årskrönika part 4 +

1. Bilder från trevliga Marten. 2. Jag och älsklingen var i STHLM och hälsa på min kära far. 3. Rolig kväll ute på Halloween! 4. Pepparkaksbak och mysigt sällskap i sängen. 5. Färgestad mot Frölunda! 6. Mitt och Måns fina pepparkakshus som jag lyckades förstöra hehe... 7. Jag och älsklingen på Liseberg ♥ 8. Jag som bakat en alldeles egen tårta, kanske ska öppna eget konditori i framtiden?  

30 december 2012 +

Myser i mina goa tofflor och gör i ordning för nyår i morgon. Fixar håret, naglarna, mink och kläderna. Alltid lika roligt! Tog även vägarna förbi godishuset och köpte mig en påse godis, usch vad gott det var! Skulle kunna äta dubbelt så mycket godis till, var så länge sen jag köpte mig just lösgodis.

årskrönika part 3 +

 
Juli, Augusti, Spetember
 
 1. Söta Ellen fyllde 1 år! 2.  Kräftkalas med hela familjen. 3. Mysig kväll i Jösseholm med fina tjejer. 4. Ny färgar hår! 5. En trevlig helg på Sunnes spa!
 

FIT ME +

Ný foundation är nu inhandlad. Tänkte att det var dags att prova någon ny och jag har läst att den ska vara väldigt bra, så det hoppas jag på! Någon som har den?

årskrönika part 2 +

 
 April, Maj, Juni

1. Lyxig lunch med klassen. 2. God middag hos Linnea. 3. Världens bästa och coolaste farmor gick bort det här året, tänker på dig ♥ 4. STHLM med mina 3 bästa vänner!  5. Varit i Grekland med Ida. 6. Firat Nellie på hennes 16 års dag! 7. Spexkort med klassen! 8. Balen dagen innan vi gick ur 9:an. 9. Fira Ida på hennes 16 års dag! 10. Reste till Polen med min älskade stora syster, tycker att det var en jätte rolig resa att göra tillsammans med henne. Finns så mycket att se där! 11. Fira världens bästa Måns på hans student, så fin han var! 12. Skolavslutningen!
 

the good scents +

ESCADA, fick jag av älsklingen för ett tag sedan och den luktar underbart! // RIHANNA är den parfymen jag brukar använda när jag går ut och ha kul // SJP NYC är perfekt när man ska träffa pojkvännen // ENDLESS LOVE är en stor favorit efter ett varmt bad att smörja in sig i, luktar så gott att jag inte vill använda den så den tar slut! // HOLLISTER är bra de dagarna man är lat och inte orka smörja in sig i body lotion, luktar också underbart! // KICKS perfekt att ha med sig i träningsväskan när man ska duscha efter ett träningspass, har en lukt av jordgubb!
 

Årskrönika part 1 +

Januari, Februari, Mars

1. Jag, Ida och Nellie låna min syster hus för en kväll och laga mat då brandlarmet gick igång. Vi fick panik och visste inte hur man stängde utav det samtidigt som räddningstjänsten ringde. Kommer jag aldrig glömma! 2. Åkte till Göteborg och fira Måns på hans 18 års dag! 3. Jag fyllde 16 år och fick mig en fin överaskning av mina två vänner som kom och väckte mig på morgonen. 4. Victoria secrets presenter från syster! 5. Fira Selma på 16 års dagen. 6. Bjudna på god middag hos Felix.
 

mellandagsrea +

Vit blus från Fyndkläder i Arvika// Ny träningstopp från Ginta Tricot// Snygg topp trån BikBok
 Idag har jag spenderat dagen i Karlstad med två av mina fina vänner. Hitta inget på rean men kom hem med några påsar med lite fint i ändå, är nöjd!

###


new in +

Tror att det blir den här jag kommer bära på nyår tillsammans med ett par svarta jeans, mina Jeffrey campbell skor och min nya snygga väska jag fickar Måns. Vad tror ni om det? 
 

Annandag jul +

 

LOVE +

Julklapparna jag fick av världens bästa pojkvän!

Fick mig många fina saker i år som jag hade önskat mig och några utav sakerna var en LUMIX kamera som är så bra! Och en jätte fin marinblå tröja från ESPRIT, börjar gilla kläderna där ifrån, och en bok om New York efter som att jag ska dit till sommaren!

den 24 december 2012 +

1. Frukost på sängen bredvid älsklingen. 2. Tomten och Rudolf som är på besök. 3. God julmat. 4. Jag och min fina klänning jag fick av Måns mamma, tack ännu en gång! 5. Några utav julklapparna. 6. Philip och tomten.
Hej på er allihopa! Hoppas ni harft en underbar jul för det har jag haft. Älskar när det är julaftonsmorgon då man kan ligga kvar i sängen hur länge man vill och bara mysa framför en bra film. Hade det iallafall trevligt med familjen och nöjd för allt jag fick är jag också! 
 
 

22 december 2012 +

Julafton är snart här, inte länge kvar nu! Idag har vi varit på stan och handlat lite av julklapparna som saknades och i morgon måste vi hinna handla dom allra sista. Hitta mig även två mysiga ljusstakar på Tinas Ting idag, fanns så mycket fint där jag kunde ha köpt till mitt rum!

19 december 2012 +

Har varit hemma hos syster och hjälpt henne att klä julgranen tillsammans med dom små och söta i familjen. Så nu sitter vi här hemma och myser framför Ernst med lite nybakat julgodis och glögg! 
 
 

Uncover +

 

17 december 2012 +

Äntligen är det sista veckan i skolan, så jag har längtat! Börjar verkligen känna att jag behöver ta en paus från skolan ett par dagar och bara ha det mysigt med nära och kära. Annars har dagen varit bra tycker jag, skolan har gott fort och alla prov och läxor är klara så det var bara att åka ner till Hälsokompaniet och ta ett Bodyattack pass. Gjorde mig även lite lyxig kvällsmat när jag kom hem! 

favorit doften just nu +

//HOLLISTER//
Luktar undebart!
 

lucia morgon +

Starta morgonen framför tvn med hela familjen för att kolla på Lucia, mysigt! Tycker Lucia är en av dom mysigaste dagarna på året och då man får äta en massa lussebullar.

13 december 2012 +

Dagens träning är nu gjord! Fick bli crosstrainer, löpbandet och lite styrka i gymet. Ska äta lite nu och sen blir det iväg till jobbet för ett arbetspass!
 
 

12 december 2012+

Luktade ny bakta lussebullar när jag klev innanför dörren idag när jag kom hem efter skolan. Det är verkligen en härlig doft! Så har suttit med filten runt om mig med lite glögg och firat att jag gjort mitt sista provet idag för hösterminen, så skön känsla!

workout inspiration +

 

new in +

 
 

9 december 2012 +

 
Hej på er! Har haft en jätte mysig helg i Göteborg med världens bästa Måns. Haft det super bra med allt jul mys på stan. Har shoppat en massa julklappar till både familjen och mig själv! Bilder kommer. Julmarknade på Liseberg var också trevlig, vann ju en massa choklad som vi fick släpa med på tåget hem, haha! Sen har jag ju ätit gott och bara haft det bra hela helgen helt änkelt. Passa även på att träffa en gammal vän, härligt att höra att hon mår bra i stors staden. Sen vill jag även rekommendera er om en film ni bara måste se nu under julen, den var så himla bra så att jag vill se den igen ''De fem legenderna'' var hur bra som helst!
 

LA FONTAINE CAF'E +



Sitter och kollar ut på snön och äter god mat med fina flickor för att fira in helgen. Så mysigt! Snart kommer älsklingen och hämtar mig så åker vi iväg till Göteborg!

6 december 2012

Håller just nu på att packa inför morgon dagen samtidigt som jag kollar på Revange. I morgon åker jag och min älskling till Göteborg. Ska bli mysigt att få gå runt bland alla tända ljus på stan och köpa julklappar! Blir även en sväng in på Lisebergs julmarknad. Men ska fortsätta att packa så hörs vi!

TISDAG 4 DECEMBER +


Godmorgon! Har gjort mig lite lyxig frukost. Såg även precis att det är 18 minus grader ute idag, helt sjukt! Gårdagen sluta med ett bodyattackpass och en massa plugg inför det näst kommande provet. Så känner att min kropp är rätt så öm idag. Men ska ta cykeln till skolan nu så hörs vi!

1:advent +

Varje år på 1:advent brukar vi bjuda över grannar och våra närmaste vänner på adventskaffe. Alltid lika mysigt och finns alltid lika mycket gott att äta! 
 
 

söndag 2 december +

Mysig morgon med fukost och paket i julstrumpan!
 

1 december +

1. Brunch på Cousin cousin med älsklingen. 2. Pepparkaksbak 3. Jag i min nya jacka! 4. Julpyntat till 1:advent. 5. Resultatet av min och Måns kreaktiva sida.
 
Börja mårgonen med att tända lite levande ljus på rumet och göra ordning lite frukost till mig och Måns. Slog på tvn och kollade på julkalendern. Så mysigt! Julen är verkligen här på riktigt nu. På gympan idag var även tomten och hälsa på alla gympabarnen. Så glada dom blev, kul att se! Sen så blev det brunch på Cousin cousin med älskling. Var riktigt god mat där så dit bör ni gå någon gång! Sen har dagen bara flygit iväg, somnade i Måns armar, så himla skönt. Men har var ju självklart tvungen att åka till jobbet så nu sitter jag i myskläder berädd på att läsa mig igenom lite läxor.
 
 

my new killer heels +

Man kan aldrig ha för många par skor!

yesterday +

Igår tog jag och mina fina vänner en lunch på nya cafeet i stan. Var underbart mysigt att få sitta där i några timmar och bara prata utav sig. Blev även ett impulsköp denna fredag, köpte mig en nya jacka på m&b som jag blev stört förälskad i! Love it! Dagen fortsatte att vara på topp även när jag kom hem då jag fick träffa min älskling igen!

 

RSS 2.0