hemgjorda bars +

I lördags så bakade jag hemgjorda bars som blev jätte bra och goda! Smakade precis som snickers kakor. Bjöd över min vän Selma på te och ny bakta bars. Tänkte lägga upp receptet så ni kan prova att göra dom där hemma. 
 
3 dl fiberhavregryn (går såklart bra med vanligt havregryn också)

2 matskedar kakao

2-3 matskedar rinnande honung.

1-2 teskedar krossade linfrön

2 dl kokos

3 matskedar jordnötsmör

ca 1 dl mjölk

200 g smält mörk choklad

 

Gör såhär:

Blanda alla torra ingridienser samt. jordnötssmör & honungen. Blanda med händerna & tillsätt lite mjölk i taget. Degen ska vara kladdig men ändå "hård". Knåda tills du känner att konsistensen känns bra, och tillsätt så mycket mjölk du tycker att det behövs. Den ska ju inte vara för torr. Knåda sedan ut degen i en form eller på något som får plats i kylen och forma den som du vill ha den. Smält sedan chokladen, töm på degen & ställ sedan in den i kylen tills chokladen har stelnat!


29 september 2013 +

Varit ute och sprungit milen idag. Har bestämmt mig för att försöka komma ut i spåret en gång i veckan iallfall. Invigde även mina snygga och rosa hörlurar som jag fick av min älsklig igår. De är jätte sköna och bra nu när det börjar bli kallt ute så jag inte fryser om mina öron! När jag kom hem hade mamma gjort iordning en stor räksallad med mango, ost,oliver och annat gott och till det tog jag kvarg med frysna hallon och mango, redo för en ny vecka med nya utmaningar!

Some gifts from the USA +

Som många av er redan vet så kom ju min kära syster hem från USA för några dagar sedan och här är några utav de saker som hon tog med sig hem till mig! Älskar verkligen skorna, de är så sköna att gå i, de är även perfekt för en lång dag med shopping. De kommer jag packa med mig i väska när vi åker till Stockholm nästa helg!

yesterday +

Igår när jag kom hem från jobbet var Måns hemma och hade gjort det fint på rummet med frukt och levade ljus. Fick även en liten present bara sådär vilket uppskattades otroligt mycket! Somnade skönt i en varm famn efter åtta timmars jobb! Älskar såna stunder.

26 september 2013 +

Kärlek på fat.
 
Har längtat tills den här dagen i månader nu, ska strax göra mig klar för att åka till Norges flygplats för att hämta hem min syster som varit i USA ett helt år, har inte träffat henne sen Augusti förra året! Så har ätit en rejäl frukost, en av mina favoriter faktiskt, så att jag ska stå mig tills vi kommer hem igen! 

24 september 2013 +

Vaknade på bästa sätt, fick ett mysigt sms av min favorit vilket gav mig energi för att gå till jobbet ännu en dag. Väl hemma fick det bli brunsch innan det var dags att åka till salongen för att få håret fixat. Satt där hela dagen men det var helt klart värt det. Jag är verkligen jätte nöjd med färgen och känner mig riktigt bekväm i den. Att bli brunett är inget jag kommer ångra!

23 september 2013 +

Vilar upp mig lite efter jobbet innan jag ska sätta mig med läxorna. Vindruvor och ett glas med ramlösa med smak av hallon! I morgon är vi lediga från skolan vilket känns skönt, ska dock upp och jobbar vid sju tiden på morgonen men vad gör det, är morgon pigg utav mig! Ser även fram emot morgondagen för att jag ska färga håret och klippa mig. Ska bli lite mökare i håret hande jag tänkt mig, så spännande!

lycklig!

Har en trevlig stund med familjen ute i höstens mysiga väder. Gjort i ordning ostbricka och tänt på grillen, så sitter insvepad i en filt bredvid min älskling och dricker ett glas rosé. Härligt att komma hem till ett dukat bord  efter en lång dag på jobbet!
 

Ser fram emot de kommande dagarna och den kommande månaden oktober! Ska snart färga håret och klippa mig, min syster som varit bort i USA ett år kommer hem och jag ska äntligen få träffa henne♥ Ska åka till Stockholm med två av de galnaste tjejerna i gänget på MACKLEMORE konsert! Halloween fest med klassen väntas,min älskade blir 20 år och det ska firas ordentligt! Och veckan efter det åker jag, Elin, Andrea, Selma och Marie till Spanie, blev en spontan bokning till varmare breddgrader! Lever på lyckorus!

20 september 2013 +

Vindruvor, skivad banan, bars och snapple. 
Äntligen fredag! Började min helg med att åka ner till gymmet för att gå på ett terrängpass, känns skönt att träna innan man tar helgen på riktigt! Väl hemma gjorde jag iordning kvarg med hallon och banan. Ikväll kommer jag att ta den lugnt, pappa kommer hem och det betyder alltid myskväll framför tvn. Ska även försöka ta itu med lite läxor, har både prov och inlämningsuppgift nästa vecka! 
 
Ska även tipsa om en bars som jag har hittat som är så god! Köpt på Iforma här i Arvika och kostar 11 kronor, så värt! Alla andra som jag provat är så dyra. Det som är så bra med just de här barsen är att de inte innehåller varken kalorier eller tillsatser, helt ekologisk också! Jag äter den barsen istället för godis på helgerna, man blir även väldigt mätt på den så man behöver inte mycket, vilket jag tycker är väligt bra!

happy birthday +

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! Älskar dig ♥ 

18 september 2013 +


Tog en promenad ner till stan efter skolan och köpte mig en ny BB cream från Lancome och en BB borste. Passade även på att boka in Shellac manikyr och färgning av ögonfransar på Crista här i Arvika. Ska unna mig lite lyx efter så många timmars jobb den här månaden tänkte jag! För övrigt har jag pusha mig riktigt ordentligt idag, började med att springa en mil på härliigt 53 minuter. Sen fortsatte jag ner mot hälsokompaniet för att gymma och idag stog rygg och mage högst på listan! Väl hemma blev det kvarg med bannan och hallon, stekt ägg med tomater och ett glas proviva!

15 september 2013 +

 
Började min söndag med en 5 kilometers lång promenad vid hamnen, svängde in på Ica och handlade med mig lite frukt och kvarg till den kommande veckan. Idag ska jag bara ta det lungt här hemma. Sätta på mig lite bekväma kläder,tända lite levade ljus och ta itu med alla läxor som snart ska vara klara!

new in/ nike +

Nya tränings kläder som jag köpte mig under tjej milen i Stockholm, sjukt nöjd! 

cozy +

Jag och min andra halva har mysigt ner oss framför en bra film med sushi efter ett hårt attackpass, ansiktsmasken är även på! Och i morgon väntas en efter längtad sovmorgon!

new in/ primeboots +

Världens snyggaste skor står nu i min hall. De här skönheterna är det bästa jag har köpt mig i år! Älskar dom och kommer använda dom flitigt under hösten!

10 september 2013 +

Smoothie med naturell yoghurt, hallon, banan, k special flingor och kokos. Frukt som består av mango och pansionsfrukt.
 
Efter en dag med orientering och massa jobb hela dagen har jag nu satt mig till ro i soffan för att äta en god kvällsmat samtidigt jag ser på idol och svenska hollywood fruar!

9 september 2013 +

Dagens träning:
Crosstrainer 1 timme
Rygg
Mage
Armar 

8 september 2013 +

Började min söndagsmorgon med att ligga och mysa med Måns i sängen. Vi låg och drog oss fram till att klockan var ett på förmiddagen, så skönt!  Sen lagade vi god lunch och jag han även med en pw innan det var dags att åka till jobbet. Så nu sitter jag ny duschad och har gjort mig bananpannkakor med frusna hallon. Ska strax se favoritserien och sen ska jag plugga lite innan det blir sängen, ha det bra!

Tjejmilen 2013 +

Tjejmilen är något jag verkligen ska göra om nästa år! Det var jätte härlig stämning på platsen innan det var dags för start. Man kände även hur alla taggade upp med bra musik och med en massa olika provsmaker på både bars och olika energidrycker.Har även ätit god mat under helgen, thaimat på fredagen och en stor fet hambörgare på max efter loppet på lördagen, är jätte nöjd över helgen!

new in/ autumn +

Köpt mig en ny fin stickad tröja på H&M och en mysig och stor sjal på VERO MODA som kommer passa perfekt till hösten!

7 september 2013 +

Goodiebagen man fick på tjejmilen, massa roliga saker! Plus min medalj jag fick efter jag sprungit!
 
Är hemma efter en kort och intensiv helg i huvudstaden! Varit och sprungit tjemilen med min syster och hälsat på mina pappa. Bilder kommer upp på bloggen inom kort! Just nu ligger jag i sängen halv död efter en lång bilresa efter att ha sprungit en mil i 25 gradersvärme så man kan helt klart säga att jag kommer ha mycket träningsvär i mina ben i morgon! 

2 september 2013 +

Smoothie med hallon, naturell yoghurt, pasionsfrukt och kokos.
 
Träningen idag bestod utav en timme på crosstrainern, 15 minuter på roddmaskinen, mag och ben övningar i gymmet. Kommer älska måndagar nu framöver! Passade även på att träffa min sköna vän Selma. Vi tog en promenad i det fina soliga vädret, vi gick även förbi ICA så jag passade på att inhandla lite frukt och annat in för veckan! Ska träna riktigt ordentligt den här veckan för till helgen åker jag till den kungliga huvudstade för att springa tjej milen med syster, ska även passa på att hälsa på min kära far och shoppa lite!

1 september 2013 +

 
Kvarg med hallon och banan. En skål med melon, vindruvor och fetaost. Knäckebröd med ekologisk jordnötsmör med banan skivor.
 
Fast att jag gick upp fem i morse, började halv sju och jobbade i tio timmar gav jag mig ändå ut på en springtur när jag kom hem. Var jätte pigg även fasst det var fullt upp på jobbet hela dagen! Gav mig ut på och sprang en mil på 48 minuter! Jag är rikigt stålt över mig själv och känner att träningen börjar ge resultat. Väl hemma efter en lång dusch fick det bli mys i soffan bredvid mamma och kolla på favorit serien The Paradise, nu är jag redo för en ny vecka i skolan!
 

RSS 2.0