Dagens middag +

Finns inget godare än min mammas hem gjorda mat! Hon är så sjukt duktig på att få allt att se så gott och fräscht ut. Ibland brukar jag fråga henne om hon inte skulle ta och öppna eget, lovar att hon skulle gå med vinst!

cirkeln +

Om det är någon som har tråkig där ute i världen så har jag ett tips på en av dom bäste böckerna jag läst!
Var till och med tvungen att ta med den hem från skolan under lovet för kan inte lägga den ifrån mig. Håller med er om att bokens titel inte gör en så himla nyfiken på innehållet. Men sen när man läst lite i börja kan man aldrig sluta if you know what I mean.

BEN & JERRY's

Jag och älsklingen börjar dagen med våra vänner Ben & Jerry!

inspo.


Rockring +

Började dagen med att stå och rocka rockring nere i vardagsrummet medans jag såg på vakna med The Voice! Är nog den roligaste träningen som finns så vill tipsa alla tränings hatare att den faktiskt finns ett roligt sätt att träna på! Genom att rocka rockring får man snyggare midja och får bort bilringarna. Man tränar även bålen. Så det är ett väldigt roligt sätt att komma i form på:)

Bon appétit +


kicks +

Varit och köpt mig lite bra ha saker på Kicks idag.
Blev en body cream som luktar kokos. Helt underbar! Och lite saker ifrån Make Up Store.

+++


Maria lundquist +

I helgen när vi var på Coop i Stockholm såg jag Maria Lundquist! Vi gick runt i samma affär och gick förbi varandra flera gånger. Var så nära att gå fram och fråga efter hennes autograf! Hon är ju en av dom bästa skådespelarna som finns ju. Helt otroligt!

black milk +


Thaimat/Melodifestivalen +

Thaimat framför melodifestivalen.
Det är så vi gör det här i Stockholm!


STHLM +

Nu när ni läser det här är jag på väg till Stockholm. Kommer att vara där till söndag och bara äta god mat och fira min födelsedag med pappa:) Men ni får ha en bra helg så hörs vi!
Här kommer en gammal bild som bevisar att jag saknar min bruna hy, mitt blonda hår och sommaren!

you've got a smile that could light up this whole world


sunlight +

Solen lyser vackrare än någonsin och jag ska snart sätta mig på cyklen och åka ner och träna en stund! Ser fram imot det för sen ska jag njuta av en påse en ostbågar!

happy birthday !

Detta fick jag av favvo tjejerna. Älskar kortet jag fick!
Fick mig en guld klocka, hårprodukter, pengar, resa till Grekland, en tränings rockring som jag länge velat haft, sägs att man ska få väldigt snygg mage av en sådan och ett presentkort av älskade Måns på Kicks!
Tror jag kommer att spändera det på ett tjockrosa läppstift?;)
Tack ska ni ha allihopa!

16

Jag har nog världens sötaste vänner. Igår när jag fyllde 16 år vakna jag av att Ida och Nellie kom upp på mitt rum och sjöng för mig. Dom hade presenter och hemgjorda cupcakes. Hur fint som helst! Blev bara lite rädd först när jag inte såg vilka det var som stod vid min säng haha. Men tack ska ni ha mina djungel babes!

Kandee art & design

Linne Tencel Cross SvBamboo Linne Cross Vit
Bamboo Linne Wild Spirit SvartBamboo Linne Whatever Vit

weheartit +

Jag älskar att kolla runt på lite olika sidor där det finns fina bilder för man får så himla mycket inspiraton! Så tänkte börja göra det lite oftare på min blogg så ni ska bli taggade på livet!

+++

Vi kom till hamnen vid tio, solen lyser och det känns som vår. Jag Selma och Ida håller i våra skidor när Lars kommer. Han börjar skratta och frågar om vi tog med oss snön också? Ingen utav oss fattar vad han menar så vi står där som tre levande frågetecken.
Haha igen utav oss tänkte på att snön var borta när vi åkte iväg i morse så vi fick ta en lång promenad ist.
Vi gick hem till Ida för att byta lite kläder...
..och så här långt kom vi.



cookies +

Dagen har bara rullat iväg känner jag. Klockan är redan snart tio och känns som jag nyss kom hem ifrån skolan. Har iallafall hunnit med det viktigaste idag och det var nog bakningen! Har bakat cookies tillsammans med Ida till morgondagens friluftsdag. Kommer ägna hela dagen på ett par långa skidor på fötterna, med två hårliga tjejer. Tror verkligen vi kommer att få det trevligt:)

sunday +

Legat i både sängen och soffan och degat idag. Har inte gjort något speciellt med än att hjälpt mamma att baka. Men just nu håller jag på att göra iordning ett skönr varmt bad och sen kommer jag nog att sätta mig med lite läxer sen tyvärr..

forever 21 +


melodifestivalen +

Mys framför melodifestivalen med mamma, hur mysigt som helst! Har gjort iordning varm frukt med choklad. Sitter inte fel lilla magen:)

inspo.


Isvak +

Håller på att göra iordnig för morgondagens äventyr! Har packat ihop kläder till isvaken i morgon. Ser inte ifram imot det särskilt mycket, fryser bara jag tänker på det och det värsta är nog att vi ska göra det direkt på morgonen. Då det är som kallast! Men som tur kommer jag bara göra det en gång i hela mitt liv!:)

valentins day +

Alla hjärtans dag startade bra. Blev väckt av Monika och nere i köket hade hon dukat fram till mysig frukost. Jätte trevligt! Har suttit vid frukostbordet alldeles för länge och kommer snart försent till skolan. Men kommer nog skiva mer senare idag! Ha en bra dag allihoppa!

monday +

Har varit hemma drygt en timme. Har togit mig något lätt att stoppa i mig innan träningen. Har även hunnit pluggat på lite spanske tills i morgon så nu känner jag mig rätt så säker på det! Men ska börja byta om och göra mig iordning för ett distans pass sen väntar god mat hemma på bordet!

Nasty gal +

Crystallized Tail BlouseJardin Lace BlouseDouble Cross Tee - Cream

Ulrik Munther +

Åh gud! Först satt man och sa att han var en lite barnrumpa men kan ju säga att jag ångra det ganske hårt efter att jag fick se honom sjunga på Melodifestivalen igår! How cute?

inspo.


She's the man +

Varit på en långpromenad i två timmar idag. Tycker det är helt otroligt att man lyckas gå två timmar här i lilla Arvika. Brukar ju kunna gå runt hela Arvika på 45 minuter. Så det var bra gjort! Nu ska jag ta mig något riktigt fredags gott och se på She's the man som går på tvn!

Lancome +

Har införskaffat ett rött läppstift från Lancome! Prova det förut och kände mig som en liten tant. Men kommer definitift använda det någon gång:)

Revenge +

Så här ser det ut som jag kommer att äta till kvällens höjd punkt. Dags för ett avsnitt Revenge!

TORSDAG +

Har varit hemma i en timme nu ungefär och jag har redan fått ångest över det nationella provet som vi skrev idag. Är rädd att det inte ska räcka till ett högre betyg än vad jag har nu. Känns som om hela mitt liv hänger på hur det kommer att gå på dessa proven. Blir så deprimerad när jag tänker på skolan och alla nationella prov vi har framför oss! Men ska snart äta middag och sen kommer ett Terräng pass att vänta på mig på hälsokompaniet. Kommer definitivt få träningsverk idag, det känner jag på mig. Skriver mer sen!

next up! +

CxWorken och Bodyattacken är nu avslutad! Ska ta mig en snabb dusch sen kolla om jag hittar något gott att ta mig och äta sen ska jag slänga mig framför tvn för att se på Top Model Sverige! Ha en bra fortsatt kväll allihoppa:)

greklan +

Resan till Grekland i Maj är nu beställd! Åker dit med min favvo tjej och jag ser verkligen fram imot det, ska bli helt underbart. Har redan lust att börja packa alla sommar kläder som ska med och skor!
284515_10150252778407493_633612492_7929920_6897843_n_large

pink +

Har fått en förtidig födelsedagspresent utav mammas väninna från Stockholm som är här och hälsar på. Vill tacka henne jätte mycket för den:) Fick den på posten idag! Gillar färgen otroligt mycket!:)

hemgjorda scones +

I lördags bjöd Ida på mysig frukost. Hon hade bakat hemgjora sconesoch till det hade vi lite allt möjligt. Men dom var underbart goda!

Tiamo +

Eight 211AB 0613 SnakeGröEight 211AB 0613 SnakeGrö
Snygg grön väska i från Tiamo. Tycker den såg väldigt fräsch ut. Gillar den skarpt!

beautiful friends +

Kunde inte ha haft en mysigare fredagkväll! Massa snack, skratt och matlagning. Tycker att vi var riktigt duktiga i köket fasst att det blev trångt ibland. Var ju även lite roligt när brandlarmet gick igång och att man fick ett telefonsamtal ifrån räddningstjänsten. Vi fick verkligen panik allihoppa! Haha, men maten blev fantastisk god och tror vi satt och åt tills klockan blev halv 1 på natten;)

Friday +

Känner att kvällen kommer bli lyckad! Ska träna bodyattack med mina brudar, basta sen så ska vi göra iordning god mat! Kommer att tillbringa kvällen hemma hos min syster eftersom jag är husvakt under helgen. Bilder kommer komma upp under kvällens gång!

Bilder från i sommras!





what color? +

Nu har jag beställt tid på Noiz i April för slingning och klippning. Kommer nog också att bli något för mina ögonbryn. Men är så svårt att veta hur jag ska slinga mitt hår! Så tänkte att ni kanske skulle kunna hjälpa. Skulle vara jätte snällt:) Vilken är snyggast?
1.
2.
3.

RSS 2.0