lita spike med kilklack +

Jag vet inte men tror jag börjar bli kär i vita saker nu, tycker det är så snyggt! Speciellt  Jeffrey Campbell lita spike med kilklack. Vill verkligen ha dom!

dagens: +

Började dagen med att åka ut och övningsköra och det gick riktigt bra den hära gången också (enligt mig). Sen har ju vädret varit helt underbart så var ju bara tvungen att lägga mig ute i solen och njuta en stund. Var riktigt härligt! Sen fick jag väcka min älskade, han jobbade nämligen natt så han sov halva dagen men vid 2 så tyckte jag att det räckte;) Träffade Ida och Linnea en stund förut också men nu ska jag hoppa i badet och sätta på lite skön musik och bara va. Ha en fortastt trevlig dag!

inspo.

Tumblr_ln46djn8oe1qeqyovo1_500_large
Tumblr_m0dxfkg2xr1qihp0do1_500_large

lernberger stafsing +

Vill tipsa er om en bra hårvårdsserie som heter Lernberger Stafsing. Jag har, shampot, balsamet, hårinpackningen och håroljan. Tycker att alla är jätte bra! Det som är bra med shampot är att det inte löddrar, för löddrande shampo sliter jätte mycket på håret och balsamet gör topparna jätte lena. Jag har använt detta i 2 månader nu och jag känner och ser skillnad. Ett tag hatade jag mitt hår för att topparna var så förstörda men nu börjar dom bli så mycket finare! Så ni som har problem med håret och topparna borde verkligen testa det hära! Finns och köpa på Kicks:)

lördag +

Dagen har varit härlig! Solen har varit framme hela dagen och det har gjort att jag fått ny energi och är på topp humör:) Idag var jag och pappa och övningskörde för första gången, och det var jätte roligt! Ska göra om det i morgon och jag tycker redan jag kör som en kung! Men innan kvällsmyset dras fram ska jag gå på en pw. Tror inte att den blir så lång eftersom att batteriet på mobilen snart är slut och det värsta som finns är när man inte har någon musik i öronen medans man går. Ha en trevlig kväll!

vit skinnväst +

Varje gång jag ser någon i den hära skinnvästen funderar jag på varför jag alldrig köpte den när jag hade chansen. Tycker det är så snygg!

from runwaydreamz.com +


HK +

Åker snart iväg till HK för att träna Bodyattack med Ida, Linnea och Viola. Ska bli riktigt skönt att börja helgen med träning för då slipper man tänka på att man behöver träna under helgen! Sen så kommer älsklingen hem hit till mig, och jag längtar redan tills träningen är slut! Ska bli så mysigt att få träffas honom igen♥

cheesecake +

Efter träningen idag åkte jag och Ida hem till Nellie och lyxa till det lite med en cheesecake som var väldigt god!

thursday +

Frukost med klassen var något nytt haha, tyckte faktiskt att det var riktigt mysigt och trevligt:) Det är såna saker som får en att ha ork gå upp på mornarna och ta sig till skolan nästa dag, så tack för en trevlig morgon!

Vad tycks om mina söta mackor? +

Vart och tränat Bodypump med Ida förut, hade först inte tänkt att gå men nu när jag kom hem är jag glad för att jag gjorde det. Så har gjort mig två söta mackor med jordgubbar på:) Blev så glad förut när mamma hade vart och handlat det, älskar ju jordgubbar! Nu ska jag sätta på hög musik (är själv hemma) och tagga lite för Grekland faktiskt, ska kolla i garderoben på vad som ska med i resväskan!

inspo.


use somebody cover +

Use sombody med Kings of leon kommer alltid att vara en favoritlåt. Det är en låt som man aldrig tröttnar på och den är alltid lika bra när man sätter på den.

fitness +

Mamma köpte en ny tidning i går och hon säger att den var jätte bra. Så tänkte lägga mig i soffan och läsa igenom den. Tycker att det är svårt att hitta bra tidningar, för på utsidorna på tidningarna värkar dom så bra och man bli taggad men sen när man har köpt den och ska sätta sig och läsa så är det inte alls bra. Så jag hoppas att den är bra nu så jag har något att göra ikväll!

next up! +

Skippade träningen idag för ville ligga kvar i sängen med älsklingen i morse, är så underbart! Så nu håller på att fylla badkaret med varmt vatten. Ska ta och koppla av lite och har lagt in ny bra musik i mobilen så ska även lägga mig och lyssna på det samtidigt. Livet är på topp!

a wonderful scent +

Om ni ska till någon Victoria's secret affär snart eller om ni bara är sugna på att sicka efter saker där ifrån så rekomenderar jag att ni köper ENDLESS LOVE. Det är en body lotion som luktar underbart gott, och det bästa med den är att doften håller kvar hela dagen! Älskar den men har inte använt den så mycket eftersom att jag vill ha kvar den så länge som möjligt haha. Men dom gångerna jag har använt den så har jag strålat!

Friday night+

Nyss kommit hem från Linnea, var jätte mysigt och trevligt att få prata av sig lite med allt skönt folk:) Blev även bjudna på god middag som var efterlängtad! Blev bjudna på kött med klyftpotatis, sås och en god sallad, och det var fantastiskt gott, specillet när man var så hungrig som jag var;) Kan ju bara bli bra!

Revenge +

Väntar och väntar och väntar på att världens bästa program ska börja, inget minder än REVENGE! Så sjukt bra, har redan hunnit kolla igenom alla andra avsnitt som har gått och nu sitter jag otåligt i soffan och väntar på dagens avsnitt. Är inte så ofta jag brukar sitta och kolla på tvn osv. Utan brukat bara vara på Torsdagar jag sitter fast klistrad i soffan och myser till det riktigt regält!:D

+++

Idag kom klänningen! Var jätte roligt att få se och prova den och tror att den kommer passa jätte bra till min nya hårfärg och tills jag får lite mer färg på huden;) Här är en bild på den, tog en bild från google ist, för att det inte gick att ta kort på den utan att det såg ut som en gamal tygbit.

chiquita +

Perfekt stolek för att ha med sig i väskan, när man bara vill ha något lätt med sig att äta på jobbet osv. Smakar otroligt gott och är ett bra efter träning, som mellis eller när man bara är allmänt godissugen! Rekomenderar dom verkligen och dom är inte så jätte dyra. Finns på ICA och kostar ca 12 kronor. Innehåller 100% frukt!

17/4

Dagen har bestått utav sovmorgon eftersom att jag skulle till tandläkaren runt 9 så kändes onödigt att ta sig till skolan först och sen hem lika snabbt. Sen har jag pluggar och tränat. Idag blev det CXwork och Bodyattack. Är helt slut så har gjort iordning lite gott att äta och nu ska jag inta den skönaste platsen i soffan!

Mango +

Hittat en sådan snygg jacka som jag bara måste ha! Tycker den är super snygg:)
Skulle passa perfeckt till våren och till hösten. Älskar modelen och färgen!

tips från coachen +

Jag vet att det finns folk som inte går och tränar Bodypump för att dom tror att man ska få världens bredaste ben med en massa muskler så att man ser ut som en man osv. Det trodde jag också först, det därför gick jag inte på det så ofta. Men under tiden jag har tränat har jag fått lära mig ett och annat. Och jag ska säga er att det är just Bodypump ni ska börja träna nu om ni tränar till beatch body 2012! Det är genom Bodypump träningen som man får snygga, smala och långa vältränade ben. Det är sant och det finns också studier på att man tränar fettförbräning och sammtidigt formar man snygga vältränade ben. Så ni som slutat gå på det för att ni tror att ni kommer se ut som män efter några år, ni har gott miste om någont ska jag säga;)

prom dress +

Har precis skickat efter min ''bal klänning'' som jag ska ha på 9:ornas avslutnings middag. Kännde att det var lika bra att skicka efter den fasst att jag var lite osäker, för kommer nog aldrig finna någon som jag tycker duger. Det blir ju alltid så när man har tänkt sig att man ska ha den finaste klänningen, men när man letar efter någon är det ändå aldrig någon som duger. Men jag är faktiskt riktigt nöjd med den jag skickat efter och hoppas den kommer att passa!

+++


15/4

Ska man börja packa snart? Är väldigt sugen på det iaf. Tänk att få packa ner sina finaste sommarkläder?:) För är ju bara 3 veckor kvar tills jag och min alldra bästa vän åker till Grekland. Längtar så mycket och känner verkligen att veckorna i skolan kommer att gå fort nu när man har något att se fram imot!:)

Svar +

Fick en till fråga igår som jag tänkte svara på:)
Ska du gå på gymnasium i Arvika?
Jag ska iaf gå på gymnasium i Arvika i ett år men sen när man ska välja inriktning så kanske jag ska börja i Karlstad för att jag vill nog välja Juridik som inte finns i Arvika. Men det beror också mycket på hur mycket och hur bra jag trivs i klassen, för om jag känner att jag vill gå kvar i Arvika för att det är lättvindigare osv. så kommer jag nog att göra det:)

NEW IN - from stockholm +

Vanlig vit långärmad t-shirt ifrån Gina Tricot
Skjorta utan ärmar från Weekday
Söt topp från Gina Tricot
Topp från Gina Tricot
Snygg bikini från H&M
Träningskläder från H&M
Armband från Style By Tyra
Kunde inte hålla mig från att inte köpa den. Den är ju så snygg!
Skinjacka från Style By Tyra.

12/4

Just nu ligger jag halv död i sängen och kollar Kopps och har en halv åten bulle bredvid mig. Har mått skit idag verkligen. Ätit dåligt, mått illa och suttit på toaletten långa stunder. Tror även jag har feber. Det är ju kanon! Tror fortfarande att det är kykling hamburgaren som jag år på McDonald's igår. Har mått illa sen dess. Aldrig med mat därifrån!

Svar på frågor +

Hur träffade du och din pojkvän?
Jo jag och Måns träffades på nyår 2011, visste inte vem han var eller något om honom, men det var han jag kysste på tolvslaget och efter det träffades vi några gånger:)
Och har du haft någon mer pojkvän innan Måns?
Ja det har jag
Vad är det jobbigaste som har hänt i ditt liv?
Det håller jagför mig själv, tycker inte folk behöver veta
Vad har du för planer i framtiden?
Jo jag har tänkt mig att utbilda mig till PT-tränare, anntingen i Stockholm eller Uppsala. Sen ska jag jobba som det i Norge i några år tills jag blir en känd PT- tränare som många frågar efter, så ska jag åka till LA och jobba:) Sen så kommer jag att starta ett eget tränings märke med egen designade kläder och skor! Tror ni jag kommer lyckas?;)
Vilken Linije har du valt?/Vilken linije har du sökt in till?
Jag har sökt till Ekonomi mest för att jag inte vet vilken anna linije jag skulle gå för årkar varken gå Samhäll eller Narut. Men mitt andra val är Teknik och sista blev Samhäll:)
Din högsa tröm?
Den frågan var svår, vet inte riktigt vad min högsta dröm är men just nu skulle det nog vara att slippa de Nationella proven som är kvar. Hatar dom verkligen!
Vad väger du och har du något mål inom träning/äta nyttigt? gå ner eller vara hälsosam?
Just nu väger jag 58,2 kg och nej jag har ingen mål förutom att jag själv ska känna mig bekväm med min kropp. Bryr mig inte om vad jag väger bara jag själv tycker min kropp är fin:) Jag undviker snabba kolhydrater som t.ex. bröd, ris, potatis osv. Äter inte heller något efter 20:00 på vardagarna. Sen mår jag även bättre och blir piggare när jag tränar och äter nyttigt:)
Vad är din starka sida, alltså vad är din bästa egenskap?
Haha jag ver inte riktigt, svårt att svara på själv:) Men jag tar ansvar för att saker ska bli gjorda om man säger så;)
Vad hatar du?
Jag hatar jag Nationella prov!!
Tycker du någon tjeje i Arvika ser bra ut?
Haha ja det tycker jag:)
Använder du någon bra ansiktstvätt?(mot orenheter)
Jag använder först NIVEA CLEAN DEEPER som jag tvättar ansiktet med, sen så tar jag en lite tvätt tuss eller vad det kallas och har NIVEA STAY CLEAR som förhindrar orenheter och förfinar huden. Och efter det så tar jag Clearasin Clearing Pads i mitt ansikte som är lite starkare, det ska torka ut finnarna:) Sen vet jag vel inte om det här så jätte bra men jag tycker det duger. Tror ingen ansiktstvätt tar bort finnar och liknande på en vecka liksom, det har väl med våra hormoner att göra? Men sen så har jag tänkt att prova den här som jag har berättat tidigare om:)
När prutta du sist?
Dum fråga;)
Har du pruttat framför måns?
Haha nej
Är pruttar äckligt tycker du?
Jag tycker det är mänskligt:)
Gillar du bacon?
Ja, otroligt mycket!
Har du en fobi för fötter?
Beror vems fötter och om personen är gammal
Borstar du tänderna varje morgon och varje kväll?
Själv klart, fasst det händer ju vid vissa till fällen att man inte har med sig den:)
Hur ofta äter du makrill?
Älskar ju makrill så blir väl kanske en gång i veckan:)
När gömde du dig senast och varför?
Det kommer jag faktiskt inte ihåg men det var nog när jag skulle träffa en kille för några år sedan också hade jag väl ingen lust så jag ljög att jag var hemma men igentligen var ute och gick med Ida och Linnea, men helt plötsligt så ser vi honom några meter på samma gata precis när jag har skickat smst till honom. Och då sprang vi och gömde oss haha!

Stockholm +

Dagarna i Stockholm har bestått utav shopping, skratt och American Pie! Har haft det jätte roligt med tjejerna:) Får gärna göras om till sommaren!

Frågestund! +

Nu när jag kommer att vara bort några dagar tänkte jag att jag kör på en frågestund så att ni har något att göra medans jag är borta. Tycker även att det är roligt när ni frågar saker ni kanske undrara över osv. Fråga på bara så hörs vi!:)

inspo.


Go girl! +

Jag fick jobbar på McDonald's! Är så sjukt glad och ska bli så roligt. Vet att det är väldigt svårt att få jobb nu för tiden så är väldigt nöjd!

STHLM +

Börjar rota runt bland mina kläder för att se vad som ska packas med tills vi åker till Sthlm i morgon. Kommer bli så awesome! Så håller också på med en liten handlingslista på vad som ska få följa med mig hem, kan säga er att den är rätt så lång;)

+++

Helgen har varit toppne, har ätit en massa och varit mätt hela tiden tror jag. Så mycket mat det blir att man äter under påsken! Var hemma hos älsklingen igår och sov där till idag. Han är ju så underbar! Han kom upp med lite frukost och efterätt på sängen i morse. Så söt. Men nu kommer han vara borti ifrån mig i 3 veckor och jag tror inte jag kommer att klara av det, kommer sakna honom så himmla mycket!

one rose +

Har köpt mig en ljus slinga som jag tycker mycker om. Är rosa med rosor! Tycker att det är så mysigt när man har ljus slingor i rummet:)

next up! +

Slänger mig på cykeln och åker ner på ett bodypump pass!

+++

Börjar känna av att lovet snart är här, börjar bli lite spralig i benen och känner att jag bara vill att det ska bli torsdag nu! Ska verkligen bli skönt med lov för om vi inte hade haft det nu till veckan skulle jag serigöst inte klara utav att gå till skolan. Är så förbaskat skoltröt! Allt jag vill är att alla prov ska vara över och att sommarvärmen ska komma!

The oven +

Var och lunchade på The Oven idag med klassen. Gillar att göra sådant för blir lite lyx i vardagen så att man orkar med skolan. Var riktigt gott, älskar deras pizzor!

Det är en nöjd tjej som lägger sig och sover ikväll +

Är nöjd med dagen!
Fick träffa en gammal kompis som kom till skolan, var hur mysigt som helst att få se henne igen och det var längesen jag gick runt och log så här mycket som jag gjort idag. Sen så gick ju intervjun på Mcdonad's riktigt bra tycker jag, så dom kommer ringa i slutet av veckan och jag hoppas dom kommer med goda nyheter! Sen så har man känat lite pengar idag också på att ha passat två söta ungar. Och dom pengarna går ju direkt till sthlms resan kan jag ju säga. Kan jag säga något annat än att dagen har varit toppen!

2 toppar +

Såklart att jag shoppade när vi var i Stockholm, vem tror ni jag är igentligen?
Nej men jag hittade två toppar som blev med hem, är riktigt nöjd faktiskt. Handlade ju inte så jätte mycket för vill spara pengarna tills jag och mina tjejer åker upp till sthlm till påsk lovet. Så bli riktigt kul!
Topp ifrån Top Shop                                                                                 Topp ifrån Zara

BILDER FRÅN STOCKHOLM +

Är hemma ifrån Stockholm nu och det har varit en toppen helg!
Ätit en massa gott!

RSS 2.0