at work +

     Sitter på jobber och lyxar till det med en Mcflurry! Slutar inte försen klockan 23:00 så lär vara helt död i morgon när jag sitter på cykeln på väg till skolan!

söndag 25 november +

Har nyss togit mig ett välförtjänt bad efter en dag på jobbet och en timmes läxläsning. Hur skönt som hels att få koppla av i ett varmt bad med ansiktsmask som luktar choklad. Härligt! Men tycker helgen gått för fort, skolan i morgon redan? Nyss satt jag på sista lektionene i fredags på skolan och tänkte på, att om 55 minuter har jag helg! Vart tar dagarna vägen?

Färjestad - Frölunda +

Varit på hockey match med min systers man. Han tycker att jag ska bli mer sportintresserad så han tog med mig på en match. Men var faktiskt jätte roligt! Blev en helt annan känsla än att sitta hemma framför tv och kolla på hockey. Måste göras om! Och om ni vill vet hur det gick så vann Färgestad med 4-1. Var en riktigt bra match!
 

julmarknad +

Varit på julmarknad idag med familjen! Fanns så mycket gott att smaka på. Köpte även med mig ett och annat därifrån. Fast bara massa gosaker förstårs! Så mysigt att vara på julmarknad, är ju en del av vintern!
 

fredag 23 november +


Jag i torsdags.
Varit och tränat med Ida idag. Fick bli Bodypump och SH'bam. Åkte senare vidare till Ica och köpte med mig lite vindruvor hem. Under kvällen har jag badat, läst massa läxor och ätit gott. Men nu blir det kvällen för mig. Ska upp tidigt i morgon på julmarknad sen blir det barngympan och sen avsluter jag dagen med en hockeymatch i Karlstad!

macklemore and ryan lewis +

I morse blev jag värdens lyckligaste! Vill ju verkligen åka på Peace And Love till sommaren så kolla runt lite på deras hemsidan, så såg jag att Macklemore och Ryan Lewis kommer att spela där! Världens bästa band! Börja lyssna på deras musik i sommras och älskar den redan så detta får man ju inte bara missa!
 
Listen to this shit! 
 
 
 

pepparkaksbak +

Promenad med älsklingen, vofflor och pepparkaksbak fick sluta kvällen! Har bakat pepparkakor med Måns och Matilda. Mysigt! Blev lite glögg och julmusik till det. Nu sitter vi framför tvn och kollar på Beck och sen blir det kvällen!
 

söndag 18 november +

Pysslat lite idag. Har börjat med julkort och dom blir jätte bra! Har verkligen fått den dära julkänslan så känner att det ska bli jätte mysigt med jul!

veckans lördagsmys +

Igår blev det hemma kväll med tre godingar! 
 
 

spikes +

             Hej på er! 
Sitter i sängen ny duschad och fräch och ska snart krypa ner i sängen och vänta på morgondagen, vill verkligen ha helg nu. Längtar så kopiöst mycket till mysiga jullovet! Varit och handlat lite julpyssel idag också så tänkte att jag skulle börja göra julkort till helgen. Dom ska ju snart skickas iväg! Har även fått ett fint paket idag av en väldigt speciell person. Och jag pratar självklart om min syster! Fick en spikes bh, blev jätte glad! Kommer direkt från USA där hon befinner sig just för tillfället! Klicka här så kan ni följa hennes äventyrliga liv!
 

onsdag 14 november +

Har städat lite på rummet idag. Försöker göra det lite mysigt nu till jul, så ska köpa mig massa ljuslyktor nu när jag åker iväg till Göteborg. Så mysigt med levande ljus! Håller även på att skriva en lite lista på alla julklappar som måste handlas in i år. Julen är ju närmare än man tror. Men den svåraste julklappen (varje år) är att hitta något till sin pojkvänn. Tycker det är jätte svårt. Mitt problem är nog att jag vill ge honom så mycket, nästan för mycket och sen blir det svårt att välja haha! Har ni några bra julklappstips? 
 

my wishlist this year +

systemkamera // victoria secret body lotion // presentkort på kicks // pengar // ett par mysiga tofflor från H&M // preemboots // ghd plattång // väska från peyre shop // spikes bh // nagelförlängning med fransk manikyr
 

fars dag +

Min helg har bestått av jobb som den alltid brukar att göra, men till veckan är jag ledig hela veckan. Ska bli super skönt! Ser verligen fram imot det. Helgen har annars varit jätte mysig. Har spenderat mycket tid med familjen eftersom att pappa är hemma också har vi ju firat farsdag idag! Blev god middag och sen en sväng över till Charlottenberg. Lyckad och mysig helg!
 
 

Godmorgon +


Älskar känslan utav när min älskling kryper ner i sängen bredvid mig på morgonen och när jag känner hans varma, lena hud mot min kropp.Och lukten av killparfymen och värmen under täcket! Haha skulle kunna ha legat kvar länge i sängen idag! Men gympa med söta små barn stod ju högst på listan i morse. Nu ska jag ut på vägarna med pappsen och sen blir det jobb!

girl power +

Älskar att åka ner till ICA med hela familjen och storhandla. Blir alltid (för mig iaf) att jag får så mycket saker med mig där ifrån. Allt en tjej behöver!
 

Torsdag 8 november +

 Har hjälpt mamma idag med att baka futch och kola nu till kvällen då hon ska få hem sina väninnor på pysselkväll. Ser riktigt gott ut eller vad tycker ni? Har även varit på ett Terräng pass, as jobbigt! Har gjort mig kvällsmat och ska kolla på Aldrig mer fet och efter det är det Revenge !!

new in +

 
Min nya jacka som jag fick från H&M igår! Är jätte nöjd med storlek, färg och modellen på den. Kommer att använda den flitigt!

7 november +

1. Jag på HK när jag satt med läxor och vänta på att få träna Bodyjam. 2. Min goda kvällsmat på min nya pläd som jag fick hem idag från H&M home till mitt rum som snart ska förvandlas!
 
Distans och bodyjam fick göra min kväll efter en seg dag i skolan. Härligt att vara på banan igen efter en veckans lov. Nu sitter jag här i mitt rum i soffan med god kvällsmat och kollar på film!

Godmorgon +

     
Blir bara svårare och svårare att ta sig upp ur sängen på mornarna. Är ju så mörkt och kallt så fort man tar ut någon kroppsdel utanför täcket. Idag var det extra svårt eftersom att jag vet att det väntas två prov på mig idag... Önska mig lycka till!

4 november +

När jag kom hem från jobbet förut så möttes jag utav levande ljus och god mat på bordet. Alltid lika trevligt! Har varit och jobbar i 6 timmar så är sleten i både ben och fötter. Har togit mig en varm dusch och nu är det snart läge för Solsidan!
 

tickets booked +

Nu har jag och älsklingen bokat biljetter till Göteborg där vi ska gå på VIP-bio, Lisebergs julmarknad och det är även där jag har tänkt att hitta årets nyårsplåsa! Vi har även bokat biljetter till Melodifestivalen hehe. Och det var självklart min idé, men tror det kan bli kul att få uppleva lite schlager en gång i sitt liv och speciellt med någon man älskar.

2 November +

Igår blev det att gå och träna efter en hel vecka. Jag och Måns gick först på Terräng och sen Bodypump så är rätt så sleten i mina ben och muskler. Så när jag satte mig på cykeln i morse och skulle ta mig till jobbet så kände jag verkligen att jag hade tränat dagen innan... Men efter två hårda pass gjorde jag och Måns käk som satt bra i magen och gott var det också! Fick bli majskolv, grillad kykling, avokadoröra och sallad från ICAs egna  salladsbar.
 

my new rum +



Jag och mamma sitter just nu framför H&M home och kollar efter lite nya saker till rummet. Ska nämligen tapetserats om efter nyår. Ska bli jätte kul! För varje gång jag går in i mitt rum känns det som om jag kliver in i bolibompa studion.. trivs absolut inte med färgerna och tapeten i rummet. Men nu har vi iaf skickat efter nya snygga saker!

RSS 2.0