Stockholm +

Åker snart iväg till Stockholm med mina systrar och svåger! Ska vara där över helgen och hälsa på pappa, äta gott och gå i affärer. Ska även ta och kolla efter en ''balklänning'' som jag ska ha när vi slutar nian, hoppas jag hittar någon fin! Ha en bra helg så hörs vi:)

McDonald's

På Måndag är det jag som åker på arbetsintervju på McDonald's! Nu har dom äntligen ringt och sökt anställda igen och jag är verkligen överlycklig för vill verkligen ha ett jobb och börja tjäna mina egna pengar! Så hoppas på att intervjuen ska gå bra, för vem vet, nästa gång du ska köpa en cheesburgare är det kanske jag som står där framme och tar betalt;)

Maria åkerberg +

Tänkte att jag skulle tipsa er om det märke på produkter som dom använde på mig när jag var på ansiktsbehandlingen. Jag kände verkligen skillnad när jag åkte där ifrån. Allt lukta och kändes så fräscht!
Har själv bestämt mig för att jag ska köpa och testa de här produkterna nästa gång jag få pengar. Och om ni går in på Crista som ligger bredvid Pernillas barnkammare i Arvika så kan man få en broschyr på alla produkter som dom säljer och vad dom är bra för!

Crista +

Har nu kommit hem ifrån Crista som stället heter. Var helt underbart! Var där i 50 minuter men känndes bara som 10 minuter eftersom att jag somnade dock. Så skönt var det alltså! Men rekomenderar stället, var inte så dyrt och man fick mycket för pengarna.

onsdag +

Älskar när man har massa olika sårters frukt hemme så att man kan göra sig goda sallader att äta. Har gjort mig lite middag nu innan jag ska åka på ansiktsbehandlingen jag har bokat mig på idag. Älskar att åka på sådant för det blir lite lyx i vardagen!

+++

Nu sitter jag här igen och kollar på favvo sidan och letar efter snygga hårfärger. Hittar så många otroligt snygga men är för feg för att prova dom på mig själv. Därför behöver jag eran hjälp! Har även ett svårt beslutångest när det gäller mitt hår så kan sitta och tänka på vad jag ska ha för färg eller hur jag ska klippa mig eller något liknande ända tills samma dag som jag ska göra det på och det är inte en bra egenskap kan jag lova er!
Men här är det lite olika färger jag har hittat så om ni tycker att jag skulle passa bra i någon utav dom får ni gärna kommentera och det går självklart bra med anonyma kommentarer:)
'

In Reverse +


+++

Legat ett tag ute i solen tillsammans med älsklingen. Vädret är hur härligt som helst och man känner verkligen att våren är här nu! Underbart är det. Men just nu så håller jag på att städa lite på mitt rum. Gör nästan alltid det i slutet av veckan för att under veckan så slänger man alla kläder i soffan (iaf gör jag det) och på söndagarna blir det att man städar bort dom där ifrån;) Men ska skynda mig för att bli klar för snart bär det av mot Hälsokompaniet för ett spinning pass! Ha en härlig dag allihoppa.

NEW IN +

Ny hårinpackning från Lernberger Stafsing!

En dag på stan +

Var på stan med mamma och systrar idag. Fick med mig lite hem. Vi var även och lunchade på The Oven och det var hur gott som helst! Haft en super mysig dag:)

Bilder från i torsdags +

I Torsdags så firade vi Selma på 16 års dagen och till det hade vi bakat en torta som blev ovanligt god! Mycket skitsnack, skrattanfall och panik. Kollade nämligen på skräckfilm. Haha vi var sjukt rädda och det värsta var att vi var själva hemma! Men hade en toppen kväll!

inspo.


The perfect sunglases +

Åh vad jag tycker att dom är snygga! Skulle inte tacka nej till ett par Ray Ben glasögon!

The lucky one +


soffläge +

Käket är fixat sen är det bara Top Model Sverige och Lyckan I LA som fattas!

en Joggingtur +

Bytt om till träningskläderna och laggt in ännu mer bra musik på mobilen så nu är det bara att tagga till en joggingtur och efter det CXwork!

surprise +

När jag vaknade i morse såg jag att det låg något på mitt tv bord. Det var ett presentkort och pengar. Kunde inte förstå vad det var till för men sen så berätta mamma att hon har planerat en tjej dag på stan på lördag med henne och mina två systar. Ska först på ansiktsbehandling alla fyra sen så blir det shopping och lunch, hur mysigt som helst!

SMINK +

Här är sminket som jag köpte. Har inte provat något än men gillar nagellacket otroligt mycket!
Det jag mest vill tipsa om är All Over Sticksen som jag köpte. Man kan ha dom både i ansiktet som concealer, ögonskugga, och på läpparna. Super bra!

Im so happy +

Kameran är hemma och jag kan äntligen börja blogga på riktigt igen. Känner mig så handikappad när jag inte har kamerna hemma! Men var otroligt kul att syster kommigt hem igen, var så kul att få se allt fint hon köpt sig och alla snygga kläder! Men hon kom också hem med en liten present till mig och jag blev överlycklig när jag såg den vackra påsen som stod på mitt rum!
Fick men jätte söta underkläder i från Victoria's Secret och en god bodyloation!!
Också ett par Converse. Tack så jätte mycket syster!♥

i'm gonna fix that +

Kursen var helt okej, fatta ju att det inte skulle vara så kul men att den var i tre timmar visste jag verkligen inte! Tror aldrig jag har gäspat så många gånger under tre timmar som jag har gjort idag, sjukt va trött jag var! Men är iaf taggad in för att få börja övningsköra. Kommer att börja till påsken eftersom att det är då pappa kommer hem och han bor ju som sagt i STHLM och dom vet hur man kör om jag säger så;) Nej men det ska verkligen bli jätte kul och jag hoppas ni håller tummarna för mig!

Victoria's Secret +

Tror jag gillar Victoria's Secrets nya kollektion faktiskt. Tycker att deras nya kläder verkar vara mysiga att ha på sig nu under våren när man har myskvällar tillsammans med vänner och sin älsklig. Tycker även om den hära College stilen som dom har på kläderna. Vad tycker ni?
find a team
cubsyankees

2012-03-18

Har kollat på några avsnitt utav Sex And The City nu på morgonen, hur bra som helst så man kan ju inte sluta kolla! Men ska börja göra mig klar för en springtur nu innan jag ska iväg på min första övningskörs kurs som är vid fem! Ska bli hur roligt som heslt! Berättar hur det gick sen när jag kommer tillbaka.

Sex and the city +

Har plockat fram Sex And The City boxen och gjort mig lite varma smörgåsar som ska få göra min kväll!

Recept: Bar's +

Superenkla, fräscha och sockerfria bar's som är perfekt som mellanmål och efter träning. Dessa med hallon och blåbär som efterliknar en smulpaj.
250 gram mandel
125 gram plommon
50 gram torkade blåbär
50 gram torkade hallon
(det är viktigt att du använder torkade bär, annars blir inte konsistensen som den ska)
2 msk honung
Mixa samtliga ingredienser tills de har en degliknande konsistens, tryck ut till fyrkant så tjock som du vill ha den och plasta in den med plastfolie och lägg in den i kylen tills nästa dag. Sen efter en dag så skär du den i lagom stora bitar. Det blir inte så bra om bitarna är för stora för dom är rätt så mäcktiga ätt äta.

lördag +

Ska slänga i mig lite mat och sen ska jag iväg till syster för att vara barnvack åt sötaste Ellen!

elf +

Idag kom mina sminkprodukter ifrån elf som jag har skickat efter. Var hur roligt som helst att få komma hem efter en veckas hårt jobb och ha ett paket i postlådan! Kommer lägga upp bilder på vad jag har handlat om några dagar.

fullt upp +

Hejsan!
Har nyss varit och tränar med två toppen tjejer! Var hur skönt som helst. Har duschat och ska ta mig något att äta. Sen blir det bara plugg plugg och liter mer plugg. Får hoppa över Revange idag tror jag, känns som jag inte kommer hinna med läxerna annars. Har ju prov i morgon och även ''önskemåltid'' på hemskunskapen och det är då som vi ska laga egen mat på 80 min!! Kommer jag hinna, det är frågan? Men har läst mitt recept flera gånger efter varandra och även tänkt på hur jag ska lägga upp det så allt blir klart på ungefär samma gång. Och ska även ta och berätta att jag inte kommer att kunna lägga upp några bilder förens till Tisdagen eftersom att min syster tog med sig alla mineskort till New York. Och ni som känner min syster väl vet att det var ganska så bra eftersom att hon alltid ska ta så mycket bilder! Men ha bra kväll så hörs vi i morgon!

a question +

Sitter och funderar på hur jag ska färga mitt hår. Vet att det är ett tag var men tycker det är rolig att kolla runt lite på olika färger osv. En sak är säker och det är att jag inte kommer att färga håret brunt eller något sådant. Är lite för feg för det tror jag, så jag ska hålla mig kvar till mitt gammla blonda. Men vilken blond färg vet jag inte riktigt, finns ju så många! Men har tänkt att göra så som på bilden nedan och även noppa mina ögon bryn så.
Vad tycker ni?

onsdag +

Slutade tidigt idag, runt tolv ungefär. Super härligt! Det ända vi gjorde i skolan idag var ett NP prov som gick rätt så bra, är riktigt nöjd! Har också legat ute en stund och färsökt få lite färg i ansiktet. Har även laggt in en massa bra musik på mobilen så det var extra skönt att ligga där ute. Men nu ska jag sätta mig och kolla på Lyckan i LA som jag missa igår. Ha en bra dag!
lyckan i la1  Lyckan I L.A!

God morgon +

Håller på att få i mig energi för ännu en dag, älskar att gå upp på mornana och äta frukost. Är en utav höjdpunkterna och är nog ett utav skäl till att jag går upp på mornana.
Men ska börja dra mig mot skolan, ses!

to day is a good day +

Älskar vädret vi har haft idag, blir så glad utav solen! Hade velat sitta ute hela dagen i solen istället för att sitta inne på en massa jobbiga lextioner. Varför kan man inte ha lextionerna ute? Nu när det äntligen börjar bli vår! Men var och träna förut och idag fick det bli ett Distans pass. Alltid lika skönt och bra musik på max! Älskar att gå på cykel pass. Är något utav det bästa som finns när man kommer till träning. Men nu ska jag äta och sen blir det plugg.

I WANT THIS +


PICTURES from yesterday +

Vaknade bredvid min älskling i morse och har verkligen längtat efter det! Hade lust att bara ligga kvar i sängen berdvid honom hela dagen, var så mysigt! Gårdagen var också väldigt trevlig, blev att kolla lite på melodifestivalen och bara mysa.

lördag +

Nu är jag på väg för att möta Ida och sen så ska vi på midda och eftersom att jag känner kocken väldigt väl tror jag att det kommer bli jätte gott! Hoppas på en trevlig kväll. Sen så kommer min älsklig hit, har inte sett honom på länge nu och bara för det så har jag varit och köpt extra mycket mys till oss ikväll!
Ha en bra öärdag allihoppa, peace out!

PALADIUM +

Så snygga och nu är dom äntligen mina!

I LOVE...

Ännu en I love.. produkt till min samling.
Är verkligen mina favvo produkter för huden, dom luktar ju så himmla gott!

TORSDAG +

Är så himmla skönt att veckan snart är slut. Alla prov är avklarade för den här veckan och det känns underbart! Har varit så trött på kemi provet som vi hade idag och nu är det äntligen gjort. Har liksom suttit i timmar och försökt få in allt men det vill aldrig fastna! Så det ska bli riktigt skönt med helg nu och få träffa min älskade Måns igen!

#


I am a fucking good driver +

Den 18 Mars smäller det! Då är det jag skom ska på övningskörs kurs för första gången och efter det så kommer jag få börja övningskör. Ska bli så himmla kul och spännande! Men tänk att se mig framför en ratt haha? Men om jag ska vara ärlig tror jag att det kommer gå hur bra som helst;)

21

Grattis älskade syster på 21 års dagen!♥
http://maerixon.blogg.se/

BARS +

Nyss stoppat i mig någta hemgjorda Bars. Hur goda som helst. Är ett väldigt bra mellanmål och man blir verkligen mätt på dom. Vill tipsa er om att ni kan göra egna så att ni kan vara säkra på att det inte innehåller något socker. Hur gott och enkelt som helst!

5/3/12

Skoldagen har varit helt okej, bättre än vad jag hade trott. För när jag vakna i morse var jag inte alls sugen på att gå till skolan. Ska stoppa i mig lite käk och sen går jag till träningen och tränar fram the beach body 2012!

black & white


4 mars

Sitter med läxerna och försöker få in kemin men lyckas inte så bra, blir bara att jag fäller upp datorna och fastnar här istället. Lovet har varit helt OKEJ tycker jag, inga större händelser utan bara togit det lungt och gjort sådana saker man aldrig hinner med under skoldagarna. Har dock saknar min tjejer vissa dagar men dom kommer jag att få träffa i morgon! Ska även snart göra mig klar för ett bodypump pass. Är inte alls sugen på att gå och träna idag men känner även att det är ett måste efter att man har tänkt på allt jag har proppat i mig dom senaste dagarna.

+++


stylebytyra.se

COULD DIE FOR IT!

we all love fruit +

Har precis satt på en av favorit filmerna Pretty Women! En riktigt super bra film och till det blir det apelsiner och vindruvor!

last night +

Var så himmla mätt igår när jag kom hem! Var länge sen jag åt så mycket go saker på samma gång. Men blev klart en lyckad kväll! Tack mina favvo tjejer:)

girl power +

Har satt på mig det mysigaste kläderna jag har och ska snart gå upp till Ida.
Ikväll kommer det bli myskväll med massa gott kan jag lova er!
Känner på mig att det kommer bli en riktig lyckad tjejkväll med mycket skratt, prat och skvaller!

hur awesome? +

Tycker det är hur snyggt som hälst när man har jeansen så! Har sett många bilder på olika kändisar när dom har sådana hål i jeansen och kan aldrig liksom släppa blicken. Så när jag åker till Greklan kommer jag definitivt hålla ögonen öppna på ett par snygga billiga jeans som kan följa med mig hem och bli omgjorda!

for a walk +

Solen lyser och det är rätt varmt ute så det känns ju inte mer än rätt att ta en långpromenad så här på morgonen. Och efter det blir det en efterlängtad dusch!

Två schyssta låtar!


RSS 2.0