Bekännelser +

Jag tycker att det är jätte intressant och super kul att kolla på Debatt på tvn. Skulle själv vilja vara med på det någon gång och få säga mina åsikter!
 Jag bara älskar att doppa frusna hallon i varm smält vit choklad, godare än godis!
 Att få vakna av söta sms av min älskling ät det bästa som finns, det kan göra hela mig dag utan att det ens har börjat.
Börjar bli beroende av Gossip Girl och det är inte bra.
Vill att det ska bli vår nu så man får plocka fram skinnjackan! 
En gång fick jag halsbränna utav att jag hade druckigt för mycket Oboy...
Rosie Huntington-Whiteley är världens snyggaste kvinna! Ge mig hennes läppar!
Längtar så tills vi ska till Paris! Ska bli så kul:D 
Chokladdoppade popcorn är vad som gäller när man ska på bio, inget annat funkar.

31 januari 2013 +

Plugg mys i sängen och i morgon är det äntligen helg igen, härligt! 
 

30 januari 2013 +

Onsdagsmys på gång! Här hemma hos mig blir det banana split och mysigt prat.
 

###

// True Love //

29 januari 2013 +

Tio vackra röda rosor och ett hjärta av silver överraskades jag utav idag. Fira två härliga, underbara och oslagbara år med min älskade! Är så lycklig att jag har honom ♥ 

Me today +

Jeans, GinaTricot // Topp, Lindex // Klocka, o.n.e 

28 januari 2013 +

Gjort mig en god sallad nu efter ett bodyattack pass. Så nu ska jag sätta mig vid tvn och kika på Top Model Sverige!

Victoria's Secret +

LIP GLOSS // Victoria's Secret

My room +

Har städat lite på mitt rum idag. Har försökt att plocka iordning det mesta utav mina saker men det känns som att det inte är någon idé för i morgon kommer det att vara lite stökigt igen. Så är det nästan alltid, men ska lägga mig i sängen nu och börja skriva på min historia uppsats! Puss

the result +

Jag är super nöjd med resultatet! Var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara att sätta på dom och det ser även natuligt ut. Så jag rekomenderar det verkligen för er som inte vill lägga ut massa pengar på era naglar. Finns på Kicks för 185 kronor!

Skaldjurspaj +

 
 

26 januari 2013 +

Kvällen har bestått av skidåkning och pulkarace med familjen i Valfjället! Har varit riktigt skönt och härligt ute under kvällen. Nu har jag satt på mig mina myskläder och gjort i ordning lite gott att äta och ska kollar på favorit filmen Bridget Jonse dagbok!
 
 

cupcakes med guldlockar +

Jag och Måns har ängnat hela eftermiddagen i köket och bakat cupcackes. Dom innehåller 300 gram vit chocklad sammanlagt och jag älskat vit choklad! Har inte smakat på dom ännu men jag hoppas dom smakar jätte gott!

new in +

Tröja från FK i Arvika // Topp från Lindex

25 januari 2013 +

Njuter av min sovmorgon denna fredagen med en god hemmagjord smoothie framför mig. Fredagar är det bästa som finns, man lägger allt skolarbete bakom sig en stund och bara njuter att att man kan göra vad man vill, när man vill. Sedan har jag ju fått min lön idag också, härligt!

la fontaine +

Suttit på La Fontaine från tre till tjugo i sex idag. Blir så när man har ett bra sällskap vid bordet att dela allting med.  Har även gjort terminens första prov som jag firade, kändes riktigt bra. Och nu blir det mys med min älskling!

depend +

Till helgen får det bli att fixa naglarna! Har inhandlat ett gelekit på Kicks idag. Ska bli mycket intressant och se hur det kommer att gå. Ser lätt ut på bilderna men man vet ju aldrig. Lägger upp bilder på resultatet!

23 januari 2013 +

Bilder från förra året.

Om exakt en månad blir jag härliga 17 år! Börjar känna mig så gammal haha, åren går aldeles för fort. Idag har jag tränat till prov och kollat på en massa Gossip Girl med en skål glass i famnen, hur gott som helst! I morgon blir det lunch på stan med Amanda och Ida och sen träning, härlig dag!

after training +

Knäckebröd med lax, äppelbitar och ett glas mjölk.

21 januari 2013 +

 
Lyxa till det lite idag med grillad kyklig med avokado sallad hemma hos Selma, så gott! Alltid lika kul när man kommer på att såna ideér. Men nu blir det lite läx läsning och senare träning nere på HK. Och ikväll så inviger vi Top Modell Sverige!

every day may not be good, but there is something good in every day.

Frysta hallon med varm smält vit choklad är nog det bästa jag vet! Skulle kunna leva på det i flera dagar, love it! Varit på utbildning igen i Kristinehamn hela dagen idag och ska tillbaka i morgon, ingen lust alls... Vill bara ligga hemma kvar i min varma säng bredvid Måns! Puss

18 januari 2013 +

Myser till det riktigt ordentligt nu ikväll men massa levand ljus och gott att äta framför Gossip Girl med min underbara pojkvänn som nu har blivigt min huvudkudde! 
 
 

16 januari 2013 +

Godmorgon
Vart på en pw, härligt! Så togit mig en dusch nyss och satt på mig min mysiga morgonrock. Dagen bjuder på läx läsning, träning och några avsnitt av Gossip Gril. Och om jag har ork och lust blir det ner på stan en sväng!

 
 
 

Want +

 
//Michael Kors//

right now +

Just nu sitter jag i köket och har radat upp min läxer på bordet och ska strax börja jobba! Men först får det bli ett avsnitt av Gossip Girl hehe. Också börjar jag inte försen 13:20 i morgon så det känns ju helt underbar, så det blir en lång sovmorgon och en lång pw innan skolan!

Bonjour +

Bokat resa till Paris nu i April tillsammans med älsklingen! Ska bli så kul att få komma ut och se världen, hoppas även på lite värme medans vi är där. 
 

14 januari 2013 +


 Smörgås med avokadoröra och solrosfrön och ett glas proviva med smak av persika.
 
Hej på er! Nyss duschat och ska äta nu. Har varit på ett bodyattack pass. Det är så himla jobbigt men jag älskar att svettas för då känner jag att jag tränar! Ska snart sätta mig med min historia uppsatts och hoppas på att hjärnan vill sammarbeta, har inte kommit så långt och den ska snart vara inlämnad! Men nii får ha en fortsatt trevlig kväll! 

13 januari 2013 +

Ny duschad och ska snart lägga mig och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl. Har även gjort mig i ordning lite gott att tugga på inför kvällen, ett bra slut på dagen helt enkelt!

Sälen,Kläppen +

 
Hemma efter en trevlig helg i Kläppen! Har varit hur roligt som helst att åka slalom så det ska det bli mer utav det kommande dagarna. Dagarna har varit soliga och fina bara att det har varit iskallt! Så vi har ägnat mycket tid i värmestugan höst upp på bärget där vi har druckigt varm choklad och fikat också har vi badat i både en varm badtunnan och jacuzzi och bastat, och det var trivsamt! 
Tack allihoppa för en trevlig helg!

Bekännelser +

Jag älskar att baka, speciellt cupkakes! Och inte för att vara allt för självgod så är jag riktigt bra på det! Är alltid jag som bakar till kalasen i familjen.
 Jag älskar att sova i bilen! Det är världens bästa sovplats. Och om vi ska åka någonstans så lyckas jag alltid somna innan vi ens har hunnit ut ur Arvika. 
Jag älskar Bounty! Så gott med choklad och kokos tillsammans.
Jag tycker att ostbågar är godast när påsen legat öppen ett dygn, då blir dom lite sega. Så gott!
Jag sitter alltid och skäms när jag kollar på Svenska Hollywoodfruar för jag tycker dom är så pinsamma.
 När jag blir stor vill jag bli en av USA's största festfixare och fixa de största festerna och eventen!
Jag har sån lust att åka utomlands just nu, ligga på en strand med en god drink i ena handen och bara njuta utav värmen.
 När jag har togit studenten ska jag åka till Magaluf och gå på bartenderskola, hur kul?

back to reality +


 Jacka//VILA Topp//VILA Byxor//Veromoda Klocka//o.n.e Väska//Bling Stövlar//Hunter

Första skoldagen är ju alltid bäst för det är då man känner att man inte behöver anstränga sig så mycket i skolbänken, just för att man nyss kommit tillbaka från ett lov. Men snart kör det igång igen... Idag är det mycket som ska fixas, ska ner och träna det sista innan det är dags att åka till Sälen, ska handla, ta ut pengar och packa! Vi hörs.

mysig måndag +

 
Effterätten som bestod utav vaniljglass med krossade maränger och kladdkaka med hemgjord choklad sås och tre hallon på det!
 
Haft en mysig dag med älsklingen! Man måste ju passa på nu när skolan snart börjart. Så det blev 3-rätters och bio mys. Var och kolla på Mammas pojkar som var jätte bra och rolig, skratta en hel del! Men nu blir det vindruvor och film i sängen!

7 januari 2013 +

Dagens träning bestod utav:
Crosstrainer 30 min
Löpbandet 30 min
Utfall med 4 kg vikter 
Mage med 2 kg vikt

Want +

Två söta toppar ifrån Gina Tricot som jag tycker väldigt mycket om. Skulle vara väldigt fina till ett par snygga stövlar och ett par svarta jeans!

5 januari 2013 +

Är äntligen hemma efter en lång dag i Kristinehamn. Utbildningen vara roligare än förväntat men jag har ingen lust att åka tillbaka i morgon igen... Så nu laddar jag upp med massa godis framför favorit filmen Mamma Mia med familjen! 

4 januari 2013 +

Dags att åka ner och träna lite med Ida. Vi ska köra så kallad monster fredag nere på Hälsokompaniet! Det består av 45 minuters Bodypump, 30 minuter Bodyattack och 30 minuter CX. Jag kommer vakna med värsta träningsvärken i morgon!

fredags morgon +

Godmorgon allihoppa!
Precis ätit frukost och läst tidningen, älskar att läsa tidningen på mornarna. Idag blir det att prova och se om skidorna fortfarande passar tills man ska till Sälen, ska även packa lite och göra i ordning för i morgon då jag ska på utbildning i Kristinehamn med AGF, vet inte riktigt vad det är vi ska göra men det kan nog bli intressant!

Bekännelser +

Jag brukar alltid sova på magen och ha huvudet under kudden med sträckta armar åt varsitt håll.
Jag älskar överraskningar, både att överraska och bli överraskad!
 Ska snart till Sälen och åka skidor och jag är livrädd för att hittas ihjälslagen i skogen.
Tycker det är jätte fint med tydliga nyckelben.
 Jag hitta en fästing i min navel när jag var liten en gång och fick panik, så jag la mig på golvet och trodde jag skulle dö.
Tycker instagram är mycket roligare än facebook, tumblr, twitter, bloggar osv.
När jag går ute och går med musik i mina öron går jag alltid i takt med musiken, så när det är en snabb takt går jag riktigt fort haha.
Älskar guldiga smycken!
Jag hatar att raka mina ben, tycker det är jobbigt och tråkigt, också tar det så lång tid...
Jag hatar när det är en massa russin i lussebullarna, det förstör hela bullen!
Jag älskar Solsidan, så klockret!

3 januari 2013 +

Började dagen nere på Hälsokombaniet och körde ett spinning pass, härligt! Känns så bra att börja träna igen, var ungefär två veckor sen förutom att jag träna igår. Gjorde mig även lite gott att äta så det fick bli lax med broccoli, sallad och avokadoröra. Så ska sätta på en film nu och vänta in Philip som ska dela säng med mig inatt!

Perfekt +

Ligger i sängen med nya H&M katalogen i min famn och ska snart öppna första sidan! Har redan tjuvkikat och sett att dom har börja sälja bikinis, haha så kul! Men har varit och tränar bort lite julmat genom ett Bodyattack pass så nu har jag gjort mig världens fruktigaste smoothie, har både banan, hallon, annanas och granatäpple i den så jag lär bli mätt. Men vi hörs!

vimmelbilder +

Tänkte även bjuda på lite vimmelbilder från nyår. Här är jag och mina två favorit tjejer!

2 januari 2013 +

Lägger mig och kollar på Sex And The City under en mysig filt och väntar in att klockan ska bli två då jag ska traska iväg mot Gonzales och klippa mig!

new years eve +

 
Gott nytt år på er allihoppa!
Har ju inte riktigt hunnit skriva det till er än, har ju inte haft tid. Men jag hoppas ni har haft en lyckad nyårsnatt tillsammans med nära och kära. Själv har jag haft det jätte trevligt med en massa underbara tjejer här hemma hos mig. Har dansat och bara haft det bra, sen beställde vi en minibuss till Martin. Och sen ner till torget för att möta upp Måns och få en nyårskyss!

The New Years outfit 2012 +++


RSS 2.0