29 augusti 2013 +

Började dagen med att gå upp rätt så tidigt för att ställa mig i köket för att baka äppelscons vilket var väldigt gott! Dukade fint med blommor och annat för att sedan väcka mamma och överraska henne på födelsedagen. Bra start på morgonen vill jag säga eftersom att jag skulle sitta på en cykel i 6,7 mil. Känner inte mina ben längre! Men vi kom i mål allihoppa så jag är nöjd! Just nu skulle jag vilja lägga mig i sängen med en stor påse godis och se på en bra film men nej då, jag ska göra mig klar för att åka och jobba hela kvällen, cash is king eller vad säger man!

26 augusti 2013 +

     Hade både sovmorgon och slutade vid tolvtiden idag, bättre måndag kan man inte ha! Gick och tränade direkt efter skolan med Ida, skönt att ha det gjort. Just nu sitter jag ute i solen och äter frukt innan jag ska ner och jobba några timmar sen tar jag cykeln direkt till Daniela för idolkväll med bästa tjejerna, härlig måndag!

Oslo +

 
 
Idag har jag och familjen varit på en mini semester i Oslo över dagen. Fast att vi bor så nära huvudstaden så var det första gången för mig som jag var där. Jag blev mycket överraskad över hur vackert det är i Norge! Har redan planerat vart jag ska bo, vilken båt jag ska ha på Aker brygga och vad jag ska jobba med hehe, skulle gärna kunna tänka mig att i Norge när jag blir äldre. Just nu ligger jag nerkrupen under täcket och har även skurit upp melon och vindruvor som jag ska äta framför en film innan det blir sängen!

my wish list right now +

 
Träningskor//Nike  Stickad tröja//H&M  Klocka//Daniel Wellington  Jeans//Tiger Of Sweden  
Stövlar//Primeboots  Hörlurar//Yeadio

21 augusti 2013 +

Fruktbröd med sallad, tomat, skinka och groddar.
Kvarg med skivade bananer och hallon.
 
De två första dagarna i skolan har varit jätte bra, gått fort och schemat är toppen! Känner på mig att treminen kommer gå fort och att det kommer bli en kul termin. Idag har jag umgåts lite med min älsklig och sen stack jag ner för ett grymt pass. Spinning terräng och efter det ett skönt mag och ben pass ute i gymmet! Nu har jag gjort mig en god belöning som jag ska sitta och äta på framför Idol!

kräftskiva +


19 augusti 2013 +

Lunch ute med mamma och pappa på min sista lediga dag den här sommaren. Har även handlat in saker jag måste ha nu när skolan startar i morgon. Ska ta vara på dagen och det fina vädret idag hade jag tänkt mig, samt bodyattack ikväll!

run for it +

En heldag på jobbet idag så därför lyxade jag till matlådan! Omelett med fetaost och skinka, celsius och lite frukt. När jag äntligen hade kommigt hem bestämde jag mig för en spring tur fast det dåliga vädret. Är trött på att jag alltid kommer med olika ursäkter till att inte träna bara för att det regnar. Så sprang mina 6 km på 33 minuter vilket jag tycker är väldigt bra! 

18 augusti 2013 +

Blev bjuden på kräftskiva hemma hos bästa Linnea nu under kvällen. Hade det trevligt med ett gäng glada tjejer och maten smakade väldigt bra. Vill även passa på att säga grattis till henne efter som att hon blir 17 år i morgon, så grattis Linnea! Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att min drömprins ska komma hem  från jobbet och värma min kalla kropp. ♥

news for autumn +

ZARA//
 OddMolly//
 GinaTricot//

Göteborg +

Sommarlovet är snart slut och jag kunde inte haft avslutat den på ett bättre sätt! Varit i Göteborg med två av mina bästa vänner och hälsat på underbara Chawan. Haft en heldag på Liseberg med karuseller, sockervadd och massa andra godsaker. Shoppat loss i Nordstan och fikat på Espresso House. Kvällarna har bestått utav skräckfilm och mys i soffan, har haft det underbart bra! 

6 augusti 2013 +

Kryper ner i sängen efter en lång dag på jobbet, fick bli lite tisdagsmys i sängen framför några avsnitt utav oth. Fick även fin besök under kvällen av mina två tjejer, aldrig fel! 

5 augusti 2013 +

Började som sagt klockan 06:30 idag så var vaken redan vid fem i morse, gick runt och sov på jobbet idag och hoppades på att ingen skulle se mig, helt slut! Men tog mig en celsius efter mitt hårda pass och blev snabbt pigg igen och bestämde mig för att gå på Bodyattack även denna måndag. Mötte sedan upp Ida för kvällsmats köp inne på Ica. Sallad, vindruvor och massa prat i hamnen gjorde min kväll!

###

Har grymma vänner som gör livet så mycket roligare. Har haft tre roliga kvällar som jag kommer leva på länge!

4 augusti 2013 +

Efter tre dagar med partaj,sena nätter och upp tidigt för jobb är jag nu helt slut. Ville bara ligga kvar i badet hela kvällen,eller rättare sagt så kom jag nog inte upp, alldeles för trött. Njutit av lite yollibox innan det var dags för sängen igen, imorgon är det jag som börjar klocan 06:30! 

RSS 2.0