbet så att det inte blir så stressigt när man kommer hem, underbart ju!

17 september +



Varit och jobbat, var hemma en snabbis efter skolan för att ta mig lite att äte. Men lika fort fick jag sätta mig på cykeln och åka till McDonald's. Gick fort fasst än det inte fanns så mycket att göra, om man jämför med hur mycket folk det är under sommaren! Men är ändå lycklig fast att jag kommit hem sent och känner mig stressad och bara vill börja plugga nuuu, för att i morgon börjar jag inte försen kvart över tolv och på fredag är vi lediga, awesome!

Saterday/Sunday +




I lördags började barngympan. Gick riktigt bra för att vara första gången, hoppas bara på att det kommer komma lite mer barn till nästa vecka. Alla var så himla söta! Har även tränat och vart ute på PW med Måns idag. Var på affären också, och köpte en burk nutella! Så nu sitter vi framför tv med nutellan, två stora glas vatten och kollar på Beck!
 
 

friday night +


Kommit hem efter en jätte trevlig kväll hemma hos Ida i Jösseholm. Hon hade gjort den jätte mysigt för oss, super trevligt! Kvällen bestod utav massa prat, skratt och dans! 

13 september 2012 +

Veckorna går rysligt fort och helgen är snart här. Ska bli så skönt med helg! Ligga kvar i sängen hur länga man vill och slippa gå upp när telefonen börjar ringa, den där ringsingnalen som får en att vilja kasta mobilen i väggen. Så känner jag vissa dagar och det är hemskt. Men börjar morgondagen med sovmorgon så det är skönt, klagar absolut inte! Men nu blir det att inta sängen och börja med svenskauppgiften, godnatt!
Min frukost i morse.
 

ica +

Bara jag som tycker att den nya salladsbaren inne på Ica är fantastisk? Har redan varit där 3 gånger för att köpa mig sallad. Den är så god och fräsch! Där kommer jag gå in många gånger och köpa mig sallad kan jag lova. Hurra för Ica!

 

11 september +






Bilder från de senaste dagarna.
 
Har inte bloggat så mycket under helgen eftersom att jag har varit sjuk och därför inte orkat, har bara använt datorn för att kolla på film! Måns har varit hos mig hela helgen också, vi har kollat film, ätit massa godis, myst i min säng och bakat underbara kolor! Det är konstigt att en person kan få en att må så bra varje dag, att han alltid lyckas få mig att skratta högt när vi ses, han är en underbar pojkvän! Idag gick även skoldagen fort. Börja med sovmorgon och sluta runt 13:00. Hade bara 2 lektioner och det känns ju toppen! Ska äta något nu och sen försöka åka ner till HK för att röra lite på mig, vi hörs!

samsung skal +


Idag kom mitt nya skal jag skicka efter. Det är så snyggt!
 
 

19:43 +

Varit på HK med Daniela och Amanda och tränat, känns bra!

 

5 september 2012

Bilder för några dagar sen.

Början på veckan har bara varit mysig eftersom att älsklingen har varit här varje dag jag kommit hem från skolan.  Så blir bara en massa mys på kvällarna. Har även fått mig en ny pyjamas som jag bor i, den är jätte skön att ha på sig på kvällarna efter att man har duschat och ska lägga sig vid tv med Måns. Ett bra köp! Kommer att lägga upp mer saker jag har beställt från H&M inom kort. Men dagen har gått fort och jag har hunnit gått på ett Distans pass. Fick även god mat idag av Matilda, hon är en underbar kock!
 
 

10:46 +


Börja dagen med en PW på 60 minuter. Härligt att se när solen börja komma fram, men som vanligt när det är fint väder så måste jag åka och jobba... Så ska ta mig ett ägg, ställa mig i duschen och sen ta cykelt till jobbet!
 

RSS 2.0