29 januari 2014 ♥

Igår firade jag och Måns att vi varit tillsammans i tre år. Det är då man känner hur fort tiden har gått, men det har varit tre av mina bästa år! Så vi lagade mat tillsammasn vilket blev något lite lättare och sen avslutade vi med fruktsallad, allt smakade jätte gott! 


Tre år tillsammans idag och jag är världens lyckligaste! ♥

28 januari 2014 +

Hallå på er! Varit på ett Grit PLYO pass precis med min syster. Vi taggade upp här hemma med Celsius och mango innan vi begav oss. Riktigt skönt att få bli genom svetting och sedan ta en välförtjänt dusch efter det.

De senaste dagarna har jag haft fullt upp. Jag har både jobbat, tränat och pluggar teori inför körkortet. Jag har även beställt biljetter till Summerburst vilket ska bli sjukt roligt! Jag har varit på trevlig tjejkväll hemma hos Marie, och varit med på tävling med mitt och Idas företag där vi kom trea, jätte kul! Så livet rullar på just nu i en bra riktning måste jag säga!
 
 
 
 
 

SUSHI +

Igår var det andra gången som jag gjorde sushi by myself. Är otroligt lätt vilket jag tycker är fantastiskt eftersom att jag är en sån sushi älskare och därför kan göra sushi lite när jag vill. Alla var iallafall nöjda med gårdagens middag om jag säger så!

###

 
''Mens sana
in corpore sano''
''En sund själ i en
sund kropp''

12 januari 2014 +

Avslutade veckan med spa hemma i vardagsrummet med min mamma och mina systrar. Vi hade gjort snittar,frukt fat, olika ostar och mycket mer! Där satt vi och massera varandra, hade fotbad, lyssnade på avkopplande musik och bara njöt. Att ha spa en gång i månaden ska nu bli en liten traditon!

8 januari 2014 +

Idag unnade jag mig en tidnig efter att jag varit på min första körlektion med en lärare. Gick jättebra och därför köpte jag mig en tiding som jag nu tänker lägga mig och läsa! Har bokat tid redan i morgon igen vilket jag ser fram emot!

Banan, kvarg & hallon +

Tänkte tipsa om ett gott mellanmål, det passa även bra som lördagsmys om man inte vill äta godis osv. Har själv testat det två gånger tidigare och jag gillar det!
 
Man delar på två bananer på mitten, sen tar du kvarg med jordgubbssmak och brer över bananerna (tips, jag brukar blanda vanlig naturell kvarg med kvargen som är smaksatt med jordgubb för att smaken inte ska bli så söt) sen så tar man färska hallon och strör över som topping, man kan även använda frustna hallon om man inte har färska. Hur lätt som helst, även gott!

kiwiyoghurt +

Idag testade jag en ny smak på mitt proteinpulver som jag köpt, det fick bli kiwiyoghurt. Blandade ner pulvret tillsammans med naturell yoghurt och kiwi, vilket smakade väldigt gott! 

6 januari 2014 +

Har jobbat åtta timmar idag, är helt slut och jag längtar bara till att få gå och lägga mig i sängen! Men hann även med ett ben och rump pass idag. Var där tillsammans med Ida och Selma, vi taggade igång som vanligt med en celsius och lite prat innan vi drog igång!  Alltid lika kul.

5 januari 2014 +

Börjar sakna mitt ljusa hår, så tog initiativet att boka både klipptid och slingning i slutet på Februari, kan knappt vänta! Var så länge sen jag hade ljust hår!

Mina senastedagar har bestått utav jobb, träning, jag har varit ute och övningskört, jag och min älskling har varit på Statts hotellet och ätit god frukostbuffé, träffat mina tjejer och pratat om de senaste dagarna som gått, jag har jobbat extra som servitris vilket var både roligt och trevligt! I morgon är det måndag igen och jag laddar för en ny vecka. Börjar morgondagen på jobbet klockan 08:00!

2 januari 2014 +

Nu har vi ett nytt år framför oss. Vad kan gå fel! Ser verkligen fram imot nya tag och nya möjligheter som står framför oss. 
 
Började min dag med att umgås med mina systrar. Lunchade och sedan åkte vi ut för att övningsköra. Bara två månader kvar innan jag ska ta körkort! Har även varit och tränat. Var på Grit PLYO och Absolut. Så när jag kom hem provade jag mitt nya proteinpulver vilket var väldigt gott, som jag också rekomenderar!

RSS 2.0