19 april 2014 +

Hej! Solen skiner och allt känns väldigt bra just nu. De senaste dagarna har jag bara varit med nära och kära. I onsdags fixade Moa mina naglar, så snygga blev dom! I Torsdags lagade jag och några av mina tjejer god middag hos Måns och mig. Riktigt trevligt då vi pratade och skrattade hela kvällen! Och igår kom kära pappa hem, mys framför Lat's dance. Och idag ska vi fira påskafton!

14 april 2014 +

Gör mig redo för mitt favorit pass, älskar verkligen att gå på bodyattacken på måndagarna! Bästa sättet att starta veckan på!

Regnig lördag +

Vad passar inte bättre en regnig lördagskväll med en smoothie gjord på färska jordgubbar och nyköpta tulpaner som doftar juvligt! 

Daniel Wellington +

Under min vistelse i Lysekil hittade jag mig den här godingen! Har länge velat ha en Daniel Wellington klocka och nu har jag änligen köpt mig en. Är kul när man har sparat undan lite pengar då och då, och sen när man äntligen kan gå och köpa det man sparat till! Känns specielt. Jag köpte även med ett extra band så jag kan byta beroende på vad jag vill ha på mig. Älskar den verkligen!

bara röda bär +

En nyhet från Exotic som jag testade idag! Torkade röda bär med riktigt goda smak. Testade även att ha det på min gröt vilket också gick hem! Perfekt som snacks på helgerna, på tåget eller när man är söt sugen på vardagarna! 

Mingel +

Idag slutade vi tidigt från skolan, dock skulle jag göra ett prov jag missat så fick stanna kvar i två timmar. Men skönt att fått de överstökat! Sen blev det storstädning i lägenheten då vi skulle ha lite mingel för familjen, dukade upp med lite cider och godis. Men just nu sitter jag och äter nybakta scones, gott!

Havredryck&Psylliumfröskal +

 
Havredryck och Psylliumfröskal är två av de saker jag har i min smoothie som jag gör. Havredrycken är jätte god att ha i smoothine. Det smakar gott och den gör även smoothin luftig och lätt. Havredrycken hittar du hos din närmaste mataffär. Psyllifröskal har jag i min smoothie för att den ska bli lite matigare och att man får en mer mättad känsla. Fröna är rikligt på fibrer. Du kan använda det i smoothie, över gröten eller i salladen. Fröna hittar du på Iforma.se eller någon annan hälsobutik.

Lysekil/Strandflickorna +

Har haft en jätte trevlig helg, då jag, min mamma och mina två äldre systrar har varit i Lysekil på Strandflickornas hotell. Vädret har varit på topp, vi har bara ätit god mat och jag fick även med mig fina saker hem, Vårat rum var också helt fantastiskt! Det låg över ett berg och precis vid havet, så vaknade av att man hörde vågorna utanför fönstret på morgonen! Jag rekommenderar verkligen det här stället, det passar alla!

sparks +

Här är några av de saker som jag inhandlade den här helgen! Jätte nöjd med både muggar och skorna men främst för skorna då jag tycker dom är så snygga! Längtar verkligen tills det blir lite varmare och man kan börja gå i sandaler.

RSS 2.0