outfit

Kvällens outfit består av: Skinnbyxer/Veromoda Vit topp/Veromoda Kuvertväska/Syrrans rum Skor/Nelly.com

let´s go party


elisabethskolan

Jag ser ljust på min framtid och jag vet verkligen vart jag ska gå i skolan och vad jag ska fortsätta läsa efter gymnasiet. Är sjukt taggad och vill bara att nian ska rulla på så att jag får sluta någon gång. Ska gå vård och omsorgsprogramet i Karlstad och jag kommer pendla fram och tillbaka i 3 år men jag får hålla ut. Sen så ska jag gå på en skola som heter Elisabethskolan och ska vara jätte bra. Kostar 90 000 kr att gå på den så gäller att spara pengar för jag ska gå där! Den är i 10 månader och man får lära sig allt om huden, hur man målar ögonbryn, hur man får bort hudceller och måla naglarna. Precis vad jag vill jobba med. Skolan ligger även i Göteborg och det kan ju vara skönt att komma bort här ifrån ett tag och bo på annat håll. Skolan sammarbetar även med olika sorts märken och då är det väldigt lätt att få jobb, så nu är jag taggad!

beautiful dangerous

En låt som har blivit lite av en favorit. Så skön att springa till!


happyness

Är det inte härligt när  man vaknar en tidigt Torsdags morgon och kommer på att det är sista dagen i skolan för den här veckan, eftersom att det är studiedag. Plus att idag sluter jag halv tre också. Är det inte underbart!

15:48

Mamma har bakat! Doftar underbart i vårat hem och jag har redan smakar utav smeten och den var väldigt god. Så har fått ny energi och ska snart ta och plugga en stund innan jag ska möta upp tjejerna på hk!
Vi hörs senare.

+++


18:17

Idag ser planerna ut så här att jag ska ta mig sakta men säkert ner till stan och möta upp tjejerna på Sunday café. Ska bli så mysigt att komma dit och sitta och prata med dom i timmar. Var där ofta förr men har varit så mycket och pengarna ska räka till så mycket annat än just fika så har inte blevit av förens idag.  Är även tjejkväll på stan så ska ta med plånboken där man har alla cash ifall att man skulle hitta något!

dagens outfit

Kavajbyxor/Veromoda Topp/M&B Halsband/FrånBarcelona

HAMPUS engelhardt

 

Bäst ikväll!


21:02

Som varje Måndag så glömmer man aldrig att sätta på tvn för att få se enu ett avsnitt utav dom underbara Hollywood fruarna. Har även gjort en god hallon och blåbärs smoothie så jag kan njuta extra mycket utav programet!

MÅNDAG

Just nu så ska jag börja plugga på spanskan för i morgon är det 9ans första prov. Har inte haft ett prov på väldigt länge så känner mig nervös för i morgon! Måste sätta det hära nu för om man får bra betyg på första provet blir man mer peppad till att göra bra ifrån sig. Så känner iaf jag.

dagens outfit

Överdel/Ginatricot  Byxor/Veromoda

stockholmstreetstyle


Sorry For Paryt Rocking

Collage by me.

lördag

Jag har haft en himla rolig lördagskväll till sammans med två underbara personer! Humöret är på topp och jag är gladare än vanligt:) Eftersom att jag är en utav dom som försöker tagga ner på det söta så blev det hemgjorda smoothies ist för en stor godis påse som jag var väldigt nära på att ta med hem. Ska säga er att den blev as god verkligen!
Allt vi hade i var:
A-fil
En banan
Ett paket blåbär
1dl hallon
Och några bitar choklad med rusin och nötter i
Resultat:
GRYMT!

I WANT THIS KLOCK

Är det bara jag eller är det väldigt snyggt med sora guld klockor? Jo det är det och jag vill ha en!

run for it +

Sätter på mig spring skorna och tar en runda i det soliga vädret!

Gliss hair repair

Har vart och köpt mig något för mitt hår. Blev en Gliss HAIR REPAIR. Har inte använt den än men tänkte att jag skulle berätta lite längre fram om jag tycker att den är bra. Är ju skönt att få lite tips ibland från vad andra använder och om man tycker det gör skillnad:) Detta är iaf för torrt hår.

inlovewithfashion.com

Jag vet iaf vart det är jag ska köpa mina fina sommarklänningar nästa år. HAr hittat en sida men söta små saker som skulle passa mig perfekt!
Gollage by me.

inspiration #3


fortsättning följer

Efter två månader jag jag läst ut favoritboken Elsas Mode! Så himmla bra bok. Som tur så finns det en bok till som jag har! :D Börja läsa den igår och kunde inte lägga den ifrån mig men efter ett tag så var jag ju faktist tvungen. Men det första jag gjorde när jag vakna var att ta upp sidan 34 och börja läsa igen. Brukar inte gilla såndana slags böker men den gär regerade!

take it easy

Känner mig rätt tråkig men den här helgen ska jag ha en träningshelg har jag bestämmt mig för. Vill verkligen få den dära dröm kroppen man har drömt om att få länge så nu ska jag verkligen ligga i. Börjar redan i morgon med ett Cykel Terräng pass och på lördag blir det en löptur också springer in på hk och kör ett CXWORX pass och sen på söndag avslutar jag med ett Bodypump pass! Ska även sätta mig med en massa läxer hela helgen.. JIPPI!

jeffery campbell lita spike

Vem vill inte ha dessa skorna! Jag skulle inte tack nej en sekund.
Har hört att skorna ska vara utsålda i hela USA redan. Till Sverige har dom inte äns kommit än. Som tur har man ju en syster med samma skostorlek som har tänkt att kanske förhoppningsvist ska köpa dom!

inspiration #2


onsdag

Har slått mig ner framför datorn för att kolla på Kaos i Bålstad som jag missade igår. Är ett av favvo programen jag har! Är så himla kul att se på;)

GINATRICOT


20:21

Känner på mig att jag kommer vakna med värsta träningsvärken i morgon när jag stiger up ur sängen och ska bege mig till badhuset.. Inte så kul. Men är ny duschad och har min nya hårinpackning som doftar advokado! Ser även på Idol och äter en stor skål med youghurt och musli, kan det bli bättre!

combination

Jag önska att man kunde kombinera lite. Jag älskar vintern när man får ha stora stickade tröjor och scarfar i alla dess färger och bara mysa. Men man vill aldrig sluta använda kortbyxorna! Det är så snyggt men så kallt att gå runti nu när det börjar dra sig mot vintern. Jag vill kunna använda det året om!

forever 21


20:14

Mitt hår känns kort men läxorna är gjorda så det är ju ett +Så nu har jag sätt mig framför tvn och kikar på Idol och sen ska jag ta en rätt så tidig kväll och läga mig och läsa nya efterlängtade SOLO :)

MÅNDAG

Börjar få lite ångest över att jag har beställt klipptid tills idag. Vill verkligen inte klippa mig för håret känns alltid så kort efter man har klippt sig. För börjar känna att det har blivit rätt så långt nu. Men jag måste ju klippa mina toppar för dom börjar bli rätt så sletna just nu, men jag vill inte klippa mig!

chicy.se


candlelight

Sitter och kollar ut på det mysiga vädret vi har idag. Är grått och lite regnit ute. Så sitter i mjukisbyxorna vid bordet och mamma har precis tänt levandeljus. Det här får mig att längta till julen otroligt mycket. Tänker när första snön faller och alla börjag tralla på '' vi se det snöar vi ser det snöar det var väl roligt hura...'' Eller när man får gå ner på stan på första advänt och börja köpa årets första julklappar. Julen är sen stor favortit!

+++

Igår så spendera jag kvällen hemma hos min syster med hela familjen. Firade både mamma, pappa, min svåger och min älskling. Eftersom att några snart fyller och en fyllt. Så vi tänkte att vi firar alla på samma gång:) Blev mycket god mat och efterrätt som jag gjort själv. Det blev favvo mufinsarna med dumle i och en tårta gjord på mareng med värska bär och hemgjort choklda sås!

NEW IN


dagens outfit


10:04

Just nu är jag och min familj på väg ner på stan. Idag ska jag även hämta ut kläderna jag la undan till idag! :D

COLLAGE BY ME


Fredag

Var på stan med Ida idag ännu en gång. Känns som att det är något vi gör varje fredag. Men iallafall så har jag lagt undan en vit vanlig shorta som jag ska hämta i morgon. Humöret är på topp!

ELLE

Nu ska jag sätta mig och kolla i nya ELLE och ta mig lite glass på det!

dagens outfit

Linne/ hm Kavaj/Ginatricot Bykor/Veromoda Väska/ En anorlunda butik

fix me

Look at my face, you can't tell
Wouldn't know it hides well
Can't let go, it's in my blood
It's all I ever wanted

Slowing down, I can't move
I battle my faith to get through
Can't let go, I'm holding on
It's all I ever wanted

So where did i go wrong?
You've go tme singing the same songs
Now you hold my own heart against me
I can't say if I tried enough
I can't tell if I want too much
I was there when you needed mending
Now I need you to fix me

Turn around, it's okay
I'll find a new course each day
Can't let go, it's way too hard
it's all I ever wanted

You've taken from me when you hurt
Another soundtrack for your world
Use my words and don't look back
That's all you ever wanted

So where did i go wrong?
You've go tme singing the same songs
Now you hold my own heart against me
I can't say if I tried enough
I can't tell if I want too much
I was there when you needed mending
Now I need you to fix me

water fot elephants

Jag vill tipsa om en film jag tycker är så himla bra! Så mycket kärlek men ändå så mycket hat. HAr säkert suttit ocg gråtit fyragånger till filmen. Gåt inte att förklara hur bra den är försen man har sett den!

Torsdags morgon

Idag gäller det att ha krafterna med sig hela dagen. Idag är det nämligen Kyrkeby joggen som är varje år. Då springer vi 9,4 km. Har laggt in grym muskit på min mobil nu och har ätit en redig frukost och är redo ända ut i finger topparna. Är tagga!
Här kommer lite tips till låtar jag brukar springa till:

njuter av livet

Tog mig lite glass och nu är jag påväg att sätta på en film. Har även gjort det lite mysigt på rummet med lite levande ljus och bäddat ner mig i sängen :)

x2


beautiful girls

Collage by me.

soffläge

Idag efter träningen var min älsklig hemme och gjorde sallad åt oss, så gullig han är:) Var iallafall jätte gott! Och nu sitter vi och myser i soffan.

TRÄNING

Nu sticker jag ner på ett Bodyattack pass!

ESCADA ESPECIALLY

Jag är ett stort fan utav märket ESCADA. Dom gör fantastiska parfymer som luktar underbart. Och nu finns äntligen deras nya ESCADA ESPECIALLY ute i butikern. Blandanat finns det på Kicks. Är grymt sugen på att unna mig lite och kanske köpa den? Så om ni vill lukta gott till hösten så tycker jag nog den verkar vara en favvo!

on the street


22:06

Nu tar jag kvällen efter att ha sett på Svenska Hollywood fruar! Dom är ju så bra. Men vi hörs i morgon så får ni ha det så bra. Peac out!

Casual


Set Fire to the rain


NEW IN - SJAL

Fick en mysig sjal utav min pappa! Kommer från Gina Tricot.

19:13

Idag blev det att träna för mig. Har inte tränat på hela veckan eftersom att jag har varti hostig och snuvig. Men nu kör jag på igen! Blev smörgos med skinka och sallad. Sen qceso med persika bitar och ett glas mjölk. Super gott efter ett Bodypump pass.

Skönhets tips.


Här tipsar jag om hur jag gör och vad jag använder för att få långa ögonfransar.

1. Först vänder jag MaxFactor/ LASH EXTENSION EFFECT mascara som jag tycker är riktigt bra. Rekomenderar den. Ögonfransarna blir långa och smala och inte alls klumpiga. Finns på Kicks och Åhlens.

2. Sen så använder jag mig utav IsaDora/ BUILD - UP mascara som gör att fransarna blir fylligare och man får mer färg runt ögonen som jag gillar! Sen är det viktigt att man drar borsten ända från roten och uppåt långsamt så det inte blir klumpigt. Finnr på Kicks, Lindex och Åhlens. 


another rainy day.

 

 

ph: jag

 


olsen.


MYSPYS


LÖRDAG

Vaknade upp bredvid älsklingen i morse, så mysigt det kan va! Men just nu sitter jag i sängen och ska snart ta mig ner mot Ica med Ida för ikväll blir det mys med tjejerna!

NEW IN

Idag har jag och Ida shoppat loss på stan till sammans med grabbarna grus!

dagens outfit

Idag inviger jag min poncho!
Poncho/Ginatrecot Byxor/Veromoda Långärmadtröja/M&B Fashion

Gaah!

Det går inte en dag utan att jag springer ut till brevlådan för att kolla om något brev ligger där och väntar på mig om att min skin jacka har kommit! Börjar bli lite orolig nu faktist, skulle ha kommit om två veckor sa dom. Vill kunna använda den NU innan det bli för kallt!!

8/9-11

Ibland kan Arvika vara väldigt vackert!

dagens outfit

Byckor/ Veromoda Tröja/Veromoda Halsband/Barcelona

hide and seek


16:29

Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig på soffan, somnade på en gång. Jag har så ont i halsen också riner det ur min nära. Huvet verker och jag är trött som fan. Orkar varken med träning eller läxläsning just nu så jag har bestämmt mig för att ta ofch lägga mig i ett varmt bad!

hår tips!

Vill tipsa om en bra hårprodukt som jag använder just för tillfället. ärket som ni alla ser är KEUNE och är en protein spray för håret. Jag brukar spraya i den i mitt hår varje gång efter jag har duschat men funkar lika bra i torrt hår. Det är en spray för torrt och skadat hår, skydar även hår och håbotten efter, före eller under en färgning eller permanentbehandling. Men den gör även så håret får mer glans! Jag tycker denna produkt är strålande!

02:19

Jag kan verkligen inte sova. Har huvudverk och vågar inte gå ner till köket för att hämta en alvedon. Varmt är det, också ska det ös regna verkligen så man inte hör någon annat en regnet. Känner även att jag börjar bli små hungrig och det ända jag vill är att det ska bli morgon. Skönt att skriva av sig. Back to sleep!

Jag är helt såld.


Tappar upp ett bad

Kommer nyss hem ifrån ett bodypump pass så har togit mig kneckebröd med philadelphia och groddar på. Något som står mig väldigt nära när det gäller mat. Ska snart tappa upp ett bad också, så ska ligga där och läsa Ellsas Mode som jag har blivit helt kär i! Bästa boken jag läst och kan aldrig låta den vara ifred. Sen ska jag sätta mig framför Idol :D

söndag

Idag när jag kom ner så dofta det ny bakat bröd. Mamma gick nämligen upp tidigt idag för att baka färskt bröd. Det var hur gott som helst! Tänker ett varmt bröd med smältsmör, och sen ska man ha ett stort glas Oboy till:) mmh!
ph: Från igår.

09:09

Öppe med tuppen! Har fixat mig frukost och ska snart åka över till syster för att vara barnvakt. Mysigt! :)

Fredag

Mys med favo tjejerna!

NEW IN


TGIF

Jag håller på att bli galen tror jag. Mamma och jag har vart på stan för att jag skulle kolla efter ett par jeans men det finns ju inga! Och man har ju inte precis råd med att åka ner till Karlstad lite då och då när man är en tjej på 15 bast utan jobb eller att ens mamma saknar bil. Måste verkligen ha ett par. Någon som vet vart man kan hitta ett par jeans som är snygga och ligger runt 500 lappen så säg till. Behöver all hjälp jag kan få! Fick ju höra att JC har gått i konkurs också så dit kan man ju inte gå heller..

Nelly.com

Har hittat ett par skor som jag verkligen föll för! Tycker dom passar mig väldigt bra :)

2011

På söndag 20:00 på tv4 börja Idol igen! Gud va spännande det ska bli att få se det igen :D

Queso med vindruvor.

Ska tipsa er om något som jag gillar att äta efter en träning. Jag älskar qceso också har man saftiga vindruvor i! Det är jätte gott, man kan även ha i melon, äpple eller färska bär. Tycker ni ska prova det! :)

RSS 2.0