maria nila +

Nytt shampo, balsam och hårinpackning är nu inköpt! Längtar tills jag får börja använda det. Har hört mycket posetivt om det och jag hoppas på resultat!

30 juli 2013 +

Perfekt slut på dagen, goda smörgosar och kika i nya H&M efter en lång dag på jobbet och efter en mysig biokväll med syster. Kollade på den nya filmen ''känn ingen sorg'' som var jätte bra! Speciellt om man gillar Håkan Hellström. Filmen hade verkligen allt, den var rolig, sorlig och lite pinsam i en del sener, den bör ni kolla på!

29 juli 2013+

Två och ett havtår, så länge har jag varit tillsammans med den jag älskar mest. Vi firade med en gosig picninc i hamnen under solnedgången i går, där vi både åt jordgubbar, vattenmelon och drack cider och andra godsaker. Vakna även idag utav stora vackra rosa rosor på mitt rum, älskat att få blommor! Kunde inte ha blivit mer perfekt. ♥

kevin murphy +

The best product ever! Är en hårolja samt skydd för håret som jag använt mig av ett år nu. Jag tycker den är jätte bra och väldigt dryg, som sagt haft den i ett år och köpte en ny igår! Finns på NOIZ för 295 kronor. Jag rekomenderar den till er alla. Den är super!

25 juli 2013 +

Film och godsaker fick avsluta min kväll. Somnade dock på Måns arm innan filmen hade börjat, men där sov jag skönt sak jag säga er. ♥ 

en dag på sjön med fina vänner +

Igår lunchade jag på stan med Kajsa och Selma på Nippon, favorit stället! Sedan mötte vi Ida vid hamnen för en tur med hennes båt. Sola, pratade en massa och badade! Andra gången den här sommaren som jag faktiskt doppar hela kroppen, duktig jag är. Hade en underbar dag på sjön helt enkelt!

23 juli 2013 +

Har varit en hektisk dag på jobbet, mycket folk och mycket att göra. Jobbade dock bara i 4 timmar, vilket jag känner var väldigt skönt, tanke på vädret. Ligger för tillfället ute i solstolen med en skål kyklingsallad och är snart på väg ner till gymmet för rompa, ben och armar. Har även bokat mig på ett Sh'bam pass!

Mina senaste dagar ur mobiltelefonen +

Det senaste dagarna har bestått utav långa dagar på stranden, träning med både pojkvän och syster och födelsedags firande! Har inte haft ledig tid hela veckan inte, uan jag har även ängnat mig åt en massa timmar på jobbet förra veckan. Jobbar även en hel del den här veckan, jobbar alla dagar utom en och den dagen ska jag verkligen ta vara på! Men för att ha annat i huvet när jag är på jobbet har jag nu bokat biljetter till Göteborg, räkfrossa väntar med tjejerna och filébuffé med älsklingen!

17 juli 2013 +

Började min dag nere på gymmet med Måns och fortsatte sedan resten utav dagen med att ta vara på solen. Lyssnat på sommarpratarna och ättit massa vatten melon. Kvällen fick avslutas med lite godis och en efterlängtad Cola light ute på balkongen med bästa Selma! Nu gör jag mig redo för en heldag på jobbet!

15 juli 2013 +

Efter 6 timmars jobb, bodyattack direkt på det och sen god mat som bestod av kött, potatis, gräddsås och vinbärsgelé avslutar jag dagen på bästa sätt, framför en bra film med naturgodis! ♥

14 juli 2013 +

Hej på er! Igår grillade jag och mina häliga tjejkompisar här hemma hos mig. Blev en massa prat eftersom att vi inte setts på ett bra tag. Blev även en spontan utgång. Brukar inte vara så spontan utav mig men det var faktiskt kul! Nu ska jag göra mig redo från 8 timmars hårt jobb, men vad säger man, cash is king!

12 juli 2013 +

7 km fick det bli nu på morgonen, är så härligt att starta en dag med en pw genom stan och se hur staden vaknar till liv. Idag är jag ledig så ska lägga mig ute i solen en stund och sen göra mig redom för risk 1:an. Ska sitta inne i 3 timmar och lyssna på en man som berättar om varför man inte ska köra med alkohol i kroppen... jätte kul verkligen!

GO HARD OR GO HOME!

Humöret har varit på topp idag! Fint väder och umgåtts med en av mina bästa vänner. Har även köpt celcius och tränat häcken av oss, i morgon förväntas träningsvärk så ini! 

10 juli 2013 +

Dagens frukost än nu severad ute på terrassen! 

longchamp +

Ny väska och den har hamnat i riktigt goda händer! Love it! ♥

9 juli 2013 +

Slappar och tar det lungt på min lediga dag ute i solen, lyssnar på sommarpratarna och äter jordgubbar! Ska även snart göra min redo för att åka ner till Hälsokompaniet för ett möte, ska nämligen få råd och tips om hur jag ska träna i gymmet för att nå mina mål, ser fram emot det!

livet ute på sjön +

''Livet ute på sjön'' när jag säger det får jag ett leende på läpparna. Älskar verkligen kännslan av att ligga och guppa ute på en båt i solnedgången och höra hur fåglarna sjunger. Det är verkligen att älska livet. Så min vän bjöd alltså ut mig på en lite tur med båten nu under kvällen, verkligen ett bra slut på dagen efter ett hårt arbetspass!

8 juli 2013 +

Vaknade på rätt sida av sängen idag och var jättebigg! Så bestämmde mig för att ta en långpromenad som slutade nere vid ICAs salladsbar. Gick hem och tillagade en omelett till salladen, passade även på att sitta ute i någon timme eller två innan det var dags för att cykla ner för att tjäna lite cash!

5 juli 2013 +

Godmorgon på er! 
Var uppe redan vid sex i morse och var på väg ut för en pw på 9 km, så starta dagen med en celcius och frukt innan promenaden och väl hemma fick det bli havregrynsgröt med äppelmos och hallon. Idag har jag inga planer, hoppas på att solen snart ska komma fram så man kan ligga ute och njuta av lite värme, ska även ta tag i att börja läsa körkortsteori idag hade jag tänkt mig, bara ett halv år kvar nu så är det min tur!

3 juni 2013 +

Mysprat på balkongen med en bra vän fick avsluta min dag. Taggar för en ny dag i morgon med träning och annat skoj, tänkte börja morgon dagen med en pw och följt efter det nybakat bröd, härligt!

doll eyes +

Fick bli en pw ner till stan förut med Måns, kollade på en lägenhet osv. Har även investerat i en ny Lancome hypnos mascara, tycker dom är bäst! Unna mig även glass på stan idag, köpte melon och jordgubbscheesecake, så himla god var den! Längesen jag åt sån god glass!

2 juli 2013 +

Idag fick det bli ett SH'bam pass och lite gym, träna både mage, ben och rompa. Åkte sedan ner till ICA för att lyxa till det med god kvällsmat till mig och älsklingen. Så nu sitter vi nerkrypna i soffan framför allsång på skansen. Härlig kväll!

tre favoriter ur min garderob +

Jacka//Carlings Blus//Odd Molly Klänning//BikBok

a great day +

Fick med mig två toppar från BikBok idag, en vit och en vit med blommor. En jätte fin jacka från Carlings som är campagnefärgad som ska användas till hösten och 6 stycken glas från IKEA. Det är en nöjd tjej som går och lägger sig ikväll! 

1 juli 2013 +

Godmorgon! 
Sitter ute och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på radion och skriver ner en liten bra att ha lista. Ska snart åka till Karlstad för lite shopping med värdens bästa mamma. Hoppas på en fin dag! ♥

RSS 2.0