check out my new wallet +

Kolla in min nya plånbok! Fick den utav mammas väninna. Så himla snäll!
Så nu ska jag byta ut min svart mot den vita, tycker den passar perfekt nu till sommaren.

29/5

Idag har vi firat Nellie hela dagen! Hon fyller 16 år idag så hon har blivit en stor tjeje nu. Har bakat, sjungit och firat henne riktigt ordentligt! Det är hon verkligen värd:) Riktigt mysigt var det också! Idag har även jag och min älskling varit tillsammans i 1 år och 5 månader, det är helt otroligt. Men älskar honom mer än någonsin!

Protein drink +

Idag och en månad framåt kommer detta att bli min kvällsmat som jag ska dricka det efter tränningarna. Ska nämligen börja att dricka protein drinkar. Simon på Hälsokompaniet har hjälpt mig idag hur, när och varför det är bra att dricka sådant, han är nämligen snart en färdigutbildad PT-tränare! Jag har även det dära problemet att jag äter så himla mycket innan jag ska lägga mig och man ska ju egentligen äta minst då, så jag tror att det här även kan hjälpa mig med att minsa mitt matberoende på kvällarna. Ser fram emot att testa det:)

Krakow +

Om en vecka idag åker jag till Krakow som ligger i Polen med mamma och syster. Ska vara där i fyra härliga dagar och bara shoppa! Sägs att det ska vara en mysig gammal stad som ska vara en bra shopping stad. Har inga för höga förväntningar men ska ändå bli riktigt mysigt:)


smoothie +

Nu är det dags för att göra en riktigt god Smoothie, fanns riktigt många bra tips på Smoothies i nya Fitness tidingen som jag fick, och den ska jag sitta och dricka medans jag försöker göra klart min uppsatts i Biologin. Vill verkligen göra klart den ikväll så jag inte behöver tänka på den under veckan, skulle ju vara så skönt!

17:30

Har hunnit med en hel del idag, vart i skolan sen ner på stan och fixat lite presenter och nu har jag legat i solen en timme. Ska börja göra mig iordning för grillnig senare ikväll i Strandparken. Ska bli riktigt mysigt!

boyfriend +

Grymt bra låt och älskar hans röst!


we belonge together +

Kolla vad min syster köppte med sig från Lagerhouse till mig, så sött utav henne:) Jag som är helt galen i lakris!

take care of you +

Ligger ute i solen och läser nya Fitness tidningen som kom idag, en super bra tiding som jag rekomenderar! Ska äta upp min kiwii sen ska jag ut på en PW, hade tänkt att gå ut och springa först men har fått inflammation i mitt knä. Inte alls roligt, speciellt nu när det äntligen är väder för att springa!

TISDAG +

Efter träningen idag så blev jag med bjuden hem till Ida med Nellie och äta pannkakor. Var jätte gott med alla olika bär vi fick till och var otroligt mysigt! Man behöver verkligen sådana här kvällar när det är mycket i skolan.

a girl's best friend +

Varit och hämtat mitt sommar schema på McDnonald's alldeles förut. Är så taggad på att få börja jobba till sommaren! Var även och hämtade mina nya skor! Har på mig dom just nu och går runt i, dom är ju så snygga!

15:24

Är mitt upp i storstädningen på mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag just för tillfället. Vet inte riktig vad det är jag gör på dagarna så jag lyckas med att det ska se ut så här varje söndag haha. Alltid lika stökigt. Men måste snabba mig på för ska snart iväg och träna bodypump. Eftersom att det var ett tag sen jag träna det så ser jag inte fram emot det. Verkligen inte.

greece part 3


musik +

Här är lite skön musik jag brukar lyssna på när jag är ute och springer, på mina PW osv. Hoppas ni gillar!

 




Lördags morgon +


Är på väg ut och springa med mamma och syster så här på morgonen. Ska bli skönt!


18/5-12

Tränat, övningskört, duschat och nu är det dags för mat!
Sen blir det mys häng i soffan bredvid min pappa tillsammans med vindruvor och choklad. Helt okej fredag!

greece part 2


+++

Köpte inte så mycket när jag var i Grekland njöt mer utav all god mat och glass jag köpte på dagarne. Men jag hittade mig en jätte fin pearcing som jag köpte mig. Passar perfekt på min bruna mage!

plugg vs bloggning +

Just nu sitter jag och försöker skriva min uppsatts om Evolutionen som inte går så dära jätte bra. Har ingen större plugg lust så kombinerar det med att läsa lite bloggar osv. Var även och handlade i morse, tror jag var på ICA runt nio ungefär och handlade (känner mig hurtig nu haha) så då köpte jag med mig en stor vattenmelon hem, super god!

greece part 1

It's when you get home you realize how amazing it really was,

Just nu:

Har nästan nyss kommit hem så har åtit mammas hemgjorda potatisgrateng med marinerat kött och sallad, var jätte gott och har verkligen saknat mammas mat! Veckan har varit underbar och härlig. Har togit det lungt i solen och bara njutit av värmen. Kommer inte blogga så mycket om det idag för vill jämt bara landa och plocka upp all packning osv. Men innan det så ska jag kolla på ett Revenge avsnitt som jag har missat och till det har jag gjort iordning ett stort glas oboy, det enda som fattas nu är världens finaste pojkvän vid min sida.♥

+++

Ska packa det sista sen ska jag ner och träna i ett par timmar för slår vad om att det kommer och bli en hel del onyttigt i Grekland. Men ska bli riktigt riktigt roligt! Men börjar bli lite rädd för att flyga nu, pirrar i magen. Var så längesen jag flög tycker jag. Men sen efter träning blir det duschen och sen hem till Ida. Ska ''sova'' där inatt för åker vid två på natten i natt så blir lite smidigare:) Men ni får ha det bra så ses vi om en vecka igen!

jeffery campbell +

Blev riktigt sugen på att skicka efter ett par Jeffrey Campbell skor, dom är ju så sjukt snygga! Vill ha dom hel svarta med läder, passar ju till allt både i vardagen och när man ska ut. Är förälskad i dom! Tror ni det finns fejk i Turkiet? Haha hoppas nästan på det. Men om jag kommer tjäna en del nu under sommaren tror jag verkligen att jag ska köpa mig ett par!

Stressigt +

Fick bli en hålg och härlig PW i solnedgången, gick i ungefär 1 timme och 25 minuter. Så har nyss kommit hem och ska ta mig något att äta för har känt att magen kurrade lite på vägen hem. Sen så ska jag börja packa! Har inte gjort det än och känns lite stressigt. Är så mycket som ska med käns det som och det är även mycket som ska göras innan jag reser i morgon. Måste få bort en del uppgifter som jag fått från skolan så jag slipper att ta med dom. Men nu måste jag ge mig. Ses!

söndag +

Slappat i solen hela förmiddagen och snart blir det grillat. Älskar verkligen grillad mat, det är höjdpunkten när sommaren är nära! Men sen blir det träning som gäller!

spexkort +

Idag var det dags för att ta spexkort i skolan, var riktig roligt att få se hur alla såg ut. Men ingen slår dig Linnea! Haha hon var utklädd till Svampbob och hon gjorde det riktigt bra:) Dagen har gått fort och varit rätt så slapp, jätte skönt. Så nu får man helg och på Tisdag åker man mot varmare breddgrader!

dagens outfit +

Fick bli mitt snygga linne idag, ska njuta riktigt ordentligt i det nu när det är sista fina dagen innan snön kommer!
Jeans/Veromoda Topp,BH/CJ Linne/Top Shop

noiz +

Har ägnat halva dagen ute i solen och andra halvan inne på Noiz. Har nyss kommit hem därifrån och jag vet inte riktigt vad jag tycker om håret, är alltid lika missnöjd när jag kommer från frisören för känns alltid som håret har blivigt så kort! Men jag tror faktiskt att jag kommer gilla färgen efter några tvättar och när det har fått lagt sig lite:)

17:43

Har varit ute och sprungit i det fina vädret en stund och har även stått ute och rockat rockring. Härligt! Så nu ska jag ta en kall dusch tror jag, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.

Gårdagen outfit +

Igår invigde jag min as snygga jacka från Style By Tyra som jag älskar! Tyvärr är ju inte min kamera så himla bra eftersom att den har varit med om en hel del. Men är glad att den fortfarande funkar!

1 maj +

Då var det äntligen dags att slänga fram grillen och lägga på korven. Ska bli riktigt gott! Är verkligen något jag har längtat efter att få göra:) Känns som det kommer att bli en härlig dag men nya möjligheter. Tar dagen som den kommer och njuter av varenda sekund, nu när solen äntligen är här!

RSS 2.0