the past few days +

De senaste dagarna har bestått utav att ligga ute i solen med en bra vän och lyssna på sommarpratarna, hur bra som helst! Spelat poker till sent på natten, varit på bio med värdens bästa kille, vi såg Dumma mig 2, älskar barn filmer. Firat bästa morfar på 80 års dagen på Barbord, varit hos bästa Amanda med ett gäng härliga tjejer och lyssnat sönder Aviciis alla låtar. Jag har det bra nu!

27 juni 2013 +

I Torsdags blev det en spontan tur på våra cyklat till Glava, där vi även övernattade. Det var jag och mina två bästa vänner som var iväg på ett äventyr. Hände mycket skoj på vägen till Glava som vi kommer att skratta åt resten utav våra liv, sånt man har vänner för, för att skapa minnen!

25 juni 2013 +

Har haft en jättemysig kväll hemma hos Ida tillsammans med henne, Linnea och Viola! Grillat gott kött och ätit mammas goda potatissallad, super gott! 
 

Langos +

Efter att jag varit och klippt mig idag körde jag och pappa och köpte langos, underbar gott! Var så längesen jag åt det. Är även nöjd med håret! Blev bara  att klippa topparna dock, men nöjd är jag. Och ikväll blir det nog grillat med ett par tjejer, mys!

new in +

Nöjd med allt jag fick med mig hem efter veckan!  

Österlen +

Här kommer det lite bilder i från Österlen. Älskar stugan vi var i, skulle kunna vara där hela sommaren och bara njuta av vädret och all god mat som vi ätit. Älskar kusten. ♥

22 juni 2013 +

Veckan har gått fort i Österlen så är redan tillbaka hemma igen. Har haft en jätte mysig och härlig vecka med min älsklig och resten utav min familj! Längtar redan tillbaka till stugan. ♥

14 juni 2913 +

Kommit hem efter sex timmars hårt jobb på McDonald's, är helt slut. Så har duschat och är nu på väg att börja packa in för morgon dagen! Ska åka till kusten med min älskligen och med resten av familjen. Kommer vara där i en hel vecka och bara njuta av bra väder, god mat och härliga sommar kvällar!

studenten 2013 +

(made by me)

13 juni 2013 +

Idag började mitt sommarlov! Firade med härliga tjejgänget på Olssons brygga, både åt och drack gått. Nu väntas det 8 härliga veckor med sena nätter, jobb och nya äventyr!

17 års firande +

 
Gårdagens födelsedagsfirande bestod av 7-kamp, mycket skratt och dans. Hade en otroligt rolig kväll igår, tack alla som gjorde kvällen lyckad! ♥

12 juni 2013 +

Ikväll så vankas det 17 års firande för en av mina bästa vänner! Ska snart själv över för att hjälpa till lite med förberedelserna, kul! Har även plockat fram klänningen som jag ska ha på mig!  

prinsessbröllop +


7 juni 2013 +

Idag kom en efterlängtad vän hem till Arvika, saknat hennne så! Fira även hennes 17 års dag med mys ute på altanen med glass, jordgubbar osv. Satt och pratade gammla minnen i timmar, mys!

Sveriges nationaldag +

Firat Sveriges nationaldag idag! Baka tårta dagen till ära och haft kul med två av mina favorit tjejer. 

Har världens sötaste pojkvän vid min sida! Han har gjort lite mysigt med god frukt, levand ljus och en film. Sånt som man blir glad utav att få i vardagen! All kärlek till honom ♥

5 juni 2013 +

Ängnat min dag ute i spåret, sprang härliga 6,25km. Känns jätte bra att ta helgen nu!
Blir även så mycket mer motiverad av min gryma spellista!

4 juni +

Här får ni en blid på min nya klännig som jag köpte när jag var med tjejerna i Karlstad, älskar den! Gillar när det är enkla klänningar också kan man ha fina skor och smycken till. Igår gick skoldagen snabbt, hade bara tre lektioner. Mötte Måns senare på dagen för lägenhetsvisnig, kul! Åkte även förbi favorti affären Ica för att prova på de nya Lindor smakerna, båda var jätte goda!

run for it +

Blev väckt klockan hav åtta i morse av min syster som ville att jag skulle med ut och springa. Sprang 6 km på 30 minuter, går bara bättre och bättre! Ska sätta mig ute i solen och äta lite nu. Annars vet jag inte vad som hände idag men ska försöka komma ut på vägarna en stund och köra lite!

RSS 2.0