###

Ett attackpass och en pw är nu gjord! Myser till det lite här hemma med nötter och Ramlösa rött päron, en favorit! Ska försöka ta mig i kragen och sätta mig ner och försöka göra klar den sista uppsattsen  innan man tar sommarlov!

lovely day +

Havregryns gröt och läsning i bodylicious så här på morgonen ute på baklongen. Ser även att solen är på väg så kommer nog ligga ute hela förmiddagen. Kommer nog bli en härlig helg. Blir sol både fredag, lördag och söndag, häligt!

30 maj 2013 +

Haft en lång kväll på jobbet, så nu ligger jag ny duschad i sängen och ska se på Revenge och äta mina bananpannkakor, mums!
 
Recept:
1 bannan
1 ägg
1 dl dinkelmjöl
Topping:
1 näve med hallon
1 näve med mango

29 maj 2013 +

Soffhäng med en film och älsklingen efter en snabb dag i skolan, plugg och en pw ute i det tråkiga vädret. Passar även på att fira fåra 2 år och 4 månader tillsammans.♥ 

marc by marc jacobs +

Nya örhängen från Marc Jacobs, love!

Karlstad +

Tog med mig tjejgänget till Karlstad idag på shopping och lunch ute i det fina vädret! Fick med mig lite hem, ny klänning osv. bilder kommer inom kort. Annars har dagen varit väldigt trevlig måste jag säga!

Morsdag +

Perfekt väder till att fira morsdag på! Har firat världens bästa mamma!♥ Så haft en härlig dag med familjen med trerätters, kubbtunering och fick även bli en runda med bilen. Inte länge kvar till körkort! Nu under kvällen gick jag en promenad med Ida, in på Ica för att köpa lite frukt och nu sitter jag i sängen med god kvällsmat och ska se på film, ha en bra kväll!
 

25 maj 2013 +

Har tagit vara på den härliga dagen som vi fick idag! Började min morgon med god fukost ute på altanen samtidigt som jag låg i solen i några timmar. Bestämmde även träff med mina två härliga tjejer i statsparken för mysig picknick, prat och skratt. Nu under kvällen har jag varit hos syster och spelat kubb med familjen, en härligt dag helt enkelt!

three favorites from my closet +

1. Kavaj från Zara 2. Fin sommar topp från TopShop 3. Långklänning med spets på ryggen från Lindex 

20 maj 2013 +

Igår fick det bli mys på balkongen med Måns. Bakade scones och djorde egen lemon curd, så duktiga som vi är! Firade att jag gjorde klart alla nationella prov igår, härligt! Så nu får sommarlovet gärna komma hit, är så taggad på lediga dagar med sol, bad, och massa äventyr! 

17 maj 2013 +

Ligger ute på balkongen i 23 graders värme efter ett Bodyattacks pass, underbar värme! Har gjort mig lite att äta . Dagen har gått fort, inte gjort så mycket man är snart på väg till Ida en stund, sen senare ikväll får det nog bli lite matten. Snart nationella!

16 maj 2013 +

Haft en bra tränings dag idag! Har också varit perfekt väder till att spriga så fick bli 8 kilometer med syster samt några övnigar ur min nya bok. Roliga och bra övningar med andra ord! Var riktigt bra och jag är säker på att jag kommer vakna med träningsvärk i morgon! Gjort migen sallad och stoppat i mig, snart ut på PW med en härlig vän, helg i morgon, och Revege ikväll, en toppen Torsdag!

11 maj 2013 +

Har haft en härlig dag idag och hunnit med att göra mycket. Började dagen med frukost i sängen bredvid Måns, vi låg och drog oss lite extra under det varma täcket. Hann även med att övningsköra en stund med pappsen innan det var dags för barngympa. Var sista gången idag för terminen så vi hade med oss lite fika. Fick även små och fina presenter utav barnen, super söta! Sen har jag även hunnit med att gå ut på en promenad med älskligen för att blocka vitsippor, jobbat och grilla med familjen! Nu ska jag lägga mig ner och sätta på en bra film och njuta av min ledighet!

Restaurang häll +

I Torsdags var och och min älskling på restaurang Häll och åt mat. Den var helt underbar och jag tror aldrig jag ätit så gott kött som jag gjorde. Maten var verkligen över mina förväntningar och trots det höga priset var det klart värt det. Det var en romantisk kväll med andra ord.

new in +

Fick en ny topp av pappsen nu när han var här. Somrig och fin, älskar den! 

10 maj 2013 +

Mys på balkongen med levande ljus, gott att äta och bra sällskap fick avsluta dagen. Har underbara vänner! ♥

Bodylicious +

Ny bok som jag ligger och läser just nu ute i solen, har inte läst så mycket men den börja bra så kan tänka mig att den kommer bli bättre! Älskar att bli inspererad till träning och till att äta mer hälsosamt och jag tror den här boken blir perfekt för det!

8 maj 2013 +

Började dagen ute i solstolen med god frukost som bestod utav havregrynsgröt med mammas hemgjorda sylt. Vädret var jätte härligt! Åkte vidare till Hälsokompaniet efter en stunde och tränade ett Grit pass. När jag väl kom ut fså var det bara grått ute, väldidt trist. Så nu forstätter jag min lediga dag med god lunch och sen lite plugg uppe i dagbädden!

6 maj 2013 +

Lunch på stan med tjejerna, jobbat i några timmar och nu ligger jag ny duschad i sängen och kollar på film och äter Yollibox som är yoghurt glass, den är super god! Något som gör mig ännu gladare är att jag har sovmorgon så börjar inte försen tio i morgon. Så får bli en lång och härlig morgon!

mjukglass +

Eftersom att dagen bjöd på sånt fint väder så var det väl inte mer än rätt att gå ner en sväng till torget och köpa sig årets första mjukglass med Måns. Var både skönt med en promenad och gott med en god glass i solen, har varit en härlig söndag som fått mig på riktigt bra humör!

GHD +

Använt den en gång och jag är redan förälskad! Har införskaffat mig en ny plattång för några dagar sedan och jag är super nöjd med den. Finns på NOIZ.

5 maj 2013 +

En perfekt dag för grillning! Har varit jätte varmt och skönt så har gått runt här hemma i bikini hela dagen, underbart! Nu hoppas jag bara på att vädret stannar här ett tag för annars kommer jag bli så deprimierad känner jag. Vill verkligen har sommar! 

###

Jag på valborg.

Beställt ett bord för två på resturangen Häll nu på torsdag tillsammans med Måns. Tror det är ett perfekt ställe för oss eftersom at vi båda älskar kött! Men ska faktiskt bli kul att få prova maten och jag hoppas att maten lever upp till mina förväntningar!

new in +


Två nya tröjor fick det bli den här veckan. En Esprit och en Henri Lloyd och båda kommer i från Fyndkläder här i Arvika. Finns mycket fint där!
 
 

1 maj 2013 +

Dagen fick börja med att kika film ute på balkongen i dagbädden med Måns med en riktigt fet påse godis, har aldrig varit så sugen! Solen lyste på oss och gjorde det riktigt varmt och skönt under täcket. Dagen har även bjudit på ett riktigt härligt väder så var ju bara tvunden att sätta på mig mina nya nike skor och ta med älskligen ut på promenad. Mysigt med långa promenader. Men nu får det bli ett bad och sen försöka komma tillbaka till verkligheten och försöka ta sig igenom lite läxor!

Valborg +

Grillen stod redo och klar igår när jag kom hem till Elin för grillning och en härlig tjej middag. Valborg är något utav det trevligaste på året som vi firar tycker jag. Det är verkligen då man börjar känna att sommaren snart är här och att värmen börjar komma! Hade en bra och trevlig kväll igår med underbara tjejer!

RSS 2.0