29 maj 2014 +

Igår fyllde Nellie 18 år! Jag och Ida bestämmde oss för att åka till henne för att fira. Jättekul att få träffa gammla vänner igen! På morgonen blev det god frukost innan vi skulla fara hem igen. 

happy day +

God morgon! Vakande tidigt idag så passade på att göra en god frukost vilket fick bli en smoothie. Är riktigt glad idag då jag gör det sista provet innan sommaren och att det ser ut att bli riktigt fint väder! Dagen består av att njuta i det vackra vädret och bodyattack ikväll.

söndag 25 maj +

Söndag och morsdag idag! Började morgonen att ta en löptur, följt av en promenad för att köpa blommor till mamma. Firade mamma med hemgjord pizza och jordgubbar till efterrätt! Idag ska jag börja packa lite till Kreta samt göra klart de sista läxorna innan sommarlovet. Känns så himla bra!

the past few days +

 
Under det senaste dagarna har det hänt en hel del, jag och Selma bokade en spontan resa ner till Kreta nästa lördag för att hälsa på min syster, vi längtar så! Har gillat och firat Elin på hennes 18 årsdag. Jag har solat en hel del, har varit så fint och varmt väder! Invigit balkongen med min andra halva, Tränat hårt inför Kreta och fått mitt packet från H&M då jag fick min efterlängtade bikiniöverdel! 

Germany +

Har varit i Tyskland som utbytesstudent i tio dagar, något utav det bästa jag har gjort! Har fått med mig många fina minnen hem och fått mig ny bekantskap. Har besökt Frankfurt för första gången då vi var där för en hel dag för shopping, har ätit massa med munkar vilket också är något jag verkligen älskar, vi har firat Elin på hennes 18 årsdag då jag och min tysk gjorde cupcakes, jag har testat mig på spaghetti glass, varit på ett spa en hel dag och bara togit det lungt, varit på en vingård och testat vin. Ja jag har fått varit med om hur mycket som helst, fasst att jag var så nervös att jag höll på att få hjärtatack så vart det helt klart värt det! ♥

RSS 2.0