NEW IN +

Hejsan! Ny duschad och fräsch tills jag ska upp vid 7 i morgon bitti och åka till jobbet, hurra.. Nej men skönt att käna sina egna pengar. Men idag har jag varit i Karlstad hela dagen med Daniela och Linnea. Köpte lite nytt till garderoben, kändes som att det behövdes.. eller? Känns alltid som det behövs fyllas på med kläder i garderoben fasst att man kanske shoppa för en vecka sen. Men sånt är livet! Men köpte snygga örhängen och en snygg ear cuff på Gina Tricot och ett snyggt vanligt grått linne där ifrån också. Sen en långärmad topp på BikBok med öppen rygg eller vad man ska kalla det och en NY kepps som jag har på mig nu, men haft en trevligt dag btw!

+++

Nyss slutat på jobbet, började 8.. och sluta nu vid tre så är helt slut i bena. Hade sådan stor lust att ligge kvar i sängen bredvid Måns i morse, var verkligen svårt att komma iväg till jobbet. Men grillade hos David igår men trevligt sällskap, hade mycket trevligt! Men nu ska jag ta och lägga mig ute i solen innan den försvinner, ha det bra!

barbord +

Under kvällen lyxa vi till det ordentligt, boka bord på Barbord och gick och åt. Var ju även perfekt väder för att gå ut och äta, tycker det är så mysigt att sitta inne på en mysig resturang med levande ljus samtidigt som det regnar, var helt underbart och mysigt!

to the beach +

Igår kväll gick jag, Ida, Nellie, Chawan och Måns till stranden. Blev en lång promenad eftersom att alla var sletna i bena. Men skönt med ett dopp i det blå efteråt. Första gången jag badar i sommar.. haha jag är världens största badkruka, det måste vara väldigt varmt för att jag ska bada. Efter det fick vi skjuts hem utav David, var verkligen jätte snällt efterom att jag verkligen ointe orkade gå hem, lat som jag är ibland. Åkte in till Ica och handla lite och vi köpte blandannat Choco Moment som var as goda men också världens kalori bomb!

Sunne spa +

Har haft två underbara dagar på Sunnes Spa, kände mig som en kändis hela dagarna. När vi anlände var det så varmt att vi gick och la oss i solstolarna på en gång, kändes som om man var utomlands speciellt när det var en massa norskar som spelade hög musik och drack så mycket öl att vakterna fick komma haha. Men trevlig med lite liv och rörelse. Shopping blev det också en massa av innan vi åkte hemåt, god mat och skön live musik på torget. Härligt! Fick även njuta av massa sol!

Tacos +

I Onsdags innan jag åkte till Sunne Spa blev jag bjuden på tacos hemma hos Ida. Älskar god mat! Chawan och Christian var också med vid bordet. 

grillat på bordet +

Äntligen har jag fått träffat en av mina bästisar Chawan, så jag har saknat henne! Var hur mysigt som hälst att få krama om henne och ha henne hemma igen. Var ett bra tag sen vi sågs. Men kvällen har vi spännderat hemma hos Ida. Och eftersom att vädret inte är så jätte bra blev det grillat mitt på bordet som också är väldigt mysigt, var precis som att vara utomhus, haha. Men har varit en trevlig kväll med mycket prat och skratt och det fortsätter i morgon! 
 

davidina +

Jag bara älskar dom här skorna i från Nelly.com, passar till allt! Hittade faktiskt ett marinblått par på ZARA i Krakow men pengarna räkte inte riktigt till och jag ångrar mig verkligen över att jag inte köpte dom. De här skorna kan verkligen piffa upp en tråkig outfit och göra en grå vanlig t-shirt med ett par jeans att se väldigt snyggt ut!

LÖNING +

Här sitter en GLAD tjej! Idag är det den 24 och i morgon är det då alltså 25 och det innebär LÖN! Känns så skönt nu när jag verkligen har slitit hårt under dessa veckor, ska verkligen bli hur kul som helst att pengarna kommer! Har också gjort en lång lista här bredvid mig med allt jag vill köpa och spara pengar till, men om det kommer räcka till allt.. inte alls. Kanske till något i min långa lista om jag har tur, längrar redan tills nästa lön kommer!
 
 

fanny topp +

 
                  
 
Är lite förälskad i de nya topparna från Gina Tricot. Inte några märkvärdiga och tror att det är därför jag gillar dom   så mycket! Passar perfekt till ett par snygga åtsittande jeans med ett par klackar i vilken storlek, sort och färg man vill! Skulle kunna köpa mig ett linne i varje färg nu till hösten, börjar gilla det änkla i allt.

keep clam and eat a cupcake +

Philip sov över hos oss inatt och då är det ju självklart att ska få hjälpa moster med att göra i ordning cupcakesen till hans egen systers kalas. Måste säga att han var riktigt duktig!
 

cupcakes +

Har stått i köket hela morgonen och bakat cupcakes, Ellen fyller snart 2 år och då ska vi fixa ett mysigt barnkalas i trädgården i morgon också ska vi hoppas på att det blir riktigt fint väder! Som ni ser är dom inte riktigt klara än, men i morgon ska jag göra toppingen så kommer upp bilder!

+++

Som ni säker förstår så blev det en hel del grillat igår (min idé) Älskar att grilla speciellt när hela familjen är med, blir så mysigt och vi börjar alltid att prata en massa gammla minnen som vi skrattar så mycket åt! Var även på bodypumpen med Ida innan. Var trevlig och blev en massa små prat. Trodde jag skulle dö innan vi ens hade börjat men jag klara mig igenom det och känslan efteråt går inte att beskriva! 

20:00

Träningsverk i magen i morgon kan jag lova, mysigt när man ska upp klockan 6 och jobba i 7 timmar. Har varit på CX och även tränat crosstrainer och nu blir det en äckligr protein drink och en bars med melon! Nu ska jag inta soffan och lägga mig och kolla på Top Model!

estelle & thild +

Idag har jag använt dessa produkter exakt i en månad. Så tänkte berätta vad jag tycker om den. Men tycker faktiskt sånt är väldigt svårt att berätta för ibland vet jag inte ifall jag inbillar mig att det är bättre för att det är en ny produkt som sägs ska vara så bra och verkligen fungera. Till exempel när folk säger till mig att dom har köpt ett nytt schampo som fungerade jätte bra på första tvätten, då blir jag lite fundersam om det verkligen är så eller om man bara tror det eftersom att folk säger att det är bra, haha vilka problem man kan ha. Men jag tycker iallafall att produkterna fungerade jätte bra, dom känns bättre och fräschare i mitt ansikte än vad dom produlterna från NIVEA. Dom produkterna från NIVEA och massa andra ansiksprodukter, dom innehåller ett ämne som täppper porerna i ansiktet och gör så att dom liksom sitter där så man inte kan få bort dom. Men den här kollektionen innehåller bara naturliga ämnen och är ekologiskt. Tro det eller ej men jag känner stor skillnad mellan dessa två märkena på hudvård, så jag tipsar er som har problem med blandanat porer, finnar eller allmänt oren hy att prova denna serie. Finns att köpa på Kicks, om man vill ha ansiktstvätt, ansiksvatten, dagkräm, ögonkräm och en skrubb så går det på ca 900 kronor. Helt klar värt pengarna!

+++

Collage by me som jag har gjort för att hitta inspo. till att färga håret brunt.

on a bike ride +

Har varit på en lång cykeltur med familjen. Jätte skönt väder för det! Men nu ska jag ta och begrava mig själv framför en film och göra mig en god kvällsmat men innana det så blir det ett varmt bad!

lördag +

Hej! Har precis duschat klart tillsammans med min älskade! Så himla mysigt att bara ta en dusch sådär när man egentligen inte behöver:) Men idag har jag varit och jobbar hela förmiddagen, fick till och med jobba en timme extra så det känns himla bra! Sen var även jag och Måns på en lång promenad förut också köpte vi glass, härlig lördag! Passade även på att hälsa på Familjen Eriksson Jansson och söta lilla Ellen. Nu ska jag göra mamma sällskap framför tvn och kolla på när Victoria fyller år, grattis till kronprinsessan!

have many wonderful memories with you and more will come +

Igår bjöd Måns med mig på bio så gullig som han är! Vi gick på Cockpit som jag har velat sett, och den var grymt bra. Både jag och Måns skrattade en hel del under filmen:) Köpte även choklad doppade popcorn som är något av min favorit när jag går på bio, så goda! Men efter det bestämmde vi oss för att laga någonting gott, så vi tog vägarna förbi Ica på vägen hem och köpte grillad kykling, advokado och melon. Haha det blev riktigt gott tillsammans. Kvällen var otroligt mysig!

+++

Kom aldrig hem igår efter att jag och Ida hade fikat, utan vi gick till Nöjesbutiken, köpte med oss en stor påse godis och åkte sedan till Jösseholm och la oss raklånga i soffan och kolla på skräckfilm. Nu har jag precis kommit hem och landat i sängen. Ska göra mig lite fräsch och hoppas på att jag kommer att få träffa Måns idag innan han ska jobba. Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi!

brown hair +

När jag kollar på dessa bilderna får jag sån lust att färga håret brunt! Har faktiskt tänkt mig att göra det en gång för alla nu till hösten, Har ju pratat på det hära många gånger nu och känner att jag måste prova!
 

for a coffee +

Ska ner på stan för att träffa Ida och ta en fika, mysigt!

cockpit +

 

strawberries +

Tar och stoppar i mig lite jordgubbar (har inte alls mycket socker på) innan det är dags för att jobba!

på promenad genom stan +

Är på väg ut på en promenad just nu, ska bli skönt att få röra på sig. Har mått jätte dåligt dom senaste dagarna, hostat hela nätterna så har inte kunnat somna försen runt 5 på morgonen och det är jätte jobbigt speciellt när man ska upp och jobba samma dag. Men idag måra jag iaf lite bättre och är piggare! Har inte gjort så många inlägg eftersom att jag har jobbat 5 dagar i rad (jobbar även ikväll)  så känns som om det inte finns så mycket att skriva om men i morgon är jag äntligen ledig!

victoria's secret +

'
Dom har fått en massa fina underkläder på Victoria's secret. Deras underkläder är ju bara för fina!
 

+++

Hej mina läsare!
Ska snart åka ner till McDonald's för att jobba, ska jobba från 16 till 23. Har verkligen ingen lust, vill ligga hemma och kolla filmer hela dagen. Vill iaf bara ta det lugnt i ett par timmar till. Mår verkligen kast, har ont i halsen och öronen och hostar lite då och då. Inte kul, speciellt inte när man ska jobba som en galning nästa vecka. Får se hur det går, om jag kommer att få ta ledigt eller om jag birter ihop och kör på endå. Vill ju tjäna penger..

sommarlov +

Igår var det nog en riktig mys dag, två kärlekspar som åkte ut till en härlig sommarstuga och bara njöt av god mat, bra musik och härligt väder!
 

bilder från instagram +

I Torsdags var jag och älskligen en runda på stan, köpte mjukglass på torget och kolla efter nya jeans. Åt även frulle på Amigo vid 5 på eftermiddagen för att vi vakna så sent, mysigt! Var så länge sen jag åt kebabrulle och det är lika gott varje gång!
 

Onsdag +

Gjort iordnign frukosten, blev en himla massa jordgubbar. Mamma var på stan tidigt i morse och köpte 6 liter eftersom att dom var billigare idag. Nu ligger jag och drygar litei sängen och väntar på att klockan snart ska bli halv tolv så man för göra sig klar för ett bodypump pass, efter det är det dags att åka till jobbet. Är faktiskt riktigt roligt och det gåt mycket bättre än om man jämför med första gången. Känns bra!

V circled +

Börjar tycka att V ringade stickade tröjor är så himla fint! Köpte mig ju en nu i Krakow som jag älskar att ha på mig och vill även köpa flera, så är ute på olika kläd sidor och spanar lite på vart det kan finnas:)
 

i like it when you smile, but i love it when i'm the reason +

Aldrig varit så glad över att få se Måns tror jag, inte på länge iaf:) Var underbart att få se honom igen och krama om honom! Dagen har jag ängnat med min älsklig såklart. Inte gjort så mycket, fikat och åter igen fikat haha. Har bara varit onyttig idag, men det är så det ska vara under sommaren! Sen har jag också övningskört, och idag körde vi i trafiken och jag höll på att få hjärtattacker minst 10 gånger iaf, men är ju inte så lätt första gången så får klaga på det;) Men körde iaf till Ica och köpte mig nya Fitness som jag ska lägga mig och läsa i nu:) Ha en bra fortsatt kväll alla!

dags att jobba +

Solen har varit min bästa vän idag! Har varit jätte varmt på min bakgård så har njutit av vare sekund. Även grillat med hela familjen idag också (förutom måns..) Jätte trevligt! Nu är jag klar för att börja jobba! Men innan det ska jag övningsköra med pappa sen ska vi ta en tur förbi godishuset innan jobbet, har varit så godissugen i flera dagar nu så känner att jag bara måste ha!

en helt vanlig söndag +

Dagen har varit helt okej, började med att jag var ute och sprang i morse. Var riktigt skönt i luften innan regenet kom, sen blev det en lång härlig varm dusch. Sedan åkte jag och pappa till Ica och köpte på oss jordgubbar, har hört att dom kanske snart är slut så vi passa på. Känns som sommaren börjar ta slut nu när man hör att jordgubbarna håller på att ta slut, lite sorligt faktiskt. Sen så träffade jag Ida en stund och nu sitter jag hemma och har precis ätit jordgubbar med mjölk och ska sätta på en film. Trodde att älskligen skulle komma hem idag så hade köpt lite mys till oss men det visa sig att han kommer hem i morgon och då jobbar jag! Jag ville verkligen träffa honom efter 9 långa dagar utan någon i sängen, blir inte riktigt som man tänkt sig ibland!
 

RSS 2.0